- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
Topikgazda
Stranger things s04 part 1
Nagyon szuper lett, én élveztem
Janaboy
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz bagyulajuve #62648 üzenetére
Ő biztosan, ugye a BB miatt. Viszont Kimmel biztos, hogy valami turpisság lesz. hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Grave_444
nagyúr
Eredeti nyelven vagy szinkronnal nézitek az Obi-Wan Kenobi sorozatot?
A filmeket magyarul láttam, viszont utolsó SW élményem a kb heti 1 alkalom Battlefont II értelemszerűen angolul és ott kezdem megszokni a hangját. -
bagyulajuve
addikt
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Good Fight. A már berendelt 6. évad lesz az utolsó.
Kaszát kapott az Avenue 5. A már berendelt 2. évad lesz az utolsó. -
radi8tor
MODERÁTOR
Kaszát kapott Obi-Wan Kenobi
⭐ Stella
-
bagyulajuve
addikt
rossz ezeket olvasni, akkor az Andar trailere is félrevezető lesz
Resistencia eterna
-
k-adi
nagyúr
válasz bagyulajuve #62664 üzenetére
ettől félek én is
-
Sonja
nagyúr
"Amit az Obi Wan sorozat első két részéből megtudhatunk: - A Birodalom soraiban komoly előny a dehidratált arcbőr. - A polkorrektség kedvéért mind a birodalmiak, mind pedig a lázadók törekednek a szerteágazó etnikai diverzitásra, de gondosan odafigyelnek arra is, hogy az így kiválasztott szereplők egytől egyig tehetségtelenek legyenek. - Obi Wan Kenobi büdös, de ez csak a szintén karakteres levegőjű Jawákat zavarja. - Obi Wan évekig kibírja tisztálkodás nélkül (vélhetőleg Yoda is), és markáns aurájával a tömegközlekedést sem restelli igénybe venni. - Obi Wan és Vágó István ikrek. (De születésükkor bizonyára elválasztották őket, hogy két komisz lurkó a Birodalom élén ne lelje meg őket.) - Egy évtizedeken át képzett, igen erős jedi pár év közmunka során kiesik a gyakorlatból, és majdnem fejre ejt egy tízévesnek hazudott hatéves gyereket. - Egy egész bolygó homokjában seperc alatt megtalálja a hosszú esztendőkkel korábban elásott fénykardokat. (Hogy a sivatag-bolygón honnan van fadoboz, hatodrangú kérdés.) - Az Aldreaan bolygón a Sithek bosszúja végén megismert Organáné ázsiaiból europiddá műttette magát. Nem elég a genderlobbi, most még ez is! - Leia hercegnő tíz év alatt elfelejti a büdös bácsit, akitől jobban félt, mint az őt elrabló imposztoroktól. - Az Aldreaan bolygón, ami láthatólag nem kicsi, pont ott száll le a BKK-űrbusz, ahol a tízévesnek hazudott, hiperaktív kislányt kell keresni. - Galaxis-szerte unalmas temetői zene szól, ha kell, ha nem. - Bail Organa láthatólag alkoholista. A kölök mellett ez talán érthető is." Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
tag
válasz Grave_444 #62653 üzenetére
Semmilyen nyelven sem. Ez a penz mosas, amit a Disney csinal, engem mar nem tud erdekelni, barmilyen regi kedvenc karaktert is rancigalnak ujra elo. Sot, annal inkabb nem. Mando kozben nyomtam egy cancellt, ugy olvasom hogy azota sem maradtam le semmi erdekesrol.
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
bobalazs
nagyúr
Megnéztem az első részt a Jediból, túltoljátok, nem volt nézhetetlen. Talán az elvárásotok túl nagy volt.
-
grizlisandor
veterán
-
minek?:S
őstag
Obi-Wan Kenobi E1-2
Na, hát star wars fanként ki lehet jelenteni, hogy messze a legjobb dolog, ami történt a SW-zal A Sith-ek bosszúja óta(A TCW-vel egyetemben). Ha ilyen minőségű sorozatok jönnek, mint a Mando, Boba Fett és Obi-Wan, akkor rövid időn belül el tudják felejtetni azt a gyalázatot, amit a 7-8-9-cel követtek el. Szóval ja, ma reggel értem haza munkából, úgyhogy már tűkön ültem, de végre megnéztem(ráadásul többed magammal).Először is le kell szögezni, hogy magyar szinkronnal néztem. Sokat vacilláltam, de úgy voltam vele, hogy hátha itt most sikerült és nem csalódtam, azért mégis csak így adja vissza a gyerekkori feelinget - bár azt egy kicsit sajnálom, hogy nem Anger Zsolt Obi-Wan szinkronja.. persze mindamellett, hogy Haagen Imrére sem lehet semmi panasz. Illetve akkor maradjunk még egy kicsit a negatív oldalon: Ami még kicsit furán hatott nekem, az Bail Organa(Jimmy Smits). Ugye időben YE 9-ben járunk, mégis idősebbnek hat nekem, mint a Rouge One-ban. Na de, ha az egész sorozattal ennyi lesz a baj, ez semmit nem fog levonni az érdemeiből. Az kifejezetten tetszett, hogy kapunk egy kis emlékeztetőt, bár a tragédia végkifejletét meghagytam volna a trailerben is elhangzott "Like you trained his father?" utáni "sokkra", ahogy pár TikTok videóban van. A 66-os parancsot megint - egy ötödik szemszögből - látni hatalmas élmény volt. A karaktereket valami félelmetesen jól eltalálták a színészek, Vivien Lyra Blair is elkapta azt az idegesítő, de vicces jellemet, nem beszélve Owen mogorvaságáról, Ewan pedig elképesztő milyen átéléssel tudja hozni a szerepet, a megtört Jedi, aki "már nem az, aki 10 éve volt".. abszolút hihető. A Főinkvizítor is jobban néz ki, mint a trailerben és bár így sem hasonlít a 3. részben látott fajtársaihoz, de szerintem nem zavaró. Szintén nagyon jó volt végre látni Alderaant és nem csak pár percig. Nekem a hangok, zenékkel sem volt bajom, illetve a látványvilágra sem tudok panaszkodni. Kifejezetten tetszett a koldus veterán klón. Bár a második részben az meglepett, hogy Harmadik nővér leszúrja a Főinkvizítort, illetve akikkel néztem, vártak volna némi kis vívást Obi-Wannal, de szerintem így jobban hatott, hogy megtudta, hogy AnakinVader nem halt meg. Összességében nagyon rendben van ez így. Két olyan ember is volt velem, akik annyira nincsenek benne a SW világában és ennek ellenére azt mondták, hogy kifejezetten élvezetes volt nézni és így is teljesen érthető volt. Nyilván lehetne kritikusabban is nézni, de szvsz semmi szükség rá, ez nem az a sorozat és magas elvárásokat így is tudta hozni eddig. Remélem nem szúrják el. Csak legyen már szerda.Van egy videó YT-n, amiben egy állítólagos kiszivárgott forgatókönyvről van szó és eddig meg is felel az ott elhangzottaknak. E videó alatti kommentelő szerint, hogy hülyeség, ha Leiát azért rabolják el, mert azzal akarják előcsalogatni Kenobit, de ahogy a sorozatban is egyértelmű, nem azért rabolják el, mert közük van egymáshoz, hanem, mert Bailhez van köze. Üdv.:M.
-
őstag
válasz sh4d0w #62646 üzenetére
Hol használta volna előbb?
A feminista klisé meg inkább szatirikus megközelítés, mintsem komolyan vehető(még akkor is, ha a Disney esetleg az utóbbit szándékozta). MindenesetreOwennél? Miért tette volna? Nem volt egyértelmű, hogy tudja, hogy hol van, nem mellesleg ott volt mögötte Ötödik fivér(ergo nyíltan nem kereshette Obi-Want), míg Haja Estreenél egyedül volt - ráadásul már nyíltan a Főinkvizítorral szembe menve - és ott egyértelműbb volt a helyzet. szvsz beleillik Ötödik nővér meggondolatlan, megrögzött és megfelelési kényszeres jellemébe. Üdv.:M.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz minek?:S #62676 üzenetére
Szerintem nem olyan vészes ez az Obi Wan Kenobi. Nem kell nagy dolgokat mögé látni, csak szórakozni rajta, aztán kész. Én csak egyszer b@sztam fel magam, amikor
a gyereket hajkurászták az erdőbe. Az valami botrányosan bábszínházas fos lett. Látom, hogy nagyon sokan ekézik, de vajon egyáltalán létezhetne-e manapság olyan SW tartalom, amit ne fikáznának le? Szerintem egyszerűen teljesen mindegy, minden le lenne fikázva.
Amúgy ettől a píszí dologtól, már én is hányok. Minden ezzel kapcsolatos fika jogos.-
-
Dicker
őstag
Stranger Things S4E01-E07
Végre egy kis magyar vonatkozás, is van pár részben.
Szerintem felismerhető volt a munkája, stílusa.Amúgy egész jól indult, kicsit visszakomolyodott a történet, mert ezelőtt már elég bugyutává vált. Ez az évad sokkal inkább horror, műfajban.
Kíváncsi leszek hogy tart ki a végéig. Innen még lehet nagyon gyenge is az évad, és nagyon jó is.
-
őstag
válasz V.Stryker #62678 üzenetére
+1
Annál a résznél mondjuk én is néztem, hogy nemár.
Dehogy létezne. Egyébként persze, ha valami rossz, akkor azt mondjuk ki, ekézzük. Élő példa erre a Sequel filmek(a könyvekről, képregényekről nem tudok nyilatkozni, mert olyan érdektelen hősöket és "jövő" írtak a filmekhez, hogy akkor sem néznék utána, ha ingyen lenne). Egyébként van hasonlóság a SW(vagy úgy amúgy bármi más jogtalan) fikázása és a "pc" dolgok között, mégpedig az, hogy divat lett.
Komolyabbra fordítva a szót, teljes mellszélességgel azok oldalán állok, akik ezektől az eltúlzott, groteszk, túlérzékeny és már beteges "dolgoktól" elhatárolódnak, de ezt most nem tudtam komolyan venni, pedig attól tényleg falra mászok.Üdv.:M.
-
grizlisandor
veterán
Star Trek - Strange New Worlds S01E04
Nagyon jó rész volt,
!a thriller vonalhoz gyakrabban is hozzányúlhatnának
Van egy érzésem, hogy az évadgornok problémával foglalkozik, remélem nem rontják el a kinézetüket.
ST mozifilmet vagy sorozatot csinálhatának ilyenthriller - horror vonalon [ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
-
WayneGace
őstag
Obi-Wan! Én is megnéztem a két részt. Jó lenne, ha jó lenne. Ugyanazon bukik el, mint a többi Star Wars film, sorozat. Nevezetesen, hogy nem tud elég komoly lenni. Pedig nem kellett volna sok itt sem, mert Ewan McGregor jól játsza el, kislánnyal sincs gond, de mint írtátok gagyi kergetőzés, nem éppen velős párbeszédek meg olyan apróság, mint a lézerkardozás. Most eldönthetnék, hogy az úgy működik, mint egy bot vagy úgy, mint egy szabja. Minden szikrázik még a teregetett ruha is talán. Ami azért megint gagyi faktort növeli. Én nem látom rosszabbnak egyébként, mint a Mandaloriant. Sőt. Több jeleneten érződik, hogy korhatár miatt nem mutatnak dolgokat vagy könnyebb verzióba, mint például
. Inkvizitor hölgy színészi játéka nem a legjobb szerintem. Jó is kisülhet belőle. Remléhetőleg a későbbi részek jobbak lesznek.az akasztott ember [ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
sh4d0w
félisten
válasz minek?:S #62677 üzenetére
Igen, például ott, a feminizmus meg nem szatíra a Disney-nél, hanem minden produkciójukban tetten érhető, de ugyanez igaz a píszíre is (lásd még: lázadásra buzdító robot a Soloban).
De egyszer már leírtam a sötét oldalt, meg a véleményemet, nem ismétlem meg. (Találhatsz egyébként nálam nagyobb SW-fant, de keveset - a Disney-t meg konkrétan porrá kéne bombázni azért, amit ezzel az univerzummal művelt, méltatlan kezekbe került a franchise.)
https://www.coreinfinity.tech
-
radi8tor
MODERÁTOR
Yellowstone 4 évadot végignéztem.
Bravo az alkotóknak⭐ Stella
-
S e t h
nagyúr
A Better call Saul aktuális epizódja maximális pontszám.
Obi One
Minden generációnak van legendája. Az enyémnek a Star Wars VOLT.
A maiaknak a Marvel.Időnként elgondolkodom, hogy az SW ilyen intenzitású felélesztése ( sorozatok orrba szájba) a profiton kívül kit is céloz meg elsősorban? A régi fanokat, vagy újakat akar bevonni?
Megtört Ben önmagában még meg is állta volna a helyét, de a baby Yoda feeling Benny Hillbe csomagolva nekem nem jött be annyira, az aktuális gonoszról nem is beszélve, ami omnipotens helyett inkább csak impotens volt. This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
totron
addikt
Ajánlom nézési figyelmetekbe ezt a szegény ember Black Mirrorját, aktuális szatírákat sorakoztat fel. Ez a minisorozat. Jószorakozást. The Moth Effect
-
Grave_444
nagyúr
Mit gondoltok az
?inkvizítor "haláláról" A Star Wars Rebelsben szerepel, ami időrend szerint az Obi-Wan sorozat után játszódik. Figyelmen kívül hagyják a kánont? Szerintem túlélte, ahogy Fennec Shand is a Mandaloriban. [ Módosította: Intruder2k5 ]
-
paatrick
őstag
válasz V.Stryker #62678 üzenetére
"Látom, hogy nagyon sokan ekézik, de vajon egyáltalán létezhetne-e manapság olyan SW tartalom, amit ne fikáznának le?"
2 éve jött ki a SW Jedi: Fallen Order játék, a kritikusok meg a nép is kajálta. Ott van egy csomó képregény, fanfiction könyv, amit megint imádnak.
Szóval simán lehetne, de a Disney nem tud. Mert csak a saját előre elkészített receptben tudnak gondolkozni. A Mandalorian is baromi hatásvadász amúgy.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Janaboy
Topikgazda
Kérlek figyeljetek jobban a spoilerekre!
Csak azért mert a Mandalorian és a Rebels nem idei vagy aktuális, még van aki nem látta.Köszi!
Janaboy
-
drachoHUN
senior tag
Stranger Things 4. évad 1-7. rész. Eddigi legjobb ST évad... Remélem a maradék két rész sem fog csalódást okozni. Volt egy két dolog ami felcseszett, és jobban is meg lehetett volna oldani... De ezeket hajlandó vagyok megbocsátani.
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
basaharc502
aktív tag
Én teljesen elégedett vagyok az Obi-Wannal. Nem tudom mit vártatok ettől a korszaktól, ahol Kenobi inkognitóban próbál rejtőzni és ha őszinték arakunk lenni igen nehéz belepaszírozni bármit is ebbe az időszakba, ami érdekes és nem ütközik az Új reménnyben látotakkal.
Ha ilyen alapból indulok ki, akkor bőven nézhető. Akit az érdekel, hogy az Ep. III. és IV. közötti történetvonalat hogyan lehet kiegészíteni azok nem fognak csalódni. Tegyük hozzá azt is, hogy még csak az első 2 rész "ment le", sokminden történhet és valószínű történni fog a hátralévő epizódokban. Abban biztos voltam, hogy az első 10 perc után nem fog Vader előugrani és mindenkit szétkaszabolni, hanem fel lesz vezetve rendesen a megjelenése.
-
őstag
válasz Grave_444 #62691 üzenetére
Hát azt én sem tudom elképzelni, hogy meghalt, mert az már túl nagy felülírás lenne, viszont így meg kíváncsi vagyok a következményekre, hogy mit fog "szólni" hozzá Vader. basaharc502
+1
Én nem is tudom elképzelni mire számítottak az emberek. Persze, voltak benne szemöldök felhúzós részek de a saját karakterét mindenki nagyon jól hozza, ráadásul Ewan félelmetes, minden arcrezzenésével érzékelteti, hogy mit érez a karakter, főleg a második rész végén. Azért epikus harc jeleneteket meg ne várjunk már tőleamikor Leiát nem tudták elkapni, sem az emberrablók, sem Obi-WanBen,Üdv.:M.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest