- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Tedd fel a regebbi JB miui-k kozul valamelyiket, mondjuk az olasz 2.9.21-et, aztan formázz mindent es utana mehet vissza a portugál.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
jjeahh
nagyúr
válasz HUTCHDB #8753 üzenetére
ja, én is erre gondoltam, végül így működött, ha valaki hasonlóan járna KingSoft miui-val...
visszatettem egy miui.us-os régebbi miui-t, reboot to recovery, wipe data/factory reset - és - wipe cache partition + advanced menüben wipe dalvik cache - .
Ezek után mounts and storage menüben mount /system/cache/datadata/data, utána format /system/cache/datadata/data...
igy végül felment végre a portugal, ezután működött a restore isFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Karee11
tag
Érdekes ez a CM 9.1 stable. Néha napokig tök jól megy, ma meg 150 óra működés után egy wifi bekapcsolás már gondot okozott neki és újraindult
Előző telefonom egy Galaxy 3 volt és azzal kb 1500 óra működést is elértem, úgy érzem ennél a telefonnál nem fogok rekordokat dönteniEgyébként a CM10-nél ez az OTA updater azt jelenti, hogy nem kell "kínlódni" ezután a zip-ekkel csak frissít mint egy eredeti stock rom?
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
tudtommal ez eddig is megoldható volt...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
( V )
veterán
igen, de ez most "hivatalosan" is ilyen lesz!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
boy25
csendes tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy Galaxy S-en lehet-e keretet cserélni, mert nekem azt mondták egy Samsung szervizben, hogy csak kijelzővel együtt. Valaki próbálta már?
Köszönöm! -
blakey
titán
Spirit FM - elég sokat rádiózok, még nyáron kipróbáltam GB alatt és nem volt semmi gondom, viszont olvastam, hogy lehetnek. Ez hogyan jelentkezik? Már nem aktuális? ICS alatt sem lesz gondom? Emiatt nem feltétlenül váltanék vissza GB-re.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
scream
veterán
válasz Remus389 #8764 üzenetére
Kizárt dolognak tartom, hogy bármelyik szerviz is 2-3000 Ft-ért csinálná meg a krómkeret cserét, főleg mivel általában még a legkisebb GSM szervizekben is mondják,hogy csak kijelzővel együtt cserélik, 20e+áfáért ... Maximum azt tudom elképzelni,hogy megpróbálja kicserélni és nem vállalja a telefonért a felelősséget és akkor nekiáll lehőfújni a keretet majd kicserélni ...
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok! Ma osszehasonlitottam egy másik sgssel az uj kijelzőm, es jóval kékebb az enyém. A kijelzot le kapcsolva azt vettük eszre hogy maga az üveg (?!) Kékes árnyalatú . Tegnap vettem le róla a gyári védő fóliát. Normális ez? Ha a napot tukrozom vele rendes jelen világít ár arcomba. Van rajta valam védő réteg szeruseg alapból? Vagy vigyem vissza es cserélt essem ki? Garancias meg par napig.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
blakey
titán
válasz polomaa #8767 üzenetére
Bejövő hívás esetén? Azt meg hogyan? Hangosan hallgatta a rádiót majd hirtelen kirántotta a fülest és max hangerőn meg "szétdurrant"
Elég halkan hallgatom, meg nem húzom ki a fülest csak úgy, de nem is értem ezt az egészet, egy fizetős app mitől ilyen?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MK VII
veterán
Én kétszer cseréltem benne már kijelzőt (most fogok harmadszor) viszont én meg azt vettem észre,hogy haveré akinek eredeti még a kijelzője az kékebb mint az én cserélt kijelzőm. Az enyém inkább lilás volt mikor lekapcsolt kijelzőnél néztem.
Szerintem ne foglalkozz vele.. Egyáltalán nem befolyásolja a lekapcsolt kijelzőnél levő színkülönbség a telefon működését vagy akár a kijelző élettartamát..(#8767) polomaa
Igen előfordult már,hogy spiritfm használata közben egy bejövő hívásnál elszállt a hangszóró. 7000-ért cserélték a páciensnek.
Amúgy állítólag kijavították ezt a hibát a spiritben.. Valaki írta és linkelte jó pár hsz-el visszább itt van topikban..[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
Egy kis helyzet jelentés, eddig a mackay kernelel a legjobb az üzemidőm és a sebességem cm10-en.
Sema & devil-el nem sikerült annyira kibékülnöm.
-
Remus389
veterán
-
GrooveHero
addikt
válasz logarithm #8770 üzenetére
Ez ár az új partíció kiosztású CM10 ?én még a régit nyúzom, a 0914-eit, de nem tudom érdemes e váltani. Meg hát gondolom telefonja válogatja, lehet nálam jobban menne semával, mint mackay-jel, ki tudja...vagy ez hülyeség?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
MK VII
veterán
Meglesném az enyémet,hogy az most milyen,de sajna sikerült megint tönkretennem
De,ha emlékezetem nem csal nekem semmi baj nem volt a fehér színnel sem oldalról sem elölről nézve...
Lehet,hogy egy próbát megér visszavinni... Szerintem nem kéne semmilyen nézetből inkább kékesnek lennie a fehérnek mint fehérnek(#8771) Remusz911
Én alá iratnék a sráccal egy papírt,hogy ugyan olyan állapotban adja vissza a telefont mint ahogy odaadtam, természetesen az új kerettel...
Nem valószínű,hogy úgy már el fogja vállalni[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
blakey, nekem 8, próbáld ki, és örömmel veszem, ha a hitetlenkedésed beigazolódik: vagy javították, vagy valami a bolygók együttállása kellett hozz. Egy tény: mielőtt használtam is olvastam itt a fórumon, hogy az FM rádióval csak óvatosan, ha ICS-t tesz fel az ember. Sajnos esetemben a vészmadárkodás nem volt alaptalan.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
logarithm
őstag
válasz GrooveHero #8774 üzenetére
Igen, az új.
Ráadásul, nem rég frissítettem a maira.Nekem mindenképpen megéri, mert alaphangon az adatoknak 700mb használok, tehát 442mb kevés volt nekem.
Lehetséges amit írsz, de én a mackay-t mindig jobbnak éreztem, igaz hogy 'stock' (-hoz közeli) kernel, de én nem szoktam tuningolni azon kívül van minden benne VC-BLN amiket szeretek.
-
GrooveHero
addikt
válasz logarithm #8777 üzenetére
Ühüm. Köszi, akkor majd lehet vmikor mostanság rápróbálok, bár ugye mivel más partíció, ezért máshogy is kell felrakni, nem elég csak szimplán ráfrissíteni, úgy nem lesz jó gondolom. Szóval most csak a lustaság beszél belőlem, hogy akkor megint rakhatok fel mindent. Bár a nandroit backup-ot még nem próbáltam, majd lehet teszek egy próbát frissítés előtt. De előbb várok még egy keveset, hátha lesz még egy-két újdonság és akkor majd felrakom én is
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
jjeahh
nagyúr
nekem is kékes, viszon én így vettem...gondolom az újabb gyártmányú kijelzők ilyenek, mivel az enyém 2011-es...a gond az, hogy nem csak kikapcsolt álapotban kékes, hanem minden világosabb szín, ha egy kicsit elfordítod a telefont...azaz a betekintési szögnek lőttek...a haverom is akart galaxy s-t venni, de őt annyira zavarja, amióta meglátta az enyémet, hogy meggondolta magát...valyon ez minden újabb amoledre jellemző szerintetek? pl galaxy nexus is ilyen? galaxy s2-őn nem tűnik fel, de az nem pentile mátrixos...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
olvastam is erről sok helyen, szerintem ha nem is mindenkinél, de sok mindenkinél előfordul...
tudom gagyi minőség, hirtelen csak erre futotta, de itt is látszik a dolog, sőt galaxy nexus is úgy tűnik ilyen...[ Szerkesztve ]
-
-
M^xx
aktív tag
Hali !
Segítséget szeretnék kérni, van egy samsung galaxy I9000 készülékem, még vagy 1,5 éve ráraktam egy romot minden jól is működött meg voltam és vagyok is vele elégedve. Namost oda szeretném adni édesapámnak ezért visszaállítottam a készüléket alap állapotra ami minden gond nélkül sikerült is viszont a mobil internet nem működik most, emlékszem akkor is be kellett állítani, viszont nem tudom már, hogy hol és mit kell beírni. Ha tudna valaki ebben segíteni azt megköszönném.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
porse
őstag
1. hsz. ben benne van, apn beállítások címszó alatt. De most nézve a t mobile beállításokat, én nem ezt szoktam beállítani, de az esetek 90% ban magától belövi.
Beállítások- vezeték nélküli hálózatok- mobilhálózatok- hozzáférési pontok neve.__
Kijelző nekem is kékes egy picit a fehéren ha elfordítom és kikapcsolt állapotban is., a régi zöldes volt oldalról.
... szerintem.
-
Cseri0058
őstag
cm 10-ben ha ota-n frissítek akkor lesz wipe v nem?
-
jjeahh
nagyúr
elnézném galaxy nexus mellett, képeken, vagy akár videón, mivel következő cuccnak azt tervezek... viszont a neten sehol nem találok ilyesmit...max s2 mellett, viszont az amoled plus, így nem érdekes...
-
Remus389
veterán
-
felali
tag
Sziasztok!Feltettem a C-rom bean 1.9 finalt de állandóan 320-330mb ramot használ semmit nem futtatok a háttérben ez nálatok is igy van?
-
Ateszpapa
addikt
Az is egy megoldás, hogy a szolgáltatód felhívod, és kérded, hogy kapcsolják be neked a hívószám küldést.
Ez ingyenes, és nem kell mindig beállítanod, ha új rom-ot raksz fel.
Ha meg el akarod tüntetni, hogy ne írja ki a számodat, azt meg a beállításoknál megteheted.Ha T-s vagy, akkor az online ügyfélszolgálaton is el tudod intézni pár kattintással, hogy kijelezze a számodat.
-
f1alonso
aktív tag
Gyári 2.3.6-on hogy tudom a telefont usb-n a géphez csatolni? nem tudok rájönni , amikor feldugom usb-re mindig a kiest adja be..és most akarnám felmásolni a romot a telóra..
-
blakey
titán
válasz f1alonso #8797 üzenetére
Usb-t háttértárra állítod.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
f1alonso
aktív tag
Köszi! Sikerült!
Meso romhoz melyik kernelt ajánljátok? ( V )??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest