- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
igyekszem, de a teszten meg sem szólaltatja és ki is írja, hogy nem tud hangot adni. pedig a hagyományos zöld aljzatba teszem a rca-t mint mindig. (a többit is próbáltam már)
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok! Már jó ideje küzdök a következő problémával, bízom benne, hogy tudok segíteni.
Adott egy ilyen USB hangkártya: [link]
Win7 x64 alatt használom, a gond az, hogy a gyári driver nem tartalmazza a jól megszokott utilokat, mint pl bass management, stb. Nagyon hiányolom őket.Próbáltam egyféle daniel_k moddolt drivert, de nem támogatta ezt az SB0490-et. Nem nagyon tudok elmenni a verziókon, lehet csak rosszat próbáltam.
Van valakinek tapasztalata ezzel a hangkártyával?
Köszönöm szépen!
-
rascalyjo
tag
Sziasztok!!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy:
Van egy külső Sound Blaster Audigy External drive SB0110-em
+Daughter Card to connect Sound Blaster 0110 SB0110B
+ Sound Blaster Audigy eax HD belső hangkártya egység SB 0090
Ezeket összekötve működni fog-e a cucc??
Illetve bármilyen modellszámú belső kártyával összelehet-e kötni a külső egységget?Köszönöm a segítségeteket!!!
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb topic a kérdésemre, de ahogy látom itt elég pro emberek vannak ezen a téren...
A kérdésem az lenne, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni:
- SB Audigy 1 SB0230 /aranycsatis
- SB Audigy 1 SB0090 /műa. csatisÁrban nincs különbség.
Előre is köszi!
üdv.: ocsi
-
LamerGyuri
senior tag
-
ocsi19
senior tag
válasz LamerGyuri #2560 üzenetére
de most komolyan, melyiket érdemesebb megvenni?
tehát az aranycsatisat? -
vanye
senior tag
X-Fi XtremeMusic-kal Win7 alatt nincs jó véleményem: eltünedező hang, eltünedező driver stb. A Gamer meg ugye egy az egyben Music, szóval... Én biztosan nem vennék olyat. De ez az én véleményem. Az Audigy-vel viszont biztosan nincs gond Hetes alatt. Tudom, mert mind 32bit, mind 64bit alatt használtam/használok egyet.
Persze ha XP alatt "hallgatóznál", akkor bátran lecsaphatsz egy X-Fi-re. Egyébként lutri az egész.Stern des Südens!
-
Szentes
tag
Nos nekem más a véleményem mint a kollégának! Persze ezért vagyunk különbözőek...
Én most is X-Fi Extreme Audiot használok és "lekopogjam" az ég világon semmi bajom nincs vele.
A fiamnak a gépébe viszont most vásároltam X-Fi Xtreme Gamer kártyát. Itt viszont igaza van a kollégának, nem hallatszik számottevő különbség a drága és olcsóbb kategóra között.
Egyszóval: Xtreme Gamer az egy jó választás főleg Win7 alá. Nagyon szépem szól és még saját memóriát is tartalmaz a kártya, ami szerintem nincs a kárára. Az meg főleg klassz, hogy full hardveres a kártya (persze az Audigy-k is! kivéve az SE).
Ha jó áron adják vedd azt meg, főleg, ha mindene meg van a kártyának.Néhány link segítségként:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_Blaster_X-Fi
[ Szerkesztve ]
-
ocsi19
senior tag
-
ocsi19
senior tag
válasz LamerGyuri #2560 üzenetére
-
-
Migee
tag
Üdv.
A kártyám Audigy 2 platinum ExFelraktam a Daniel K. Support Pack 4.0-t.
Van megoldás a DDL , DTS aktiválására ?))))))))) Gazdaságosan.
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Audigy 4-re érdemes felrakni a Support Pack 4.0 drivert?
Előre is köszi a választ.üdv.
-
ooooobi
senior tag
Turkältam a rêgi cuccaim között ês talältam egy audigy2-es kärtyät, van êrtelme berakni a gêpembe? Alaplapomban egy ilyen integrält van. (+tervezek venni egy jobb superlux fülest)
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
krups8
tag
Megoldom.
[ Szerkesztve ]
-
krups8
tag
Baszcsizik az új DanielK 4.0 driver. XP, Win7 32/64 minden SP-hez. [link]
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Audigy ZS 2-t és azt tapasztaltam, hogy - ugye 3 hang kimenete van - az "elsődleges" kimeneten normál erősségű a hang - fejhallgatóval - a másik kettőn viszont jelentősen halkabb - szintén ugyanazzal a fejhallgatóval, ugyanazon a hangbeállításokon -.
Ez normális?üdv.: ocsi
-
ooooobi
senior tag
Végül beraktam az audigy2-t az alaplapit letiltottam, minden klappol, kivéve a mikrofon, hiába dugom be a mikrofonbemenetbe sehogy se sikerül üsszehozni, hogy megszólaljon. Van valami trükkje ennek? (Win7 64bit, Daniel K.SB Audigy Series Support Pack 4.0 )
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
SB Live 5.1 hangkártyám van. Eddig xp-t használtam de most váltanom kell Win7 64-re.
Létezik még ehhez driver, vagy inkább felejtsem el? Nagyon szeretem a hangját.Köszönöm a segítséget!
-
Flashget
félisten
Hi.
Hátha valaki tud segíteni.
Van egy SB Live! 24bit 7.1 kártyám.
Legújabban azt csinálja, hogy elkezdek nézni egy youtubos videót, pár mp után elmegy a hang majd megáll a kép is. Vinyoról sem játszik le semmi hangot pl. mp3 vagy avi ilyenkor.
Majd kis idő elteltével élet költözik a kártyába (vagy ha matatok a beállításokban).
Gondoltam a Flash player akad össze valamivel ezért újraraktam a rendszert és csak a minimálisan kellő drivert raktam fel. De semmi változás ugyanúgy kiakad. Kivettem a kártyát és nagyítóval néztem át kondi nem púpos esetleg, de nem. Visszaraktam de megnéztem ubuntu linuxon és ott nem akadt ki simán ment a youtubos video.
Kétezik, hogy kampec neki win7 64biten csak linuxon működne?
Win7 esetében egyik nap semmi baja, másik nap generálta a hibát miközben nem raktam fel semmilyen szoftvert.
Sajna az alaplapi hang meg nagyon tré (Asus P5Q lapom van)ezért vettem ezt a hangkártyát 3 éve és ha nem muszáj feleslegesen nem venék másikat.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
mozesapo
tag
Jó, hogy rátaláltam erre a topikra. A K_Daniel driverben található fix megoldotta a mikrofon recsegését win7-64 alatt.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest