Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz Daywalker #10719 üzenetére

    Szia! Nekem van egy.

    Eddig én három dologba futottam bele.

    Az egyik, hogy webkameraként nekem nem nagyon szeret működni, felismeri a gép (Ubuntu MATE 15.04), még a Skype is, aztán néha elmegy a kép, úgy, hogy már nem is tudom visszahozni... Pedig nagyon állat széleslátókörű kamera webkamként is, belefér az egész szoba.

    A másik, hogy az előző kamerámhoz képest (Sony AS-15) érzékenyebb a becsillanásra, tükröződésre a kamera előtti vízálló tok lencséje. Nélküle ezt még nem tapasztaltam (vagy nem vettem észre). Nem feltétlenül komoly gond, lehet is orvosolni, de azért jelen van.

    Harmadik pedig, hogy beltérben csapnivaló a fehéregyensúly. Természetes fénynél általában rendben van, de amint mesterséges megvilágítást kap, azonnal átvált mondjuk narancssárga tónusba.

    Ha gondolod én oda tudom adni az enyémet mondjuk egy hétre, aztán kipróbálod, hogy mit mutat és mennyire vagy vele elégedett és mennyire nem, mennyire tudnál vele együtt élni és mennyire nem. Nekem sincs vele sok tapasztalatom, szóval ilyen szempontból nem vagyok jó alany a kérésedhez, mert összvissz 3-4 óra anyagot készítettem vele a nyaraláson, amit még azóta sem volt időm feldolgozni. :B

    u.i.: a WIFI részéről nem tudok nyilatkozni, mert a Lumia-val nem tudtam összehozni (most már ha jól tudom van rá fizetős progi), de nem foglalkoztam vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák