- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Atomantiii #62799 üzenetére
A gesztenyeember / the chestnutman ez krimi thriller
Outsider / a kivűlálló ez pedig misztikus krimi thriller
Sharp objects / éles tárgyak szintén krimi thriller
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Maxxy10
addikt
Bosch: Legacy
New Amsterdam
Doctor House
The night of
NCIS univerzum -
Maxxy10
addikt
Our Flag Means Death 2. évad berendelve.
-
Janaboy
Topikgazda
Obi-wan e03
Hát én ezt is végigásítoztam..
Még mindig elég gyengusz.Janaboy
-
paatrick
őstag
válasz Janaboy #62805 üzenetére
Obi-Wan Kenobi E3
Pedig azt hittem én leszek az egyetlen feketebárány sokkal jobb volt mint az első 2 rész, de őszintén ezt megint csak a fanservice viszi a hátán. A Leia sztori már megint baromi idegesítő.
A szinkrontól meg kitéped a hajad6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
PhoenixSzG
tag
Broadchurch
Manhunt: Unabomber
Prodigal Son
The Killing
The Serpent -
WayneGace
őstag
válasz radi8tor #62807 üzenetére
Annyira nem nyafog szerintem. Ahhoz képest főleg nem, hogy vadásznak rájuk, távol van a családjától és kb. mnden bizonytalan és ismeretlen számára. Szerintem elég jó rész volt addig, amíg
Vader vs Obi-Wan kardozás el nem kezdődött. Vader komolyan nem megy azon a tűzön? Vagy eltakarítana onnan legalább egy ösvényt csinálva, amin keresztül odamehetne Obi-Wanhoz. Miért kell ilyen szituációt kreálni, ha csak logikátlan módon tudják feloldani? BestSecret invitációt privátban adok.
-
minek?:S
őstag
válasz negyven2 #62784 üzenetére
Na ez azért még mindig jó lenne, de igen, sajnos nem áll jól a "rózsaszín disney hercegnő" ruha Vaderen, egy kegyetlen gyilkológépet meg nem fogunk látni, mert az nem gyerekeknek szól továbbra sem értem, hogy mi a rákért kell erőltetetten egybe mosni a célközönséget és miért nem lehet egy gyerekeknek szóló tartalom, meg egy felnőtteknek szóló tartalom.. de mellette felőlem csinálhatnak egy jelentéktelen sorozatot a PC-seknek is, csak a fő szál és az ahhoz szorosan kapcsolódó szálak legyenek normálisan, normális gondolkodású, felnőtt embereknek címezve.
Üdv.:M.
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem tetszett!
Ez már kezd jó lenni, volt benne old faktor, jó volt (TILOS magyarul nézni !)az eredeti Darth Vader hang is
Osszessgeben sokkal jobb volt mint az előző két rész.
Ha így alakul még egy egész jó sorozat lehet belőle.
A színes bőrű csaj, nekem nagyon kilóg a dologból, remelem ebben is lesz javulás.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ellia
addikt
válasz bobalazs #62813 üzenetére
James Earl Jones 91 éves, még nem halt meg és Ő is szinkronizált újra. De, ha nem is Ő lenne akkor is már meg lehet oldani mindent számítógéppel.
https://screenrant.com/who-voices-darth-vader-in-obi-wan-kenobi/
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz bobalazs #62813 üzenetére
Nem, James Earl Jones nem halt meg. És igen, még 91 évesen is elvállalta, hogy ő legyen a hangja a sorozatban.
minek?:S: a Disney+ "felnőtt" része a Star+. Oda simán jöhet akár egy Game of Thrones szintű Star Wars sorozat is. Ez az USA-ban egy külön szolgáltatás, de pl. a hazai Disney+-ban alapból benne lesz.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
paatrick
őstag
"Hát én ezt is végigásítoztam.."
Na meg én még most nézem a Stanger Things 4-et, napi 1 résszel. Eddig 2 ment le, meguntam az életem rajta
A szereplők meg nagyon öregek lettek már a szerepükhöz. 15-16 körül lennének nem?
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
minek?:S
őstag
Ez így nem esett le, mikor írtam Dehát na, vannak "jó csajok" azért a SW-ban, meg hát van aki mást is megnézne.. biztos lenne célközönsége
(#62818) negyven2
Oh, nem is hallottam még a Star+-ról. Köszi az infót. Kíváncsi leszek tényleg, hogy kezdenek-e valami értelmeset a franchise-zal és dobnak-e valami deep, dark sztorit ahelyett, hogy "csak a szeretet menthet meg", meg "ne hagyjátok magatokat elnyomni". *hányósemoji*Üdv.:M.
-
KISDUCK
addikt
válasz paatrick #62820 üzenetére
Lehet, de a story szerint 83-ban kezdödött az első évad és a negyedik 86-ban játszódik, a valóságban többet öregedtek a színészek mint a sorozatban az általuk játszott karakterek. De ez még teljesen oké szerintem a régi szokásokhoz képest amikor 30 feletti színészek járszottak tiniket.
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #62823 üzenetére
Amúgy pont erre dologra játszik rá, a két évadot megélt Hulu-s PEN15, ahol a kettő 30+-os készítő és főszereplő (Maya Erskine, Anna Konkle) a 2000-ben játszódó 13 éves "önmagukat" alakítják valódi 13 évesek között (mármint a többi gyerek szereplő az tényleg gyerek szereplő). Részben ez egy görbe tükör is pont ezen megoldásokra (mint amikor középiskolásokat alakítanak 30+-os színészek).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
KISDUCK
addikt
válasz Aventador91 #62826 üzenetére
Hát megnéztem a trailerét, azt még a tiniknek se kéne nézni. Amúgy imdb pontozások alapján a legtöbben 18-29 és 30-44 között nézik, de ez ugye jó eséllyel nem biztos hogy fedi a valóságot.
-
V.Stryker
nagyúr
Mikor jönnek az új Stranger Things részek?
-
-
Atomantiii
addikt
Köszi az ajánlásokat. Ilyen skandináv sorozatok vannak még, mint a Bridge vagy a Chestnut Man?
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Ted Lasso. A már berendelt 3. évad lesz az utolsó.
Kaszát kapott a Coroner.
Kaszát kapott a Tallboyz. -
S e t h
nagyúr
Stranger Things olyan most nekem mintha egy Derricket, vagy Colombot néznék.
Kedvelem, le is ülök elé, de semmi újdonság, kiszámítható mivel ugyanazt kapom sokadjára.
Az elején újdonságként hatott a retro feelinggel, de most rókabőr level sok érzése van az embernek.
Epizódonként 80 perc, hááát, még a kedvenc kajámat is megunom, ha csak azt eszem folyamatosan.
Két rész ment le, izgalommal vegyes várakozás nélkül tekintek a többi felé.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
itroh
tag
Mare of Easttown
-
remi67
tag
válasz Atomantiii #62830 üzenetére
Sztem a Brigde szintjén nincs semmi, még a skandinávoknál se, a Forbrydelsen (The Killing) kivételével. (A Chestnut Man elég halvány ahhoz.)
Amihez találsz feliratot az pl. a Partisan (valahol a csapnivaló és a gyenge-közepes közt, első évad csak 5 rész, az le van fordítva, a 2. szintén 5, elvileg fordítás alatt) illetve elvileg fordítás alatt van a Furia. Ez utóbbiról nem tudok semmit.
Skandinávok közül még a The Valhalla Murders-t merném beajánlani, esetleg a finnek Brigde-pótló próbálkozását a Deadwind-et, ezeken kívül ajánlható még a Trapped és a Sorjonen / Bordertown. Több most nem jut eszembe. De biztos van még.
Ja, van felirat a "Those Who Kill" mindkét évadához, bár ez a 2 évad gyakorlatilag antológia, egyetlen közös színész van bennük. -
la_cc
addikt
Mayor of Kingstown (Nálam abszolút top-top-top a témában.)
We own this city -> A kollégák jókat írtak róla itt általában, nekem el van mentve mint nézendő.
Snowfall -> Fekás, drogos story. Most pörög nálam, elég jó cucc ez is.[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Ijk
nagyúr
válasz WayneGace #62810 üzenetére
Nekem egyedül a helyszín volt problémás, valahogy abszolút nem éreztem SW-nak azt a bányaterületet háttérben azokkal a rácsos szerkezetekkel, mintha itt nyomtak volna le egy fanfilm forgatást. A végén a legkisebb valószínűségnek tartom az írói hibát. Vader futni hagyta Obi-Wan-t, a kérdés mi volt erre a motivációja. Majd kiderül, vagy nem és csak találgatni lehet ezzel kapcsolatban is. /人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ryder62
őstag
sokszor probléma ez a helyszínes dolog. Ez az egész bolygó is, mintha Las Vegas meletti dombságon vették volna fel. Valahogy nem hiteti el velem a sorozat, hogy egy másik bolygó mikor ott figyel egy rakás joshua fa a képernyőn. Ugyan ez volt a Mando azon része ahol felbukkant Boba Fett. Mintha cosplayeresek forgatták volna a helyi sziklás dombságon. Ez a kőfejtő rész nagyon béna. A jelenet jó, még a helyszín választással sem lett volna baj, ha Sci-fi beütése lett volna. De nagyon hétköznapi a beütése. -
Bad Pritt
félisten
Durva, hol tart a technika, Obi-Wan harmadik rész spoiler:
It WASN'T actually him voicing Vader in Kenobi! Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
grizlisandor
veterán
válasz Maxxy10 #62831 üzenetére
Csak Ted Lassot ne!
Más:
UbiVanKenobi E03Vader... Idétlen párbeszédek, cuki droidok.
Mondjak valami jót is,fuvaros forma, meg a homokkígyók anyja karakterek
Ez atüzes jelenet is ritka gagyi volt, erő segítségével elfolythatta volna a tüzet, robbanás és égésveszélyes amit bányásznak a bolygón, munkavédelemről nem hallottak? Reva hogy tudott elévágni a kislánynak, hogy jóval később ment be az alagútba? rejtély -
eeXaa
addikt
válasz grizlisandor #62843 üzenetére
Sajnos hulladék az egész, úgy ahogy van
-
paatrick
őstag
válasz grizlisandor #62843 üzenetére
Logikát keresni ebben az Obi-Wanban teljesen értelmetlen. Csak nézni kell, mert ha gondolkozol rajta akkor agyhalált kapsz mikor a lézerkaput szét kellett lőni mert amúgy 10 méter lett volna kikerülni
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
sh4d0w
félisten
Nagyon érdekelne, kik azok a hülyék, akik 9.8-ra értékelték az Obi-Want és beutaltatnám őket kényszergyógykezelésre... Az eddigi 3 rész max 6-os és ebben már benne van az univerzumnak járó respect is.
https://www.coreinfinity.tech
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest