Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Orphan Black SPOILERes

    Vártam a sorozatot, bár sok infóm nem volt róla, de az ajánló és az első 3 perc felkeltette az érdeklődésemet.
    Amikor az első 5 percben bedobták a közhelyes meleg figurát, akkor horkantam egyet, de amikor bepasizott a halottas házban, akkor már visítottam, nem sokat kell játszania annak a pasinak :DDD
    Aztán egyre csak történtek a dolgok és csak kapkodtam a fejemet, hogy milyen helyzetekbe is került a csaj. Persze ebből az alapállásból nem nehéz építkezni, nagyon sok van ebben a sztoriban, hiába sejtjük a főszálat előre. De még ha ki is nyírják ugye, akkor is simán mehet tovább a sorozat :K
    A szexelős jelenet nekem kicsit amatőr volt, de a néger rendőrös szál nem, ott valahogy jobban összejátszottak, de a többi szereplőre sincsen panaszom.
    A végén már nagyon kapkodtam a fejem, tényleg izgultam, az utolsó pár perc pedig nekem fergeteges volt. Sőt, számomra ez volt az utóbbi évek legerősebb pilotja. A vége után csak ültem a TV előtt pár percig, millió féle forgatókönyv zajlott le a fejemben.
    A főszereplő csaj nem semmi, hogy 3-4 szerepet is eljátszott, a végén beletelt 1 percbe, mire leesett, hogy Olga is ő, pedig a nevét többször is elmondták.
    Számomra bekerült a heti várós sorik közé, remélem rendesen kiaknázzák a sztorit és a szereplőket is, nagyon bízom egy jó folytatásban, de egyelőre sajnos pesszimista vagyok picit, szerintem amennyire lendületes volt a kezdés, annyira fognak majd elnyúlni a későbbi részek. Persze értem én, hogy a pilotba sokmindent kellett sűríteni, de remélem az akciós szál azért megmarad.
    Nekem bejött nagyon és ajánlom másnak is. :K

Új hozzászólás Aktív témák