- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
válasz TomWexX #6898 üzenetére
Na zsír ez a hiba jött, ha jól értelmeztem a leírást akkor már a bootfiles-t kikell szednem, lehúzom a telót (nem indult ujra meg semmi), másik usbre kötöm és megint go. ugye?
Download Start Ch[0]
BootLoader 1703.9KB OK[1.1s]
Dbl 281.5KB OK[0.4s]
Újraindítás..
Serial port detect error!sry ha nagyon offolok, gondolom ez a fórum jobban pörög mint a másik.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
válasz TomWexX #6902 üzenetére
laptopon csinaltam, de átdugtam másikba,kiszedtem a boot fajlokat, nyomtam pár port keresést mert olyanokat írt, hogy error meg stb és most végigment és elis indult a teló sikeresen.
Download Start Ch[0]
FOTA 1806.0KB OK[0.8s]
Amss 13166.1KB OK[5.2s]
Apps 26738.7KB OK[12.6s]
Rsrc1 38535.2KB OK[15.0s]
Rsrc2 2847.2KB OK[1.3s]
FFS 43860.0KB OK[82.9s]
CSC 34906.1KB OK[91.6s]
SHPAPP 156106.8KB OK[239.7s]
Másolás befejezve![456.1s] -
ABal
őstag
Srácok! A Wave melyik router titkosítást bírja kezelni? Most lövöm be az új routert és (amúgy sem tudom, mi a különbség a WPA2 meg a WEP-128bit között) nem tudom, melyiket válasszam.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
válasz Gabócza #6908 üzenetére
Én is inkább a biztonságosabb felé hajlok, aztán majd kiderül, hogy a Wave megeszi-e.
Köszi!
(#6910) TomWexX: Sima WPA-t fel sem ajánl, csak a 2-t. Szóval marad az.
Ilyen veszélyesek a szomszédaid?
Nem tudna valaki valami jó jelszót ajánlani? Csak vicceltem...
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
Működik mindennel a wave! Kipróbáltam a titkosításokat, WR741ND-vel!
-
osztraksajt
őstag
Már az SE P990i is csatlakozott a WPA2-höz, szóval nem olyan meglepő hogy ma már alap egy telefonnál. Más titkosítással nem is nagyon érdemes kínlódni mert nem biztonságosak.
-
Dapro
senior tag
Köszi szépen srácok mindent. Még utána kell néznem, hogy ez a chaton (valami smst is akar küldeni) meg a social hub mi is igaziból. Skype sose lesz rá? Meg teamviewer?
-
ABal
őstag
A Foursquare-t használjátok a Wave-en? Egyébként ez valami értelmes cucc?
leslieke. Aha, köszi. meglesem.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Csekkolj be, avagy mi az a foursquare?
Én nem használom, de egy időben nagy volt a hiszti, hogy ez miért nincs badára.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
samsung1920
csendes tag
Sziasztok! Badára nincs normális facebook? Mondjuk,mint egy droidos telóra? Gyors, használható,chat- el együtt...ez egy rakás sz*r ez a bada... ( nem konkrétan a face miatt)!
Csalódás... -
ADAM1337
nagyúr
válasz samsung1920 #6930 üzenetére
Van, csak bugos, használd a webes felületet és megoldódik a gondod. (úgyis az üzenetekhez is menti a chat-es beszélgetéseidet, so problem solved)
Ha csalódás váltsd le, személy szerint már csak azért is megtartom és majd muter megörökli ha találok valami kompromisszum nélküli telót. -
leslieke
Jómunkásember
válasz samsung1920 #6930 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
JMC
tag
Ha igazán hardcore védelmet akarsz, állíts be wpa2-t, adj meg neki egy elég hosszú jelszót, rejtsd el az SSID-t és kapcsold be a MAC filteringet. Változtasd meg a webadmin jelszavát mindenképp. Még így sem lesz 100% - os biztonságban a hálózatod, de elég komplikált lesz feltörni ahhoz, hogy inkább egy másik hálóval próbálkozzanak.
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki tippeket adni használt mobil vásárlásához?
Mert nézegettem itt az apróban, meg vaterán, de valahogy nem merek beleugrani egy telefon megvételébe sem.
Vaterán nagyon sok az átverés. Gari nélkülit már nem is mernék venni.
Ráadásul hallottam, hogy olyanok is árulják, akik nem tudták fizetni az előfizetést és letiltotta a szolgáltató a telefont.
És még egy nagy hátrány, hogy eddig csak egy régi telefonom volt, ezért fogalmam sincs miket kéne nézni/ellenőrizni, személyes átvételnél a telefonon.Arra is gondoltam, hogy egy használt mobil kereskedésbe kéne megpróbálni, ahol garit adnak, vagy megkérni valakit itt PH-ról, hogy segítsen mikor a telefont mennék megnézni, én meg fizetnék érte, hogy ellenőrizze a dolgokat.
-
ABal
őstag
Köszi a tanácsot! Nagyjából az van, amit tanácsoltál, bár az a gond, hogy a rejtett SSID a Wave előtt is rejtve marad, így azt csak akkor tudnám kihasználni, ha a Wave is látná.
Láttátok az új leértékeléseket?
-
ABal
őstag
(#6936) NxAlex: Az én logikám szerint először eldönteném, hogy melyik telefont akarnám megvenni, csak aztán kezdeném nézegetni, hogy honnan.
Jónéhány dolgot vettem Teszveszen, Vaterán és itt az Aprón is, nem vertek át. Persze, meg kell nézni, hogy milyen értékelése van az eladónak. Olyantól vegyél, akinek jó híre vagy magas értékelési átlaga van.Érdemes a témába vágó fórumokat végiglátogatni és mindenhol kérdezni. Erre való a fórum, és tényleg nagy segítség tud lenni. Szerintem itt kezd.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz TomWexX #6939 üzenetére
Jól van, jól van! Íme!
Gameloft játékok. Mindhez 1.2 kell és 290-be kerülnek.
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™ HD
[ Szerkesztve ]
-
imoka
csendes tag
Valósak. vigyázok rá és szerencsére összeszerelésben, anyaghasználatban nem érheti kritikát a telefont. A kijelző minőségét szeretem még és a multimédiás képességeit, de nekem egy olyan eszközre van szükségem amin kényelmesebben lehet netezni (nagyobb kijelző, jobb böngésző), jobb a szoftveres támogatottsága (email, navi, stb) és esetleg kisebb kompromisszummal alkalmas netmegosztásra (fejlettebb adatkommunikáció, gyorsabb böngészés). Jelenleg az SGS2 tűnik befutónak bár lehet érdemes lenne megvárni a köv. hónapokban megjelenő nagyvasakat. Ezért is feltételes az eladási szándékom egyelőre.
-
ABal
őstag
válasz leslieke #6946 üzenetére
Há! Mekkora okossággal ajándékoztál meg! Sose próbáltam ki azt a gombot ott fent... Tényleg működik! Köszi!
Ami viszont, úgy látom, hogy nem működik, az a fenti Splinter Cell linkem, úgyhogy itt van helyesen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Szerintem 35-ért csak nagy mázlival lehet eladni már a Wave-et... Ezért is vettem le a hirdetést: 30-nál nekem többet ér a teló, max használom még egy évig és csak karácsonykor, vagy jövőre váltok...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #6949 üzenetére
Az enyém is dobozos, gyári független, karcmentes, tokkal, 4GB-s kártyával, minden tartozékával, de senki a füle botját sem mozgatta érte 37-ért... Illetve beszámolni beszámolták volna 25-ben.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest