- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
Topikgazda
Az Invincible első évad végén mi lett a
srác apjaval?
Már nem emlékszem..Janaboy
-
Janaboy
Topikgazda
válasz grizlisandor #73552 üzenetére
Köszi, ez derengett nekem is.. Gondolom
akkor még később viszont látjuk. Janaboy
-
negyven2
veterán
válasz markknight #73549 üzenetére
Természetesen bármikor folytatható mint minden sorozat (itt főleg az MCU multiverse miatt), de jelenleg úgy néz ki ebből csak ez két évad készül... bár ugye most előjött az a pletyka, hogy visszahozznák az elhullott szereplőket az MCU-ban
(Iron Man, Black Widow, etc). [ Módosította: radi8tor ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz markknight #73555 üzenetére
Majd meglátjuk mi lesz, mert jelenleg eléggé döglödik a jelenlegi MCU... és nem csak néha talán túlzott diverzítás erőltetése miatt...
radi8tor: már nem működik a logout.hu-os
gomb? Mert én úgy emlékszem rányomtam...Spoiler Ahogy látom de, de akkor passz, hogy mi lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz grizlisandor #73552 üzenetére
Igazából csak annyit tudtunk meg, hogy elhagyta a naprendszert “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
dellfanboy
őstag
leporgettem a The Staircase sorozatot a 7vegen, de ez kb. idoelbaszasnak sejo. nem ajanlom. hiaba szerepelt benne juliette binoch, sansa stark, vagy scwarzi jr,
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
dellfanboy
őstag
Rebel Moon, 1. rész: A tűz gyermeke - nagy előzetes - YouTube
ez jonak nez ki, raadasul benne van sofia iseladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #73528 üzenetére
Uchuu Senkan Yamato 2202
Nem ajánlom megnézésre, egy giga
sajnos.katyvasz -
Bad Pritt
félisten
válasz dellfanboy #73561 üzenetére
Film lesz, nem sorozat.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz dellfanboy #73564 üzenetére
LA már nagyon lepukkant. Persze ha nem Hollywood hills-t nézzük.
⭐ Stella
-
bobalazs
nagyúr
válasz dellfanboy #73564 üzenetére
Igen, most hogy az évad összes része kinn van, így érdemes már nézni.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Invincible S2 berúgta azt ajtót, így kell
indítani.multiverzumot Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Malpractice sorozat.
Ajánlom megnézésre.
Nagyon izgalmas, pörgős sorozat. 5 rész az egész.
"A középpontjában egy okos, harcedzett orvos van, akinek egyik rémálomszerű műszakja egy opiáttúladagolt páciens halálával ér véget, akinek rokona az ügy kivizsgálását kéri." -
pècsimunkás
addikt
Most találtam a Prime- on a Carnival Row- ot.
Èrdemes megnèzni?Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bobalazs
nagyúr
válasz pècsimunkás #73582 üzenetére
Teljesen jó, lezárt sorozat.
Ha a kezdeti nemtetszésed le tudod győzni, 2-3. rész után már tetszeni fog. Legalábbis én így voltam vele.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Scott Pilgrim Takes Off
Számomra az Edgar Wright által rendezett 2010-es Scott Pilgrim vs. the World az egyik all time favorite filmjeim egyike. Ami igazából annyit jelent, hogy bármikor képes vagyok leülni elé és megnézni. Ezért nekem rosszul eset volna, hogy ha a Netflix által készített (anime) sorozatváltozata rosszul sült volna el. Pár klasszikus "Netflix-es" húzástól (de tényleg csak pár apróbb jelenetről van szó) eltekintve szerencsére hozta azt amit vártam egy ilyen adaptációtól. Vagyis nem egészen azt, de ez pozitív értelemben kell érteni.
Bár a hardcore rajongók estében már látni, hogy egy részüknek nagyon nem jött be ez a változat, de igazából valahol meg is értem őket. De én azt mondom, hogy azok akik szerették a filmet azoknak érdemes bepróbálni legalább az első kettő részt (kb. 45-50 perc az első kettő rész).
Ami hatalmas pozitívum, hogy mindenki visszatért a filmből, hogyeljátsszafelszinkronizálja a filmbéli karakterét. Viszont nekem ebből adódik egy kis negatívum is, mert azértlátszikhallatszik, hogy sokuk azért nem szinkronszínész. Illetve azért pár karakter esetében érződik az eltelt 13 év (nekem főleg Kim, Gideon, Matthew Patel és Young Neil-nél érződött nagyon, hogy igazából nem ugyan az a hangjuk mint a filmben).
És még így a végére egy picit spoilers dolog, amiben igazából csak annyi lesz, hogy miért utálják jópáran már most az egészet (kb. miben is különbözik ez a feldolgozás).Nos leginkább abban, hogy húztak egy Netflix-es Masters of the Universe dolgot. Vagyis igazából a sorozat nem igazán Scott-ról és a szól, hanem Ramona-ról és a többiekről. Vagyis ez a sorozat nem a képregény/film adaptációja, hanem egy másik, alternatív történet ami ugyan abban a világban játszódik. De mint írtam az első kettő rész megnézése után, már világos lesz, hogy mire megy majd ki az évad. “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
k-adi
nagyúr
Elkövetők
Culprits (2023)
season 1 finaleEgy sima közepes heist sorozat, alapvetően érdekes a történet de szerintem már láttunk ilyet/ehhez hasonlót. Abban a pár jelenetben amíg van Gemma Arterton, elviszi a showt, szerintem nagyon alul értékelt színésznő, no meg a különleges egyedi hangja is emlékezetessé teszi. A többiek csak úsznak az árral, néhol felfedezhető 1-1 jobb próbálkozás a többi színész által, de senki se kiemelkedő annyira.. vagy csak nekem nem jött át.
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Én belekzdtem, de
amikor a szinesbőrű srác az első rész 10. percében hazament a férfi párjához, az egésztől elment a kedvem. Gondolom a két gyereket is közösen nevelték... nekem ez nem kell, bármi is a folytatás. " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Janaboy
Topikgazda
Kaszált sorik:
Shadow and Bone
Ragyogj, ha mersz
Elvis, a titkos ügynök
Farzar
Áldozati bárányJanaboy
-
Pitterix
őstag
2. évad. Vártam, megnéztem, de az első évad nekem jobban tetszett. Ez kicsit olyan nyújtott tészta hatását keltette nálam.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
pècsimunkás
addikt
válasz Pitterix #73594 üzenetére
A hèt elejèn vègeztem vele.
Ha lesz 3. èvad, megnèzem, de nem nèzem vissza az első kettőt.Szerintem (!!!), amit kèrdeztem- a Carnival Row, klasszisokkal jobb!
Megnéztem 5 rèszt belőle, de megnèzek mèg egyet mèg ma .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bobalazs
nagyúr
válasz pècsimunkás #73595 üzenetére
His Dark Materials is jó, lezárt sorozat, ha az kimaradt!
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz pècsimunkás #73595 üzenetére
No, rápislantok erre. Úgyis jön a hosszú szabi.
Ellia: szeretem a rétestésztát, de nem így. Lehet inkább el kéne olvasnom...
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest