- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz Ricardo #18150 üzenetére
Ennyi
És lövésem nincs mitől. Tegnap este fél 12 körl 47% volt, akkor nyomtam egy restartot. Utána már nem is néztem, csak beállítottam az ébresztőt és aludtam. Most meg ennyi[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Ricardo
titán
válasz GrooveHero #18152 üzenetére
Ez nem a CM lesz Valami használja a rendszert.
Ahogy elnézem, te nem nagyon hajtod, 1 nap 1 óra és 54%
Nálam:[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz GrooveHero #18152 üzenetére
lövésem nincs mitől
-> /1-es hsz/
" - Ha valami miatt mégis úgy érezzük hogy a kelleténél jobban merül a telefon, akkor érdemes feltelepíteni a Better Battery Stats appot, amivel teljes részletességgel meg tudjuk nézni app, rendszer ill kernel szinten hogy minden megfelelően működik-e! (XDA-s [link] - itt megtalálható az ingyenes verzió is)
ill. ajánlott még a Watchdog nevű app is, ami rögtön jelzi ha egy app elszabadul és túljáratja a processzort. "* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #18141 üzenetére
Á, ez is szar, nem talál GPS jelet... megy vissza a gyári...
-
( V )
veterán
válasz lsebestyen #18156 üzenetére
az nem feltétlen a ROM hibája - anno nekem semmi gondom nem volt Jetpackel GPS téren
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
scream
veterán
Új CM 10.1 Nightlynál találkozott valaki FC-kkel ? (Nekem kb folyamatosan FC-zik mindnen )
-
pilu01
senior tag
Kérdezném a Nightly használókat, miképp tudom beállítani azt, hogy amikor telefonálok, és beérkező hívásom van, a hívó fél ne azt hallja hogy kicsöng, hanem azt hogy foglalt.
Vagy bármi más előre beállított szöveget hallhatna, vagy üzit el lehetne küldeni automatikusan?
-
micc
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos ma ripityára törtem a telefonom kijelzőjét. Megdöbbenve olvastam a neten a szervizek 30-40e Ft-os csere ajánlatait. Biztosan nincs más megoldás? Úgy értem a csere tényét nem vitatom persze, de nincs valami bejáratott olcsó helyetek, vagy módszeretek, ahol kicserélnék?Köszi,
micc -
Tonyk
veterán
válasz pilu01 #18162 üzenetére
Mindenféle hívásbeállítás a gyári tárcsázót megnyitva : Menü gomb - Beállítások -ból érhető el. (valamint u.i a További beállítások)
Szövegbemondás, hívásvárakoztatás , hálózati beállítás nem pedig rom beállítás.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Yany
addikt
Sziasztok, nem tűntem ám el a Tsunami süllyesztőben, csak annyira klappol a Tsuna 2.3 óta a telóm, hogy már csak a társaság kedvéért jövök vissza néha. No de nem úgy most. Van két gyári Samsung dokkolóm, amiből az egyik egészen biztosan fölöslegessé vált számomra és gondoltam ti lesztek az elsők, akiket megkérdezek: 5 ropiért érdekel valakit egy ilyen?
Az egyik élén még rajta hagytam az élfóliát.
Ha már erre járok: van már olyan Jelly Bean rom, ami az említett Tsunához hasonlóan nem, vagy csak minimálisan kompromisszumos és gyakorlatilag minden frankón megy vele? (720p, GPS, WiFi, stb)
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
k.soma
senior tag
Sziasztok! Talán még emlékeztek rám, de elég régen 1-2-3 hónapja szüneteltettem a fórumozást.. de mostmár kénytelen voltam visszamászni ebbe a topicba, mert megint elkezdett meghülyülni a telóm..
A helyzet a következő Beast ROM 4.2.2 Ehónap másodikai kiadása van fent és nem túl stabil.. nem egyszer úgy fogadott már (az előző verzióját is beleértve ami 1 héttel előzte meg kb. ) hogy recovery menüvel vettem ki a zsebemből, illetve instant rebootok.. Semaphore és (a ROM-ba épített) Mackay kernellel is csinálja.
Mit ajánlotok 4.1+ -os romokból?
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
( V )
veterán
válasz lsebestyen #18172 üzenetére
nekem is volt ilyen, és az sw max anniyban befolyásolja hogy kicsivel jobb vagy rosszabb a vétel de hogy semmit ne fogjon az kizárt!
de ha más nem akkor szedd le a GPS Test-et, majd a settingsben Clear AGPS és Udate AGPS. ha ezután seincs akkor a hardver vacakol.* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
fo_di
őstag
valaki véletlen nem próbálta ki a miuiandroid.com-os 3.2.22 miuit? feltelepíteném egy korábbira, de az installer állandóan elszáll status 7 hibával (próbáltam sema, mackay és devil kernel alól is telepíteni, kevés sikerrel)
-
cimp
senior tag
Nekem felment, de nem igazán fasza ezekkel a MIUI-kkal valami. A MIUI.us -en lévő még megyeget valahogy, de ezek olyan lassúak, h nem győzi az ember kivárni amíg egy képernyőváltást megcsinál.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Tonyk
veterán
Kb, annyiért veszel egy téglásított telefont, amennyi egy új kijelző. Az új kijelző = új kijelző , a téglásítotté = régi.
Szerk.:
Ebay-en 14E körül ingyen szállítással (legolcsóbbak, de hegyekben áll):
http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-Assembly-for-Samsung-Galaxy-S-I9000-TOOLS-/321045564557?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4abfce8c8d[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
-
bok92
addikt
Na így 2 év után
megválok, a francot...
Vettem egy új tokot a telóra... -
Mr.Csizmás
titán
válasz lsebestyen #18182 üzenetére
a bolgar uzletembertol?
if you know what i mean"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
radicspeter1
őstag
Úristen!! Már két éve veletek! Fel sem tűnt!
By the way a telómon márc 20-án lejár az 1+1 éves gari. Sztetek érdemes bevinni szervízbe kij beégésre hivatkozni s kicseréltetni?
[LG NEXUS 5]
-
GrooveHero
addikt
válasz radicspeter1 #18184 üzenetére
Én simán be vinném. Ahogy be is viszem az enyém is. Júliusig van gari, de ebben benne van a két hónap. És nem tudom, hogy az utolsó két hónapban cserélik e.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Ricardo
titán
válasz GrooveHero #18185 üzenetére
A + két hónapban csak pest játszik.
-
GrooveHero
addikt
A **csába...akkor mihamarabb meg kell tennem. Akkor sztem legkésőbb áprilisban megoldom.
Köszi az infótWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
tween
őstag
Galaxy s unlock alkalmazáshoz tudna valaki egy magyar nyelvű használatit adni?
-
k.soma
senior tag
Valaki tudna erre válaszolni?
Előre is köszönöm
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
-
samfishR
senior tag
feltettem kb 1 hete a legújabb hellybeant. előtte 4.1.2 volt, vmi elite v4+semaphore. most ezzel a rommal változott a kernel is, már azt írta bootnál, hogy devils kernel sima rom frissítésnél cserélhet kernelt is? egyébként vmi borzasztó volt nálam ez a hellybean, gyorsan le is cseréltem ma sima nightly 4.2.2-re, remélem ezzel nem lesz gond...
most így néz ki a telefon, ez a kernel jó lesz? [link]
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
válasz GrooveHero #18185 üzenetére
És a garancialevelen kívül vinnem kell még azt a samsung internetes regisztrációs lapot is??
[LG NEXUS 5]
-
galaxy mini
csendes tag
Semaphore-t ajánlom....
-
lsebestyen
addikt
válasz radicspeter1 #18194 üzenetére
Igen, vinni kell!
-
radicspeter1
őstag
válasz lsebestyen #18196 üzenetére
Az faja! Ha tudom hogy annó beregiztem a mobilt de már nincs meg a papír akkor tudok újat nyomtatni?
[LG NEXUS 5]
-
paxm
aktív tag
-
lsebestyen
addikt
válasz radicspeter1 #18197 üzenetére
Igen, mailben keress rá a h: samsung garancia, és kifogja dobni. A mailbe van a pdf amit nyomtatni tudsz.
-
radicspeter1
őstag
Megvan a levél is meg minden....DE ezt olvasom a samum oldalán:
"Minden 2011. március 31. után vásárolt mobilkészülékre 12 hónap teljes körű gyártói jótállást és a további 12 hónap Korlátozott Samsung Jótállást vállalunk. (A feltüntetett garancia lejárati dátum a Korlátozott Samsung Jótállás végét jelzi.) A 2011. április 1. előtt vásárolt készülékekre bizonyos esetekben csak a 12 hónap teljes körű gyártói garanciát tudjuk biztosítani. További információért forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz."
Én aklor meg se próbáljam bevinni? Március 16. a vásárlási dátumom... szóval nem kapok +12 hónap támogatást?? Ahh minjárt elsírom magam. Az a fránya 15 nap miatt szívok!!!
[LG NEXUS 5]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest