- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
13 MB-t a böngészési előzmények törlése meg szokta oldani. Telefon és PC restart?
Alaplapi USB-re direktbe legyen kötve a telefon, felesleges eszközöket (főleg az USB-sek, nyomtató, stb.) húzd le a gépről a frissítés idejére.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
törölt tag
Hali!
Használ valaki Wave-hez bluetooth headset-et? Apunak szeretnék venni majd a születésnapjára és olyat szeretnék, ami tuti működik a Wave-el 6-8e Ft lenne a max. keret, tudtok valami jót ajánlani? -
duvi
nagyúr
válasz #04441088 #6852 üzenetére
Szia!
Én egy Sony-Ericsson HBH-PV702 headsetet használok a Wave II-höz. Nem egy új típus, de eddig az összes kipróbált telefonnal működött. (LG Arena, SE Xperia Arc S, Wave II) -
formanekzs
tag
Valaki levásárolta már a nyereményét? Több App is vásárolható vele?
Samsung Galaxy S 5; Samsung Galaxy S II; Samsung Wave I
-
Goldmen75
őstag
MI van srácok?! Hová hová??
-
Goldmen75
őstag
MI van srácok?! Hová hová??
-
David3
őstag
válasz formanekzs #6861 üzenetére
Nem vásároltam még le, annyit tudok biztosan, hogy maximum 1000 forint értékben tudsz vásárolni, tehát max. a 840 forintos alkalmazásokat/témákat. Kiegészíteni nem tudod a kártyáddal.
-
Dhampir
félisten
válasz leslieke #6867 üzenetére
Én a Wave 2020-at várom, 12 maggal, 5 kg-os akkumulátorral és Bada száznyóccal.
(#6868) David3
Az okosok szerint addigra véget ér a régi Maja naptár, és ha sikeresen megünnepeltük a Maja újesztendőt, akkor végre lerohanjuk a Samsungos bótokat, mert félelemből alig mertek vásárolni az emberek.[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Én még mindig a hivatalos 2.0-ára várok. Mint a Godot-ra várva...
Bár lehet, hogy most már fel se teszem, csak amikor már megvan az utód telefon.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Dapro
senior tag
Ezt nem értem, vagy 15x-re próbálom frissíteni a kiesen keresztül a telót, most eljutott odáig, hogy a telefon képernyőjén egy telefon ikon van és egy nyil lefele rá mutatva. Ez jó? A kiesen meg csatlakozást ír. Mintha nem tudna rá csatlakozni a telefon.
(eddig a memóriára, a töltöttségre, mindenre írt hibát. )
-
-
Dhampir
félisten
Badásoknak némi vígasz gyanánt álljon itt a HUP-ról néhány hír, az Android rendszer biztonságát illetően:[link]
Az AV-Test tesztelte az Androidos AV-ket:
Az AV-Test Android anti-virus szoftvereket vizsgáltak, és a tesztből a következő derült ki: 7 alkalmazás ért el 95%-os vagy nagyobb detektálási arányt, és 24 szoftver 65% alatti detektálási arányt ért el. 41 anti-virus alkalmazást vizsgáltak és 618 malware-t használtak fel, ami 20 családból származik (pl.: Rooter, Opfake és FakeInst).
Az Avast, Dr. Web, F-Secure, Ikarus, Kaspersky, Lookout és Zoner értek el 95%-ot vagy jobbat. A BullGuard, Commodo, G Data és McAfee viszont a minták kevesebb, mint kétharmadát ismerték fel.
Eredeti forrás:[link]Drive-by-exploit által fertőzhetőek az Android 2.2-es verziót használó telefonok:
A 2012-es RSA konferencián mutatták be George Kutz és Dmitri Alperovitch azt a RAT-et, ami az Androidos WebKit böngészőkben található sebezhetőséget használja. Az exploitot 20 komponens alapján hozták létre, aminek az értéke a fekete piacon 14,000$. A fertőzés SMS üzenet alapján történik. Az SMS tartalmazza a linket, amire ha rákattint a felhasznál, akkor megfertöződik.
Mint kiderült, ezt a Google már javította, de még nem integrálta a kódba, így a telefongyártók még nem tudták javítani a hibát. Georg Wicherski elmondása alapján tizes csomagolásban ehhez hasonló hiba a szürke piacon 1,000 euró körül van.
Georg Wicherski demózott egy oldalt, ami letölti és telepíti a backdoort. Ez állítása szerint kb 15,000$ ér.
Eredeti forrás:[link] -
osztraksajt
őstag
Lassan hivatalosan is ez válik a "sírós-reménykedős-szentségelős" topikká.
Egy jó VOIP feature/alkalmazás valóban jöhetne, azt nagyon nem bánnám.
-
consono
nagyúr
Ne próbáljátok ki a kínai Fw-t, egy csomó dolog nem igazán jó benne:
Nincs hangfelismerés
a Wave I a Kiesben Wave II-nek látszik
Nincs Chat On
a Route 66 ki van cserélve valami másra
a Youtube is ki van cserélve
nincs twitter és facebóók a social hubban
nincsen gmail, hotmail, yahoostb.
Ha valaki nagyon kísérletezni akar, a törökök csináltak már egy verziót, amibe beletettek ebből majdnem mindent, de ezt sem próbáltam! Itt van ha nagyon érdekel...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
snecizero
senior tag
Sziasztok. Hamarosan újra tulajdonosa leszek egy wave 1 telefonnak. De azt már most tudom hogy a bada 2.0 nem fogom felrakni.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
consono
nagyúr
válasz snecizero #6888 üzenetére
Előbb vagy utóbb kénytelen leszel... Az új programok megkövetelik a 2.0-t. Én még mindig azt mondom több a pozitívum vele, mint a negatívum.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Goldmen75
őstag
Ha van köztünk nő, akkor Boldog napot neki!
Ha nincs akkor srácok gyerünk sörözni a nők tiszteletére!
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
Hamarosan - a Wave 723 után - a Wave 578 és 575 is megkapja a bada 2.0-át, természetesen miután a "nagytesók" is megkapták a frissítéseket. További információ
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest