- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz Flashget #7452 üzenetére
Ott a pont. DVB-c tuner kellene.
Eddig egy 22"-os full HD LED Benq-t használtam, TN panellel. Meg voltam vele elégedve, de a hely szűkössége miatt kénytelen vagyok megválni tőle. Szerintem ez kb. olyan mint amikor valaki meg van elégedve az autója kényelmével/funkcióival amíg nem ül be egy luxusautóba.
A Benq előtt egy 19"-os Asus LCD-m volt, ahhoz képest a Benq is gyönyörű képet produkál. Ha a Samu hozza a Benq szintjét (amit azért majdnem 100%), kiegészítve a tunerrel és a nagyobb képátlóval...akkor már elégedett leszek. -
Flashget
félisten
Még1x, hogy érsd.
Nem azt vitatom melyik panel a jobb. ha a samsung végre elfelejtené a tN panelt és IPS panellel szerelt tv tuneres monitort gyártana mag lenne a tökély a többi gyártónak meg a katasztrófa.
De ha valakinek fontos a DVB-C tuner akkor nem fog ilyen tunert kapni Mo-n jelenleg. van megoldás rá de ebay és hasonló nyalánkságokon keresztűl, ukrajna és más helyekről tud csak beszerezni ilyen hardvert. Ami ugye rizifaktoros ha a gariztatásra gondolok pl.
2 éve ezt az utat járom és nincs megoldás rá pl. pci/usb tuner csak DVB-T-re...
csak ez az 1 megoldás van rá a tv tuneres monitor vagy a nagyobb képátlójú LCD/LED Tv. melyek tudják a DVB-C-t[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Ershess
csendes tag
Sracok, szeretnem cserelni a sam sync 2343nwmet egy 30 koruli monitorra, legyen szep, jo, okos, fpsre meg mmora kellene. ha olyan 60k - 70k korul jonne ki az lenne az idealis, barmi otlet?
-
El Kebir
őstag
válasz Flashget #7456 üzenetére
"De ha valakinek fontos a DVB-C tuner akkor nem fog ilyen tunert kapni Mo-n jelenleg."
Ez azért nem így van... de nekem mindegy, vegyétek a TN-t... ha az kell.
(nálam minden egyéb megoldás előrébb van, a tn vásárlásnál)[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
balintka
addikt
Sziasztok. Samsung 740N-em helyett a korábbi jó tapasztalatok alapján szeretnék korszerű Samsung monitort venni. Kritériumok:
-22 colos méret
-LED háttérvilágítás (CSAK ilyen érdekel)
-minél jobb képminőség, kisebb utánhúzás
-FullHD felbontás
-mivel DVI-s a videókártyám, így MINDENKÉPP legyen rajta DVI vagy HDMI csatlakozóAz Ip*n-nál venném, így az ő kínálatukból kéne választanunk. Itt megkapom a 3 napos pixelhiba garanciát is. Náluk elég sok típus van, nem tudom melyik a legjobb. Köszönöm előre is a segítséget!
Szerk.: mivel közelről nézném, felesleges a 23 colos ugye? Kb fél méterről nézem a mostanit is.
[ Szerkesztve ]
-
taylorp
senior tag
Sziasztok! Van egy kb 3 éves Samsung T220-as monitorom. Eddig teljesen jól működött, de most egy pár napja nem tudom bekapcsolni. Megnyomom a gombot, villan egyet, be is kapcsol a monitor, bejön a Samsung logó, aztán kínaiul ír ki valamit, meg a három alapszínt mutatja egy kis ablakban. Volt már valakinek hasonló gondja? Mit lehetne csinálni?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Flashget
félisten
válasz El Kebir #7462 üzenetére
Igaz, hogy van ez az 1db tipus Mo-n!! de ha már rögzíteni is akarsz vele analóg adásoknál bibis.
Ami talán pezsgést jelenthet majd az egy avermedia pci kártya:
az ez lesz talán
A DVB-C tuner (A717) lokalizációját és tesztjeit elindítottukezért írtam jelenleg nincs DVB-C-re igazán jó tuner megoldás.
Realme GT Master Edition
-
Ygg
senior tag
Melyiket ajánlanátok a 2 kötül?
Van valakinek tapasztalata?Samsung S22A200B
Samsung S22A300B
-
Lacikaaa
csendes tag
Sziasztok, T24A350 - es tv/monitorrol valaki ha tud valami jot/rosszat irja le megkerem , ja es HD 4670 es Asus videokarival futatom majd erdemes HDMI kabelt vegyek vagy nem lesz kulonosebb valtozas ha csak az analog (VGA) bementett hasznalom, valaszokat koszonom . A hama hdmi kabel jo?
Android
-
rkata76
csendes tag
Vettem egy Samsung T24A550 monitort es sehogy sem tudom beallitani, hogy digitalis csatornakat talaljon. Tud-e valaki segiteni? Csak analog csatornakat tudok fogni kabellel.
-
Trevi
tag
Hú gyerekek vettem egy Samsung P2270-es monitort itt ph-n zsír újat! olyan keményen jó hogy már leírhatatlan, nagyon jók a színek benne kontraszt aránya fantörpikus kinézet eszméletlenül szép!
DVI kábellal összekötve szupi[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Én egy S22A350H-t rendeltem, remélem az is szupi lesz.
-
galaxy07
tag
sziasztok! én egy kis segítséget szeretnék kérni. Nagyon jó áron hozzájutottam egy Samsung SyncMaster SA350 LED monitorhoz. Gyönyörű szép képe van , olyan hogy az már nem is földi. HDMI kábellal van összekötve a számítógéppel. Egytelen bibim van vele. FullHD-ben szeretném használni a monitort. Win7-et használok, videókártya Gigabyte HD 5670 1Gb GDDR5. Teheát lehetőség adott, és a felbontások között a listában látom és be is tudom állítani az 1920x1080-at. Viszont ha beállítom akkor összébb megy a kép és egy 1 cm-es fekete csík jelenik meg körben Elég idegesítő egy 23 colos monitornál Most 1440x900-ban használom hogy teljesen kitöltse a képet. Valami ötletetek a megoldásra?
...
-
kokeny92
tag
Sziasztok. Írtam múltkor hogy vettem ezt a Samsung t24a350-es monitort.
az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy hdmi-s videókártyát (pl: atihd 5770-et vagy hasonlót )és hdmi-be kötöm össze a monitorral akkor szebb lesz a kép? Most egy nvidia 7600GT van a gépbe és sima monitor kábellel van összekötve.
Remélem jól kifejtettem, hogy mi a kérdésem.Üdv Kökény
-
Flashget
félisten
válasz kokeny92 #7474 üzenetére
nekem dvi-hdmi kábellel van összekötve a monitor és vga. teljesen jó úgy is.
vga-n nekem nincs hdmi, de adtak átalakítót hozzá ha nagyon kellene használnom.
tehát ha nincs hdmi a vga-n ne pánikolj be jó a dvi is csak olyan kábelt kell venni hozzá.másik kérdés igen minden szebb képet ad ami nem mezei vga kimenetre van kötve (dvi vagy hdmi) nem beszélve a felbontásról.
Realme GT Master Edition
-
kokeny92
tag
válasz Flashget #7476 üzenetére
Értem. Köszi a gyors választ ) .. Nekem most ilyen sima mezeire van kötve amúgy. De a videókártyán dvi van. és úgy van átalakítva "mezeire", mert a monitorhoz nem kaptam hdmi kábelt. Van olyan kábel, ami hdmi-ből dvi-ba megy? Hogy monitorba bedugom a hdmi végét és a videókártyába meg a dvi végét.
Üdv Kökény
-
kokeny92
tag
Meg még amit nem tudok, hogy kaptam tartozékba egy ilyen CI-Kártyaadaptert hozzá és a monitor hátuljába lehet bedugni, de gőzöm sincs mire való, vagy hogy mire használhatom ezt fel.
Üdv Kökény
-
Flashget
félisten
válasz kokeny92 #7477 üzenetére
Van olyan kábel, ami hdmi-ből dvi-ba megy?
van ilyen ez a kábel
Realme GT Master Edition
-
bsh
addikt
sziasztok,
egy S22A350H monitort HDMI-n keresztül a számítógépre kötve nem nagyítja fel a kisebb felbontású üzemmódokat teljes képernyős méretűre. (pl. BIOS képernyők, oprendszer töltőképernyője, stb.) Be lehet ezt valahol állítani? A leírás szerint (már ha jól értelmezem) PC módban Wide-ra állítva a monitort, automatikusan fel kéne nagyítson mindent, de nem teszi. -
Takitoca22
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne ,hogy a Samsuns S27A550 és az T27A550 között van-e valami minőségbeli különbség azon kívül hogy a T-s ben van TV tuner. TVzéshez és monitornak is használnám. -
-
kokeny92
tag
válasz Flashget #7484 üzenetére
Értem azthiszem.. Köszke most hogy nincs benne csak analog jeleket adásokat fogok, meg igy elég csunyácska a kép is.. Lehetséges, hogy ha beletenném ugy fognám a digitálisat? Vagy ez is csak akkor ha van beltéri? Lehet kérni a am szolgáltatotol havi 600ft. Am megleli ugyanazt az 52 csatornát digitálisan is csak kiirja h kodolt jel
[ Szerkesztve ]
Üdv Kökény
-
Rx
aktív tag
sziasztok, több helyen is írtam a problémámmal kapcsolatban ezért előre is elnézést
[link]
ezt kötöttem össze az xbox360-al hdmi kábel és hdmi/dvi átalakítóval, kezdetben volt kép csak 480p elkezdtem állítgatni és sikerült úgy elb@sznom h nincs kép, laptoppal is össze kötöttem a hdmi-vel és ott is ezt tapasztaltam, vmi ötletkeep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Trevi
tag
Ha garis akkor vidd vissza!
Szerintem el romlott a monitornak a csatlakozó része! Nem bírta átvinni a jelet a boxról csak próbálkozott és kinyírta a többi csatlakozást!
Mondjuk én csak annyit értek a monitorhoz ha nincs kép de led világit akkor F jelölésű
biztositékot át lehet patkolni -
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Hamarosan vennék egy új monitort, és samsungot néztem ki magamnak.
Ha jól tudom ez: S22A300N, csak egy DVI bemenet hiányban marad le tőle S22A300B.
3k a különbség közte, megéri a drágábbat venni? Sokat számít a digitális bemenet?
Milyen távolságra érdemes ülni ilyen monitoroktól?Köszönöm!
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
kokeny92
tag
Sziasztok. Vettem egy hdmi-dvi kábelt. Rákötöttem a gépre. És túl éles a kép, túl kontrasztos..meg nem is teljes képernyő..:S valaki segítsen légyszíves..:S mi lehet a kínja.? Samsung t24a350.
Üdv Kökény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 144HZ MONITOR ! AKCIÓ
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest