- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz salapp #33230 üzenetére
Holnap hívom őket ismét, ilyet mégegyszer nem akarok meglátni a portán.
LG ips-e az alsó kategóriábam a katasztrófaval egyenlő
De ez se üti meg az elvárt szintet szerintem.Más is lő pár képet?
Mod: az első képen is látszik, hogy nem teljesen homogén a fekete, függőlegesen 2-3 fokkal nem volt egyenesben a lencse, máris zöldben pompázik az alja...
Mod: de nem tudom 0 fokbol nézni, már a szeleket is 5 foknál nagyobb szögből látom, ahol már torzulnak a színek.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz salapp #33246 üzenetére
Tehát saját véleményt mondani nem szabad, csak panaszkodni.
"Akik a fórumon a 2. pontban említett gondokra maguk is panaszkodnak, előzetesen tájékozódtak a VA panel sajátosságairól, különös tekintettel a korlátozott látószögre?
- Igen."Ebben mitől vagy ennyire biztos? Beszéltél mindenkivel?
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Imi1981
veterán
Akkor cseréltesse ha kicserélik! De már minimum másfél hónapja az ő panaszkodását látom minden harmadik hsz-ben! Én megértem ha csalódott de akkor már rég cserélni kellett volna nem szarakodni ha az ő tévéje tényleg gyengébb mint a többi!
De mint írtam az én Samsung tévém is ilyen hasonló képet ad ha sötétben oldalról nézem. Nyilván nem láttam minden tévét így de szerintem a va paneles tévék ilyenek. Ennyi -
Imi1981
veterán
válasz salapp #33253 üzenetére
Én nem írtam, hogy rossz ember és nem is gondoltam. De amit képeket felrakott a sötét kép oldalról sötétben az tök általános jelenség szerintem. De tudom volt más problémája (már nem tudom mik) is akkor cseréltesse mindenképp ha tudja mert minél tovább vár annál valószínűbb, hogy nem cserélik! Nem cseszegetni akartam csak bocs tőle is.
Amúgy kb 30fokos szögből nézem néha mikor a PC előtt ülök akkor látom hogy kicsit fakul a kép és csökken a kontraszt de én tudtam, hogy ez ilyen és nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz salapp #33255 üzenetére
Mondjuk 20 fokos szögben még nem nagyon látom hogy fakulna a kép (a feketét most nem tudom megnézni) de 30 fokos szögnél már igen kicsit. Ha neki 20 foknál már szar akkor megértem de amit berakott fentebb képeket nem 20 fokos szögben lett fényképezve hanem kb 60. Na de mindegy nem akarom tele offolni a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz salapp #33253 üzenetére
Olyan szűk betekintési szögnél már engem is zavarna, szerencsére nálam az akkori panelnek köszönhetően (2010) jobbak a betekintési szögek, csak nagyon oldalról nézve kezdenek torzulni a színek. Remélem a csere segít neki.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Dareiosss
senior tag
Kérlek annyit árulj már el, hogy ha ezt felső kategóriának tartod akkor a 600 ezres, a 800 ezres, a 1,5 millás és a 10 millásat minek?
Lehet hülyeségeket írnod, csak nincs értelme, ez a tv 2015 ben is alsó közép kategóriás volt. Mivel a w755c csavarra ugyanez, így mindössze 2 modell volt alatta, a belépő R5C & R4C és a belépő fölötti w700c.Ha a X90 fölötti tvknél nem kapod az elvárt szintű panelt, akkor igen van ok a reklamációra, de itt ezen a szinten ez van, ne várd hogy majd 200 ezerért hozzád csapnak egy világverő szuper panelt, 1,5 éve ezen ár körül pörög ez a modell, valahol spórolni kellett.
Induló árat meg sosem veszünk alapul, ezt már rég tudhatnád..... -
dh66e
veterán
-
Dareiosss
senior tag
válasz salapp #33299 üzenetére
Nem hülyéztelek le, csak azt írtam, hogy hülyeségeket írsz, és azért írtam ezt mert kb 3 szor leírtad az elmúlt napokban, hogy ez felső kategória.
Attól még, hogy FHD ból ez volt a legjobb még nem felső kategória.
Attól, ha veszel pl egy 1 es BMWt még nem mondhatod arra sem, hogy felső kategóriás autóval jársz, attól hogy abban a méretben a legjobbat vetted...A Sony 2015 ben kiadott 15 típusszámú modelt, amiből ez a 11. volt, és igen best buy volt, mert jól találták el, jó panelt raktak bele, és megkapta az Androidot is, és igen lekörözte a feljebb pozicionált modelleket is,egészen az X85C ig ami már jobb volt nála. De ettől még nem volt felső kategória.
"triluminos és 4K technológiákat felvonultató modellszériák, ennek megfelelően agyament módon túlárazva."
A kvantumpötty már bocs, de látványos javulás jelent a színmegjelenítésben! Van itthon w755 és x85C és látványos a különbség.. mind a kettő 55".
Továbbá mint leírtam TE nem 2015 ben, vetted a tvt, hanem amikor már kifutó volt, és valószínűleg spóroltak a gyártáson, hogy az alacsony áron is keressenek rajta. Ez nem szép dolog, és nem jó pont a Sonynak, de még mindig jobb volt még így is, mint ezen az áron lévő versenytársai.
[ Szerkesztve ]
-
válasz salapp #34143 üzenetére
Igen az lesz belőle, legalábbis remélem.
Én is gondolkoztam egy 50gt50/st50-en de ritkán látni, meg 200k körüli összeget egy gari nélküli tv-ért nem mernek kiadni.
Egyébként a másik tv-m pont egy alsóbb kategóriás 42" pana, de már 6év körüli ~12ezer órával. A w755-nek azért jobban tetszett a képe.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz salapp #34462 üzenetére
Fekete szintben (kizárólag szemből nézve) teljesen igazad van, sőt, szerintem minőségi forrással meghajtva még jobb is.
5-10 fokból nézve már nem feltétlen ez a helyzet, sőt néha tragikus.
Ezeket csak szemből szabad nézni, és csak minőségi forrással, úgy tud nagyon szép képet produkálni.
Egyébként nem értem, hogy nem sikerült még ezt a problémát orvosolni sok-sok év alatt. -
blakey
titán
válasz salapp #34472 üzenetére
Az elmúlt 20 évben nagyon sokat változott a marketingkommunikáció és ezáltal a termékeket is másképp pozicíónálják, 20 évvel ezelőtt nem foglalkoztunk a felbontással, a minőségi CRT és a jó film elég volt, ahogy megjelentek a lapos tv-k és a nagyobb felbontás, a digitális világ azóta a felbontással, a minőséggel, a 3D-vel foglalkozunk, igaz jó film nem nagyon van. Most az van, hogy lassan a FHD is a múlté, jó minőségű FHD tv-t most nem lehet újonnan venni, a jóminőségű UHD meg drága és ez a marketingnek köszönhető, a költségek nyilván nem lettek annyival magasabbak de az embereket lehet irányítani egy bizonyos mértékig és most ezt kihasználva a jó tv sokba kerül, remélem 2 év múlva már elfogadható áron lehet jó tv-t venni, remélhetőleg már OLED formájában.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kornel
veterán
válasz salapp #34474 üzenetére
Ugyanez a digitális fényképezőgépeknél, mobil kameráknál.
Bár talán már kezdenek ott tudatosabbak lenni az emberek, bár ott több információt is kapnak, ami alapján megalapozottabban lehet választani.
TV-knél vicces, hogy még a valós képfrissítés frekvenciáját sem kötelező megadniuk a gyártóknak, képesek leírni a marketing bulkshitet, mint a 800 Hz, és társai. A jó ..... ..... .......[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz salapp #34610 üzenetére
Az, hogy androidon kikapcsoljuk az automata frissítést az nem egy folyamat része, hanem a kicsit is hozzáértők alaptevékenysége.
Ez a hiba kivételesen nem a sony hibája, de van miért ekézni őket ezen kívül bőséggel azt nem vitatom
Aki meg márkafan az szvsz meg is érdemli.
Személy szerint mindig keresem a bestbuy lehetőségeket, illetve adott célra kereteim között a lehető legjobb megoldásokat, termékeket.
Ezért van az itthoni három TV mind más gyártótól és adott helyen mindhárommal tökéletesen meg vagyok elégedve, autóm volt már Alfától Volvo-ig sokminden és a többi műszaki cikkem is hasonló összetételű."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
hunaqua
addikt
válasz salapp #38200 üzenetére
Igen,újra Sony-t vettem,de vehettem volna mást is.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest