- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cloak and Dagger
Első két rész után még semmi extra, de valamiért egyelőre megragadott. Pár részt adok neki azért.
Live-Die-Respawn
-
jonnyjoker01
veterán
-
Janaboy
Topikgazda
-
-
mepet
addikt
válasz jonnyjoker01 #40794 üzenetére
Arra alapozunk, hogy a gyűrűk térbeli utazásra valóak. Ha viszont mindegyikben ugyanazt a naprendszert látjuk, akkor nem logikus, hogy vagy időbeli vagy dimenziók közti utazgatásra építették? Az nem lehet, hogy téved Holden (ill. ugye a nyomozó krapek) és az a hiányos valami nem is egy kapcsoló, hanem csak az interfész az információáramláshoz? Nekem úgy tűnt, mintha Holden haluján kívül nem történt volna semmi, mikor odanyúlt. Hogy azzal a marsi katonával mi történt... Ő dobta a gránátot, vagy miért őt kapta szét az az izé? -
jonnyjoker01
veterán
-
petipetya
nagyúr
WestWorld Paint it black (First robbery)
Csak mert megunhatatlan, ha 20-30x nem néztem végig, akkor egyszer sem. Gyönyörű, ahogy 2:15-nél a kígyótetkós nő beleereszti a sorozatot a foldón húzott emberbe.
"nincs rá lezsóidő"
-
gyuromoj
veterán
Na úgy fest, hogy 10 részes lesz a Lucifer 4. évada.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
addikt
Archer évadzáró:
Nem volt még elég ebből az
álomvilág szarságból?
Számomra csak egy elfogadható vége lehetett volna a 9. évadnak, mégpedig az ,hogyArcher felébred végre, és nem egy űrhajón, egy másik álomvilág részeként. Úgy ítélték meg az írók ,hogy nem lenne elég történeti szál akkor ha visszatérnénk a
valóságba? Csak a gyerek köré simán lehetne írni egy egész évadot. Ennek a sorozatnak vége lett a 7.évaddal.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #40817 üzenetére
Archer hangja szerintem ugyanolyan. Csak szar szöveget és történetet adnak neki.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
CptAdamica
veterán
Végig toltam a Trónok Harcát is, a Breaking Bad után a legerősebb sorozat, amit eddig láttam. Néhol vannak benne logikai bukfencek, de megbocsájtható a rengeteg jól felépített és szerethető karakter miatt.
Most viszont kell egy következő sorozat, mit ajánlanátok? Amit eddig láttam, Trónok Harca, BB, Dexter, SOA, Dokik, Szilícium Völgy, Better Call Saul.
Megyen!
-
nitro16
senior tag
válasz CptAdamica #40819 üzenetére
Milyen műfaj?
Amúgy: Hannibal, House, Black Mirror, El Chapo, Narcos, Gomorrah, House of Cards, Mr Robot, Shameless, The Punisher, Billions, Power, Westworld stb... van egy rakás jó sorozat.
-
S e t h
nagyúr
Gomorrah,Narcos, szigorúan.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
kisgyerek85
senior tag
The Wire, The Shield
-
törölt tag
válasz CptAdamica #40823 üzenetére
A Narcos remek valasztas, Pablo nagy kedvencem volt az elejen, tetszett ahogy alakult a karakter fejlodese is.
-
törölt tag
válasz CptAdamica #40825 üzenetére
Lesz, csak vannak bonyodalmak
Mexicoban elkaptak az egyik Netflixes alkalmazottat és kivegeztek. Szoval csuszik a dolog.
-
jonnyjoker01
veterán
-
MODERÁTOR
Westworld S02E09? Nekem segített...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
bobalazs
nagyúr
Spammer kolléga sok jó sorozatot kíván és jó fórumozást, üdvözöl mindenkit.
-
k-adi
nagyúr
folyt.
13 Reasons Why
2. évadAz első évadról írt véleményem újbóli elolvasása után átgondoltam miben is más a 2. évad. Lényegében semmiben. Továbbra is mindenki béna, szerencsétlen, szenved és folyton logikátlan lépéseket tesz. Hannah pedig idegesítő. De nagyon.
Több, különböző karakter motivációja is kérdéses marad, pl. Nina és a képek, Clay miért veszi ennyire magára a világ sorsát, stb.
Vicces, vagyis inkább szánalmas hogy már nem mehet le úgy egy sorozat hogy nincs benne 2 meleg pár legalább. Vagy 3. Mert, csak.
Illetve az is fejetfogós, hogy minden bizonyíték ott van a rendőrségnél, jogászoknál, bírónál, iskolánál, stb és Bryce mosolyogva sétál továbbra is a suli folyosóján még legalább félévig.
Na meg Jessica hatalmas szenvedése az évad során is a falat kaparós kategória, de tudom csak így lehet 13 részes amúgy 2 lenne.Tudom, a sorozat durva témát dolgoz fel, amit nehéz is átadni a képernyőn. De az egyetlen igazán borzasztó dolgot a végén nem merték meglépni (tudom, Santa fe miatt elhalasztották és újraforgatták, de akkoris) pedig eléggé aktuális lenne. (bezzeg a Homeland megmeri az aktualitásokat )
A wc-s jelenet a fináléban is brutális volt önmagában, de igazán a táncos helyszín tette volna fel a pontot az i -re.
Így csak egy gyenge folytatás az első évadnak. Kár érte. -
SQX_Barto
addikt
Nekem tetszett, de az elso jobb volt.
Nina valoszinuleg szegyellte az egeszet es azert egette el a fotokat
Bryce iteletere azt mondtak, hogy a valo eletben sajnos ez a realitas, gazdag fasz meguszik mindent...
wc-s jelenetre megint az volt a valasz, hogy az eletbol meritettek (na meg ugye valahogy motivalni kellett Tylert, hogy szarra akarja loni a sulit)
3. evadban meg esetleg meglephetik, mondjuk kivancsi leszek, mi lesz belole, de az meg egy ev...[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
jonnyjoker01
veterán
Westworld S02E09
Atyaég William te hülye barom
Kíváncsi leszek az évadzáróra, de az idegeim nem hiszem bírni fogják, ha ilyen lesz, mint ez a rész. Túl sok szenvedés egy órában
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
k-adi
nagyúr
válasz SQX_Barto #40835 üzenetére
13 okom volt hogy 13 órát elbsszak az életemből spoiler
Nina akkor a sajátját..de a többit?? semmi értelme, csak odavesztek a bizonyítékok
Bryce szála valamilyen szinten hihető, a wc-s részt is értettem, bár Tyler-t eddig is motiválták (sajnos)
Ha most nem merték meglépni akkor a 3. évadba ne is... vagy tony visszafordul a sarokról? -
jonnyjoker01
veterán
-
mark!
őstag
én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a colony a legjobban felépített sorozat. az eddigi részek alatt egyszer sem volt olyan, hogy unatkoztam közben
>
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #40836 üzenetére
Kicsit Legionos volt ez a resz... Whatt???
na most a lánya volt vagy nemvolt? Janaboy
-
Ventur@
senior tag
válasz Janaboy #40843 üzenetére
Szerintem a lánya volt, igaz egy dolog bizonytalanná teszi, hogy lehet ő is csak egy droid volt. Mégpedig az, hogy ugye nála nem láttuk a szkennelés eredményét, míg Williamnél igazolva lett, hogy ember. Viszont ami mégis a valódi lányával teszi -számomra, az pedig William lementett profiljának eredménye, mégpedig hogy paranoiára és téveszmékre erősen hajlamos. Nem hiába látja mindenkinek Fordot William, bárki kerül is az útjába. Ezért is lőtt le mindenkit - szerintem. Annyira meg van már zakkanva, hogy még egy fűszálban is Fordot látja, erősen kifejezve . Supergirl S03E23 - évadzárás
Supergirl -
Minden esetre,azért a sorozat minőségéhez képest, az utolsó két rész egészen vállalható volt. Ami b*szta a szemem, az a silány CGI. Jó, nem egy The Expanse, vagy Star Trek Discovery minőséget várok, de azért ennél jobbat még a leggagyibb SyFy sorozatokban is csinálnak.SuperMom - SuperMon-El, SuperSam...na kb. így lehet összegezni . Egyébként könny, öröm, bánat hegyek ééééésss....még is csak kezd beigazolódni, amit évadokkal ezelőtt írtam, mégpedig hogy Lena Luthor füle mögött mégis vaj van. Annyira, de annyira Luthor-vér van benne is - annak ellenére, hogy őt örökbefogadták, ha jól rémlik -hogy le sem tagadhatná. Legion S02: Valaki úgy kb. 10-15 mondatban összegezné, hogy mit is néztem 11 részen keresztül? Őszinte leszek, nekem az utolsó részt leszámítva, de annak is csak a végét, egyáltalán nem jött át ez a 11 részen át tartó - divatosan nevezve - mindf*ck. Nem egy rész volt, amit 3x kellett nekiülnöm, hogy végig nézzek, mert fogalmam sem volt, hogy mit nézek. Igazából még most sem tudom.
....aztán ennyi. Biztos, hogy a 60 millió elrejtett szimbólum, meg utalgatás, meg t*k*m tudja mi mögé kellett volna látnom, de ez az évad nekem egyáltalán nem jött át. Tudom bennem lesz a hiba . Ezért is kérem, hogy valaki, aki értette a 2. évadot, írja már meg 10-15 mondatban az évad lényegét, hogy - talán - legyen értelme a 3. évadot is bevállalnom . Előre is köszöntem !Oké, Farouk vs. David, jó vs. gonosz (na, de ki volt a jó? ...és ki a gonosz?) Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Ventur@ #40845 üzenetére
Legionhoz:
Röviden és tömören: Az előző évad ugye úgy ért véget, hogy Farouk elszökött Oliver testében, és David fő célja az lett, hogy megölje a csáveszt végleg. A kutatócsapat a testét akarta megtalálni, hogy soha ne lehessen erősebb, David pedig azt akarta, hogy újra a testében legyen, hogy végleg kinyírhassa. Az évad során Farouk szépen mindenkit David ellen forgatott, mert iszonyú jól tud manipulálni és mert David döntései is megkérdőjelezhetőek voltak és sokat hazudott. A lényeg, David a háttérben csinálta a dolgokat, emiatt a többiek elidegenedtek tőle, emiatt David kezdett megőrülni és a végén valami olyasmit láthattunk, hogy David lett a gonosz és Farouk a szuperhős. Szerintem ez az egész Farouk terve volt és ő alakítja a szálakat így, de kíváncsi leszek mi lesz a 3. évadban, mivel jövőbeli Amy mondta, hogy David elpusztítja a Földet. Na de ez csak az én interpretációm a cselekményből meg az emlékezetemből Igazából konrét választ nem kaptunk csak spekulálunk meg próbáljuk összerakni a hint-morzsákat
Szerk. úristen spoiler
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Ventur@
senior tag
válasz jonnyjoker01 #40846 üzenetére
. Esküszöm izgalmasabban írtad le, mint maga az egész évad volt számomra . 3. évad darálás lesz majd nekem, de előtte tuti fogok kérni tőled egy összegzést .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
bagyulajuve
addikt
válasz jonnyjoker01 #40846 üzenetére
kb ezek az én gondolataim is
de várom a 3. évadotResistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest