- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Titok Levi #4186 üzenetére
Én tudom milyen, kipróbáltam, én sem használom De lehet, hogy valakinek ez is számít, ha nem filmezik vagy játszik (tudom, szinte kizárt ), akkor lehet hogy még használható (böngészés, képnézegetés, háttérkép és stb.). Szóval attól még van különbség, max nem használja ki.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
kelzsoca
félisten
A dinamikus kontraszt nem ér semmit, de semmit!
Nekem T200-am van, de nem is használom ezt a hülyeséget, de biztos vannak akik ez miatt veszik meg a monitort
-
Furky
őstag
A dinamikus kontraszt jó dolog lenne, ha elég gyors lenne, most még lassan reagál, ezért látni, hogy néha villan hirtelen. Most sokmindenre nem is alkalmas, amire te mondtad, hogy jó, arra meg felesleges bekapcsolni. Senki sem használja, sokan még azt sem tudják, hogyan kell bekapcsolni.
Kelzsoca: igen biztos vannak ilyen emberek, de ők nagy részben azért veszik meg a nagyonn dinamikus kontraszttal lévőt, mert az ilyen médiamárktokban, meg hasonló üzletekben a hozzánemértő "eladó"-k is azt hiszik, hogy ez fontos. Tehát mondhatjuk, hogy félrevezetik a vásárlókat. Igaz, nem szándékosan, de ha már valamit árulnék, akkor megpróbálnám minél jobban megismerni, hogy mit adok el. Reméljük fejlődik, és gyorsul a technika majd, aztán meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest