- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Rekordokat döntöget a Gigabyte új SSD-jének terhelhetősége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az NVIDIA lett a világ legértékesebb vállalata
Hirdetés
-
Két új Samsung SSD-ről érkeztek pletykák
ph A koreai cég a 990 Evo Plus és 9100 Pro neveket védette le Koreában.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Megjelenési dátumot kapott végre a Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition
gp Alig néhány napot kell már csak várni és befut a játék új kiadása.
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz
Nikaré #10026 üzenetére
Még mellé pár nem kívánt részt
Amúgy a megoldás kötőszöveti fehérjékre: nem kell lefejteni a bőnyét-hártyát a húsról. Engem kiakaszt, hogy "prémium" karaj néven olyat adnak, amin se hártya, se zsírcsík, se ínvég, gyakorlatilag színhús.
Jó, jó, de tápanyagértékben a teljes hús nekem többet jelent. Így meg a rosszabb a drágább.
Bár kötőszöveti fehérjét biztos nem virsliből ennék : ) (valamikor gyermekként (15 évesen?) kósoltam virslit, és számomra ehetetlen volt, gusztustalan. Azóta nem kísérleteztem vele, főleg, hogy hányingerem van a szagától is
)
Boldog Új Évet minden topiklakónak!
[ Szerkesztve ]
https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )