Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz localhost #3252 üzenetére

    Miről beszélsz? De most komolyan...

    MSN-t már jóval mindenki előtt átírtam tavaly 999es verzióra, azóta is azt használom, ahogy az ismerőseim is, mert már tavaly a 2012es kiadásnál megkapták amit átírtam.

    Skype pedig akármennyire is szereted, egy szutyok program, nagyon szépen használható szóbeli beszélgetésre, de írásra használhatatlan az MSNhez képest. (és 90%ra biztos, hogy te előtted használtam már a Skypeot, mert még a kutya nem használta Magyarországon kanadai nagybátyám miatt kénytelen voltan felrakni, és használni időről időre sok sok sok éve)

    De leszedtem pár év után különböző bugok miatt. Viszont most szükségem van a Skype hangalapú beszélgetésére, ezért próbáltam ki a Trillian-t, ami éppen hogy csak egy fokkal jobb mint a Skype.

    Amúgy tényleg nem értem, miért kell eszetlenül védeni egy programot, neked tetszik? Jó neked, és? Ez pont ugyanolyan agyatlan fanboyság, mint ami az apple iránt volt pár éve, akármilyen szart raktak az idióták elé, nem érdekelte őket, megették, mert apple.

    De csak a vicc kedvéért, légy szíves, fejtsd már ki, hogy miért olyan jó a skype, és miért jobb mint pl az MSN volt, amiért ne legyünk felháborodva ezen a lépésen a microsofttól?

    Talán vannak hozzá különböző skinek, vagy tömérdek ingyenes és igényes plugin? Van hozzá megfelelő program, hogy az idegesítő oda nem illő reklámokat eltávolíthassa az ember, ha épp ahhoz van kedve, vagy vegyen egy pro változatot amiben nincs reklám? Megvan a legkissebb lehetőség is, hogy az ember egy ici picit is személyre szabja, és úgy használja ahogy ő szeretné, és nem ahogy 3 ember, akik a kinézetéért felelősek?

    Félre ne értsd, nem veled van a bajom, hanem a nézettel amit képviselsz ;)

Új hozzászólás Aktív témák