- Apple notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reszi
tag
válasz s.s.j.goku #1041 üzenetére
-
Reszi
tag
válasz s.s.j.goku #1043 üzenetére
Én is most tervezem, hogy lecserélem a crt-met egy 22-es tft-re, és ha megnyugtat még igazán én sem döntöttem.
Legvalószínűbbnek a 225bw tűnik. Mivel a színhelyessége az imént mellékelt teszt alapján jobb mint a 226bw-nek, állítható a magassága, jobban szellőzik (valahol olvastam ezt is) és olcsóbb. A 2232bw sztem olyan mint egy tv, nekem nem tetszik… -
Shad0w
senior tag
A 2-5 ms észrevehető.
-
B-L-A-C-K
titán
225/226bw majdnem egy és ugyan az csak más a kivülje nekem 226bw-m volt vedd meg azt nagyon jó monitor...
-
Reszi
tag
válasz s.s.j.goku #1046 üzenetére
Igen, azt én is néztem...hát az alapbeállítások gondolom változtathatóak attól függetlenül.
De ha van valakinek ilyen monitorja, akkor az írhatna, hogy le van-e tiltva vagy sem, mert a ph-s teszt tényleg nem említi.
A betekintési szög jobb...én szemből nézem ezért nem igen érdekel! -
Reszi
tag
válasz s.s.j.goku #1049 üzenetére
Apophis kolléga által linkelt oldalon van egy összehasonlítás, de hiányos itt-ott.
>>> -
B-L-A-C-K
titán
Ha külsöre jobban megfog a 2232 csak akkor vegyél, szerintem ugy néz ki mint 1 tv én azért nem vettem annó, kb 7 monitort néztem meg élöben míg a 226bw-t választottam és nem bántam meg, csak el kelett adnom mert kelett a lóvé, amugy egy 14"-es crt-re cseréltem le , most megint akarok venni lehet megint 226bw lesz belőle de nagyon tetszik a Acer 22" Wide P221WBD LCD is csak ilyet még nem nagyon vett senki mivel nemrég jött be és nem tudom milyenek a tapasztalatok vele...
-
davids83
csendes tag
2232 nekem sem tetszik, amúgy nekem a 2032-t ajánlották, de mivel nem jön be a külső.. na mindegy, ha tudnám hogy Samu panelest kapok, akkor 200% hogy 226BW vagy 206BW lenne.. de így nemtom, a CW meg ugye kalibrálhatatlan... de azért megvárom az iPon tesztjét, hátha kiderül minden!
Ami ami, az az...
-
Furky
őstag
válasz s.s.j.goku #1274 üzenetére
lásd egyel feljebb
Ebben a két fórumban több program linkjét is megtalálod, leírok pár szót, amire keress: dead pixel tester, eizo, nokia. Találsz többfélét, 3 napig teszteld naponta 1-2x, hátha szabadszemmel nem veszed észre, hogy van. 3 nap után viszont sohase teszteld, mert amíg szabadszemmel nem veszed észre, addig nem zavaró, tehát nincs baj Ha teszterrel észreveszed, utána már szabadszemmel is észrefogod, és zavarni fog. Jobb inkább nemtudni róla. Ha több lesz, amennyinél már cserélnek, azt meg már tuti kiszúrod szabadszemmel is. Nekem CMO paneles van, és a kékből visszavettem 2-3-at, tehát 47-48-ra van beállítva a kék. Akkor a kontraszt nekem 75, és a fényerősség meg 45. Így használom. Hogy neked beválik-e, majd meglátod, mindenkinek más jön be, valaki szereti fenthagyni a fényerőt 80nál, valakinek még az 5 is sok... -
Furky
őstag
válasz s.s.j.goku #1282 üzenetére
Megtennéd, hogy lefényképezed, és megosztod velünk? Mármint ahogy ott van egymás mellett a kettő, és esetleg még ugyanaz a kép is van rajtuk Én is csináltam ilyent még régebben, de csak egy 17es CRT-t tudtam mellétenni
-
Produkció
senior tag
válasz s.s.j.goku #1282 üzenetére
nekem amikor megjött a samsung 37m87 full hd lcd odatettem a samu 931bf elé....ég és föld volt a különbség, monitorom el is adtam
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest