Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vanye

    senior tag

    válasz dragonfx #2476 üzenetére

    Crysis 2-nél a rendszer nálam simán benyel 4 gigát. Persze alapszabály, hogy minél több RAM-od van, a rendszer annál többet "csíp" le belőle magának. De ez nem gond, sőt. Azért van a RAM, hogy a programok használják, ha kell. Én még DDR2-ben utazom. Ezért, s a 6 GB RAM-mennyiség miatt sztem nem is veszek a gépembe már többet belőlük. Viszont ha DDR3-as rendszerem lenne, akkor ezen a baráti áron, ahogy manapság a RAM-ok mennek, biztosan vennék egy 8-16 GB-nyit. Ennél olcsóbb már úgysem lesz. A mostani sztenderd amúgy a 4 GB. Persze ha nem játszol túl sokat, kettővel is el lehet lenni. Én is évekig elvoltam annyival.
    Mielőtt váltanál 64bitre, előtte ildomos leellenőrizni, hogy akad-e minden hardveredhez megfelelő driver. Ez, no meg a minimum 4 GB RAM lenne az a két feltétel, aminek teljesülése esetén én a helyedben már váltanék.
    Mint írtam volt: én soha nem szálltam fel erre a "Audigy 1@4"-vonatra. De ha jól szól, és stabil vele a rendszered, akkor sztem mindegy, hogy milyen driverrel használod a kártyádat.
    Négy maggal és 6 GB RAM-mal hamar felszökik ám a Win. Max. fél óra DVD-ről. A finomhangolás (programok, anyám kínja) már jóval több időt visz el. Ennyit azonban évente egyszer-kétszer kibírok; főleg úgy, hogy ilyenkor sem a monitort bámulom, hanem fogok valamilyen könyvet vagy újságot, aztán ha valamilyen gondja akad a Winnek, akkor nagy kegyesen ránézek. :DDD

    Stern des Südens!

Új hozzászólás Aktív témák