- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radicspeter1
őstag
Vicces ez a Google play Service háttérben történő frissülése...
[LG NEXUS 5]
-
cspisti
tag
Valaki légyszi magyarázza már el hogy mondjuk egy CM 10.0.0-ba miért olyan nehéz beletenni alapbol egy szaros radio app-ot??
Vagy nem lenne nehéz csak nem is akarják a fejlesztök?
Vagy mondjuk play-be feltenni párat stb.......... -
Vasinger!
nagyúr
Gyári JW5 Sema kernellel miért írja ki a teló ezt, ha bekapcsolom a mobilnetet:
"Az adatkapcsolatért a szolgáltató további költségeket számíthat fel"Természetesen a mobilnet sem müxik.
-
PNP
őstag
Mióta CM 10.1 és Sema 2.9.8 van fent, előjött két probléma, ami CM 10 és 2.7.4-nél nem volt: egyrész indokolatlanul gyorsan merül a telefon, miközben sokkal jobban szaggat az egész rendszer, másrészt telefonáláskor random jelleggel, de elég sűrűn bontja a vonalat.
Mitől van ez? Maga a rom tetszik, ha csak a kernelen múlna, mit tennétek fel?
-
sagit
veterán
HB, szűz rendszer, bigmem beállítás, boot után fc-zik a youtube, mit lehet tenni?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
GrooveHero
addikt
4.1.2-ből mit tudnátok ajánlani? Eddig CM párti voltam. Ha nem lesz semmi jó, akkor megy vissza az. A legutolsó nájtli, vagy a CM 10.0 vagy mi
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Tonyk
veterán
válasz GrooveHero #17862 üzenetére
A legutolsó nightly az 4.2.2-es. (CM10.1)
A legutolsó CM10-es az már lassan két hónapos.Vagy a tegnapi 26-i nightly-ra épülő Hellybean.
(#17858) Vasinger!
"Gyári JW5 Sema kernellel miért írja ki a teló ezt, ha bekapcsolom a mobilnetet:
"Az adatkapcsolatért a szolgáltató további költségeket számíthat fel"Mert az adatkapcsolatért a szolgáltató további költségeket számíthat fel.
Azaz a mobilnetért fizetsz, mint a katonatiszt! Vagy olyan szolgáltatónál vagy, ahol ingyé adják?[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
jjeahh
nagyúr
hivatalos ubuntu sgs-re? [link]
nem úgy volt, hogy végül csak 4 magon fog futni? meg az alsó 3 gombnak mi lesz a funkciója?Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Tonyk
veterán
válasz Ricardo #17864 üzenetére
Őszintén szólva, szerintem semmiben sem másabb. Ebben (V) lenne hivatottabb mester, neki nagy kedvence? .
Ja, mehet simán CM10/10.1-re, de wipolj előtte azért.
Szerintem teljesen felesleges váltani CM10.x-ről. Semmivel nem érzem jobbnak, simábbnak, mint a a cm-et semaphore kernellel.
Annyi az "előnye", hogy nincs hozzá napi frissítés, csak kb hetente 1x-2x. Legalább kíméled vele a nand-otNincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
GrooveHero
addikt
De nem tudom, hogy kell e nekem 4.2.1, vagy 4.2.2. Jó, nem is tudom mennyire stabilak, mi működik, mi nem, akksit mennyire eszi, nem fagy e, stb. A mostani CM10 4.1.2-t is azért szedtem le, mert kicsit meguntam. De az azelőtti 0914-e nightly több szept. 15-étől ment januárig. És mindössze 4 restart volt. Tehát arra azt mondom, hogy stabil. A 10.0 is ment egy hónapot minden gond nélkül. Az is az. Ezért nem tudom, hogy belevágjak e a 4.2-be
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
jjeahh
nagyúr
válasz GrooveHero #17867 üzenetére
szerintem minden működik, ami 4.1.2-n, az akksit valamivel nálam jobban eszi, elég stabil, nem fagy, már amennyire ki lehet ezt jelenteni, 1-2 napos használattal, mivel mindíg frissítem a cyandeltával, ha jelez. ha belevágsz kapsz valamivel testreszabhatóbb launchert azt hiszem, sokkal gyorsabb galériát, okosabb kamerával, lockscreen widgeteket, ami mostanában vált használhatóvá, lagmentessé, és daydreamet
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
polomaa
aktív tag
válasz GrooveHero #17867 üzenetére
C-ROM Mix v9. Pörög mint az állat,megy rajta minden és az aksival is nagyon jól bánik.Igaz,hogy csak telefonálásra hasznátam,de 2 nap 5 óra használatnál 65%-on van az aksim.Ez azért nem rossz eredmény.
-
jjeahh
nagyúr
válasz polomaa #17873 üzenetére
szerintem cm is bírná ennyit. kár, hogy nekem szükségem van éjjel-nappal folyamatos wifire...ha nagyon kíváncsi lennék kipróbálnám...na de majd tavasszal, ha jobb idő lesz, úgy is sokat kirándulok, és a dzsungelben úgysincs wifi... nálam c-rom bean 2.4 volt az ha jól emlékszem ami folyamatos wifivel 3 napig is eldöcögött
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Cseri0058
őstag
Segítséget kérnék!
Cm10.1 van fent sema val. Olyat csinál a teló hogy belépek a játékba (bad piggies) [de nem csak ennél] betölti rendesen mozog a háttér de nem reagál semmire aztán egyszer kiböffenti hogy a game nem válaszol rászoktam menni hogy várakozás v valami hasonló és kis idő után elkezd reagálni igaz akadva. Ez mitől van? Mert már kezdek ki akadni ettől a sz@rtól...[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
C-ROM Mix v9.->Unfortunately, Setup Wizard has stopped. Mit bactam el?
[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
Sziasztok! A jelenlegi SGS 2.3.4-emmel egeszen sok gondom akad. Random fagyasok, ujraindulasok (hw problema?). Szeretnek egy stabil verziot tenni a telora, ami nem lassul ha "belakom" a telot es megbizhato mukodest kapok tole. Az elso hsz alapjan tervezem feltenni a CM9-et es hozza a Google szolgaltatasokat (menni fog a Play, Gmail es a Gtalk?). Jol fogok jarni ezzel, azt kapom tole amit elvarok a frissites utan kozvetlenul vagy meg sok beallitas var ram mire jol mukodo rendszert kapok? A net beallitasa is pontosan olyan (egyszeru) lesz mint hivatalos romok eseten?
Koszi elore is a valaszt. -
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #17880 üzenetére
Hm, úgy néz ki műxik. Ripple effekt nincs? Mármint hullámzás a képernyőn feloldásnál, mint az S3-nál. Azt vki igazán át portolhatná, nagyon bejön
-
jjeahh
nagyúr
válasz Halfer #17882 üzenetére
menni fog play, gmail, gtalk, net egyszerű, szerintem nem hw probléma, de...ha már cm9, miért nem cm10? ugyanis cm10-ből is van stabil...ha nem álítgatsz semmit, akkor is jól működő, stabil rendszert kapsz, de ha felteszel egy jvo-t, semaphore kernelt, és konfigurálod, ami nem nehéz, max még lecseréled a launchert nova-apex-re, akkor még gyorsabb, és akksikímélőbb lesz...szóval miért ne? nálam cm10 belakva sem lassult be...amúgy ez már nem frissítés, hanem romolás...
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
sziasztok!
a 16 gb-os memoriakartyamat nem ismeri fel a telefon
hogyan lehetne leformatalni?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
sanyesz1122
csendes tag
Hali. Kicsit mókolva lett egy ismerős telója és az gond hogy:
nem kapcsol be, se igy se úgy töltést nem veszi vel semmilyen módon nem reagál semmire. se yig se semmi. orvoslás? léci segítsetek -
sanyesz1122
csendes tag
Hali. Kicsit mókolva lett egy ismerős telója és az gond hogy:
nem kapcsol be, se igy se úgy töltést nem veszi vel semmilyen módon nem reagál semmire. se yig se semmi. orvoslás? léci segítsetek -
jjeahh
nagyúr
válasz sanyesz1122 #17887 üzenetére
download mód sem megy?
-
Remus389
veterán
válasz sanyesz1122 #17889 üzenetére
kalapács
-
sanyesz1122
csendes tag
de ilyen nincs hogy semmire nem reagál. v.mi megoldás csak van
-
jjeahh
nagyúr
válasz sanyesz1122 #17891 üzenetére
pontosan mitől halt meg?akkor szerintem is kuka...
[ Szerkesztve ]
-
sanyesz1122
csendes tag
válasz jjeahh #17892 üzenetére
nem reagál arra sem. aksi ki be: semmi. töltőre fel semmi. google semmi. passz.
újra lett rakva és telepítés végén nem zöld lett hogy jó hanem piros hogy v.mi nem ok. le lett véve az adatkábelről és azóta semmi. nekem is volt sgs-em és főzés közben nekem is volt ilyen levettem és müködött minden. nem értem ezzel mi van.[ Szerkesztve ]
-
-
sanyesz1122
csendes tag
Valaki segítsen már hogy ilyenkor mi a helyzet
-
GrooveHero
addikt
témát honnan találok a C-RoM-hoz? Én is azt nyúzom most, de nem jön be ez a pittypangos fíling.
Amúgy tényleg nem annyira rossz.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Tonyk
veterán
válasz sanyesz1122 #17896 üzenetére
Elem ki , majd be , majd hangerő le + hangerő fel + power gombra mit reagál?
Esetleg elem ki, vissza és 10 másodpercig power gomb.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Remus389
veterán
válasz sanyesz1122 #17899 üzenetére
hajitsd ki az ablakon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.