Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Papa-Het

    aktív tag

    válasz Ipadipad #5060 üzenetére

    figy csak, most jön ki hamarosan (sőt már megjelent a Hero 4) és a többi ára, relatíve picivel lentebb ment. itt most aránylag "olcsónak" nevezhetően elérhető [link] (jelenleg nincs készleten)

    Nem rossz kam ez sem, de kevés kieg van hozzá a csomagban.Viszont, ami jó dolog, hogy 'tán a tokon kívül minden más kompatibilis az sj4000-het kapható motyókkal. a mellkas és a fejpánt ami talán szorulós (nem tudom, valami ilyesmi rémlik) de a többi azt hiszem hogy jó. illetve ki kell próbálni. A hero3+ black és a silver közt lényegében annyi a különbség, hogy a black képes 4k-ban rögzíteni... de igazából ha nincs alá otthon vasad, akkor tökmindegy miben rögzít :D

    egyébként a hero4-nél már az árakat is láthatod a [link] ami érdekes, hogy csak a silver kap érintőképernyős hátlapot, a black nem.

    Egyszóval, ezt neked kell eldönteni hogy melyikre vagy hajlandó beruházni. Ha sajnálod a közel 100e forintot (és ez csak a kam + doboz tartozékok) és képes vagy kompromisszumot kötni, hogy lehet nem extra minőségben készítesz felvételt, csak kiválóban. Viszont, ha van 100e hufod rá, akkor vágj bele, de a kiegészítők drágák nagyon itthon. Külföldet nem tudom honnan lehet rendelni, de még úgy is megéri, mint mindent onnan hozni... viszont előny az, hogy iOS-re és androidra is le lehet tölteni a gopro appot, és lényegében egy remote key-ként funkcionál a telefonod (hátrány, hogy pillanatok alatt megeszi az akksit) a video-vágó szerkesztő programjuk is aranyos, könnyen kezelhető annyi bakival, hogy a .mov kiterjesztéseket Mac osx alatt kezeli.

    én gopro párti vagyok, de nincs rávalóm :O

    próbálj meg nyers videókat keresni, vagy vimeon megnézni párat belőle (sj4000) aztán dönts, ne vesd el teljes mértékben. a pixelezés az nekem is bántó volt, amikor a videókat néztem a youtube-on, aztán a válasz az volt, hogy a tube rontott rajta. majd sikerült megnézem nyers videót ahol ugyan nem annyira élesen, de látszott egy picit hogy van pixelezés, nem vészes. utó munkával szerintem lehet rajta javítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák