- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabby
tag
Sziasztok,
Tsunami X 2.0 van fenn ám az összes alkalmazás ami helymeghatározást használna elvérzik!
Semelyik nem találja a helyet ahol vagyok...Fordult ez elő mással is? Esetleg megoldás?
-
blakey
titán
Alk. kezelése és ott ki lehet kapcsolni, úgy emlékszem.
(#9051) Rabby
Nálam okés.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MPeter87
őstag
Wááááá... a GMail-ben így is tök kicsik a betűk!!!
Remélem kiad xlory valami fixet ennek a megoldására, nem kellenek ezek a kicsi betűk! -
( V )
veterán
válasz MPeter87 #9053 üzenetére
tölts le a font changert és rakj fel egy fontpakkot!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
blakey
titán
válasz MPeter87 #9053 üzenetére
A megjelenítésnél állítsd a betűméretet nagyobbra.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
k.soma
senior tag
válasz radicspeter1 #9060 üzenetére
Nekem az a progi sosem működött
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
blakey
titán
Alkalmazások kezelésénél kapcsold ki az értesítéseket. A marketnél is ki lehet kapcsolni.
-
HUTCHDB
nagyúr
az olasz 2.9.29-es miui romot használja valaki?
nekem nem akarja az igazat az istenért sem.
újraindítás után az egész behal.
most feltettem a portugált.
mackay kernelt ehhez a rtfpessoa romhoz feltette valaki?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
f1alonso
aktív tag
válasz radicspeter1 #9065 üzenetére
Köszi szépen talán mintha így jobb volna!
más:
Vodoo soundba nekem miért nincs vodoo color? az csak devilel van vagy mi? -
blakey
titán
válasz MPeter87 #9062 üzenetére
Érdekes, mert nálam szinte minden változik.
-
Tonyk
veterán
Kösz, nagynehezen megláttam miről is beszélsz. Jó hogy nem nyomta ki a szemem.
(#9060) radicspeter1
Bocsi, de erre lett kitalálva.... Nekem a lucky az újakat verziókat nem vitte (hiszen írta is, hogy 5.5.1 felett nem fog működni a patch.). Persze csak elméleti szinten ugye...
(#9068) ( V )
Tőccsé má ki egy lottyót.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
blakey
titán
válasz MPeter87 #9070 üzenetére
Nem telepítettem semmit. Nekem megváltozik a méret. Amúgy nekem a normál mérer is jó.
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok!
Van közöttetek BME-s, ne adj Isten Kármán kolis, aki megfelelő sörmennyiség vagy megbeszélt díjazás fejében segítene nekem végigzongorázni egy romfrissítést ( JB ), illetve egyéb "optimalizálási "lépéseket! Többit priviben!
Köszi!
-
MPeter87
őstag
válasz samfishR #9074 üzenetére
Keress rá, volt róla sokszor szó.
Fogalmam sincs mi a megoldás, Nekem Titanium Backup szépen visszaállított mindent.(#9073) Kepi p4 630
Én már nem vagyok BME-s!
Olvasd el az 1. hozzászólást, az alapján meg tudod csinálni simán! Az ICS telepítéses részt nézd, !!!miután az elejét elolvastad (lásd efs mappa mentés)!!! csak a kiválasztott JB romot telepítsd helyette.[ Szerkesztve ]
-
-
Dare2Live
félisten
válasz dbalazs123 #9084 üzenetére
lassan azért jöhetne már vmi JB ami tényleg jó/stabil/nem eszi akut....
Bár nagyon jól elvagyok az ICS F4Kval, minden tökéletesen megy, gyors, aksi jó, stabil....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
( V )
veterán
válasz dbalazs123 #9084 üzenetére
kb - meg lusta is vagyok de majd igyekszem majd szakítani rá időt!
(de ha vki másnak is írhatnékja van ne fogja vissza magát - szívesen beollózom!)
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
rob72
tag
Hy akarok venni 1 ilyen telefont néztem is ki 30ér annyit megér még? Gyári független minden cucca megvan csak a króm keret kopott meg és karcmentes a kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest