Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Papa-Het

    aktív tag

    Szasztok! Tegnap kezdtem el olvasgatni a fórumot, mert igazából én a GoPro hero 3 white edition-ben gondolkoztam (csak a wifi és a remote control miatt, és az előlapi kijelző) mert az még elég kedvező áron van. Olyan 70k körül van az alapgép (nincs remote sajnos) de van wifi+iOS app és jól használható. DE aztán megláttam, illetve rátaláltam hogy hogy van egy az sj4000 klón. Nagyon jó kis videókat lehet találni, ha normálisan van beállítva és nem akad a felvétel, mert pár sj4000 vs gopro ... verzióval összehasonlító videón nagyon pici akadást láttam a felvétel közben, de ez igazából csak ha nagyon szőrszál hasogató akarok lenni. A gugli számtalan oldalt földob ha beírom az "SJ4000 WIFI" kifejezést, csak éppen nem tudom hogy melyik az eredeti. (Mivel visszaolvastam és nem csak belecsapok a lecsóba, így emlékszem pár trükkre ;) )

    http://www.geekbuying.com/item/SJCAM-Original-SJ4000-WiFi-Novatek-1080P-1-5-Inch-170-Degree-A-Wide-Angle-Outdoor-Sports-Home-Security-HD-DV-CAR-DVR---Black-331502.html

    Ez már Wifis és tetszik. Ha jól rémlik akkor tán lehetett kérni hogy rajta legyen-e az SJCAM logó vagy sem.

    Összességében kérdezem, (mint egy átlag júzer) használható kamera? Mennyire szokott szarakodni? Illetve szemből, hogy látod hogy "forog a kamera" vagy sem, mivel indikátor nincs az előlapon. :) Nekem ez ami idegen egy kicsit, hogy nem látom mikor vesz. Illetve próbált már valaki WIFI-s verzsönt? Van egy jó app hozzá ( iTunes store-ban találtam, illetve youtube videók között) iSmart DV, Minden SPCA6330 alapú kamerával kommunikál. Nem próbáltam, mert nincs! :) De a videón működött. Illetve mivel láttam hogy .mov formátumban vesz föl, bármilyen videó-vágó szerkesztővel lehet vagdosni a videót? :) Pl. a GoPro stúdióval is (mert ahogy láttam számtalan funkcióval van felvértezve, de lehet a többi vágó program is)? Tudom, sokan most azt gondolják, akkor vegyél GoProt... :) Vennék, hanem sajnálnám rá a 130ezer forintot (hero3+ black edition) és még a jó pár tízezret a különböző kiegészítőkre.

    Még visszatérve a WIFI-s verzióra, érdemes lenne hozzá kipróbálni egy GoPro remote key-t, hogy vajon kommunikál-e.

    Apropó, valaki nem foglalkozik itt a fórumon behozatallal? Mert töröm a fejem hogy vegyek-e vagy sem, de távol keletről nem szívesen. Dolgoztam olyan cégnél akik onnan rendeltek és... hát... nem minden esetben sikerült eltalálni azt amit kértek :)

    Bocsánat ha sok hülyeséget és általánosságot hordtam össze. Azért ne anyázzatok le ;) Köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák