- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
A héten vettem át az új UE43NU7022 TV-met és a mai napon szereltem össze a helyére. Az eszköz maga tökéletesen működik, nagyon tetszik a képe, azonban észrevettem rajta egy érdekességet.
A képernyő alján (feltehetően ott ahol a LED bevilágítás vant) 1cm szélességben világosabb, azaz fehér vagy világoskék képek esetén egy enyhe szürkés sötétebb sáv látható. A sáv alapvetően nem zavaró, és színes vagy fekete képek esetén nem is látható. Az érdekelne, hogy ez a jelenség ilyen TV-k esetén normális?
[ Szerkesztve ]
Stat crux dum volvitur orbis
-
Razzul
őstag
válasz Kornel #133744 üzenetére
Sejtettem. Lőttem róla nektek képet.
Emiatt visszavinni nem fogom, mert alapvetően tényleg nem zavaró, alig látni. Szerencsére sikerült egy olyan példányt kifogni, aminek abszolút nulla backlight bleedje van, a bevilágjtási problémáktól pedig sokkal jobban tartok.
[ Szerkesztve ]
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
UE43NU7022KXXH
A TV-m kb. 1 hónapnyi használat után elkezdett egy olyan hibát produkálni, hogy film vagy sorozatnézés, illetve játék közben egy pillanatra felvillan a kép közepén egy fekete-fehér függőleges csík. A képhiba leginkább a régi TV-k statikus képére hasonlít és eddigi tapasztalataim szerint véletlenszerűen jelentkezik. Azonban van, hogy egy óra alatt kétszer, háromszor is feltűnik, tehát gyakorinak mondható és főleg sorozatnézés közben nagyon zavaró.
A hibát sikerült levideózni, szerencsére pont akkor jelentkezett, amikor épp valaki haldoklott a képen
Kérdésem, hogy van erre valami ismert egyszerűbb megoldás, vagy marad a készülék garanciáztatása?
[ Szerkesztve ]
-
Razzul
őstag
válasz Celtis #134452 üzenetére
Ezt hogy érted? A hiba akkor is jelenkezik, ha a következő forrásokból nézek valamit:
- WiFi-ről HBO GO és Netflix appon (a linkelt GIF-et is így vettem fel)
- PC-ről HDMI 2.0-n keresztül
- Kábeltévét nézve ANT kábelen és HDMI kábelenElég sok mindent kipróbáltam. Csak azért gondoltam, hogy esetleg van valami egyszerű megoldás erre, mert a tapasztalataim szerint a hiba Gaming módban TALÁN gyakrabban jelentkezett, mint általában.
-
Razzul
őstag
válasz st3v3np3t3r #134456 üzenetére
"ez vagy kijelző hiba lesz vagy tcon panel hiba "
Ez a javítás szempontjából mit jelent? Azért kérdezem, mert a TV ezen a hibán túl tökéletes, így kissé aggódom, hogy nehogy a szállítás és a javítás során esetleg valami más baja essen.
-
Razzul
őstag
válasz st3v3np3t3r #134460 üzenetére
Nagyon köszi az infót neked is és mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Gitáros topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest