-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz btomek #11700 üzenetére
ugyanúgy kell telepíteni mint ahogy az 1-es hszben le van írva az ICS telepítés:
1, tehát cwm recovery 3 wipe -> data/cache/dalvik (nem kötelező de én ezután a mount & storage-ban még a systemet is le szoktam formázni)
2, majd install zip (rom legyen a belső SD-n) SlimBean-éppen adott verzió-.zip (ha bootloop lenne akkor akksi ki vissza és recovery majd megint install)
3, utána pedig install zip gapps (ez lehet a Slim sajátja, vagy a "hagyományos" vagy akár az inverted is)
4, reboot system és jöhet a beállítás ill appok visszarakása (TiBa ajnlott)
ha zavar a felbontás akkor a beállítások -> fejlesztői beállítások -> LCD density alatt tudod visszaállítani alap 240-re (csak majd reboot után a Market adatait törölni kell) szerk: most látom hogy a 2.9-nél már átkerült a megjelenítés / General UI-ba!
a rendszer amúgy tökéletesen napra kész nem kell semmi extra ahhoz hogy napi szinten használni tudjad (kivéve a rádió természetesen, ami még mindig a Spirit FM-el hajlandó működni, ami vagy tönkreteszi a hangszórót vagy nem)
(#11703)
a downloadban -> i9000 -> Slim-I9000-2.9.0-OFFICIAL.zip ; a gappsot meg Addons -> full packages alatt találod a Slim gapps-ot
a semaphore alapból benne van uh nem kell külön installálni, csak az appját kell a Playről leszedni! (keress rá h: Semaphore kernel)
amúgy itt mindig megtallálod a legfrisebbet: www.semaphore.gr
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
dbalazs123
aktív tag
Egyébként érdemes még kipróbálni ezt a background process limitet, ami már a legelső ICS-el bekerült a beállítások közé, de soha nem mertem hozzányúlni. Az elite xda oldalán is írják:
"-RECOMMENDED AFTER INSTALLATION, LIMITED TO 2 TO 3 TIMES 2ND PLANE (go to developer option in setting and set »Background process limit» 2 or 3)"Nekem attól volt tegnap ilyen brutális az akkuidőm, hogy ezt bekapcsoltam. Lehet csökkenti egy kicsit a rendszer multitasking képességeit, de annyira úgy sem vagyunk eleresztve ram-ból. A system és service jellegű alkalmazásokhoz nem nyúl ez a beállítás, csak az active és inactive alkalmazások számát maximalizálja. Szerintem elég ha fut a launcher + 2-3 app amivel éppen foglalkozunk.
Csak arra kell figyelni, hogy ezt minden újraindítás után be kell állítani, mert ilyenkor visszaáll a standard limitre.
[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
k.soma
senior tag
Slim Bean-nél a kikapcsolómenüben az Expand Desktop mit takar? Nem merek rányomni
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
paxm
aktív tag
válasz csampei #11690 üzenetére
csampei
(tag)Közben megoldották a problémát a SAMSUNGNIZED témával kapcsolatban!A kulcs a elsősorban a DPI! Vagyis csak és kizárólag 210-es DPI-n települ fel rendesen a téma,utána már át lehet váltani 240-re,de előtte nem!
Köszi Így már minden csudálatos!Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! Az mitol lehet, h slim2.8 alatt az opera mini csak hasdpa-val mukodik, 2g-n nem.. ujratelepitettem, igy meg el sem indul csak addig h installing... minden mas jol megy edgel is..
-
paxm
aktív tag
válasz Twitch #11711 üzenetére
Pár hozzászólással előbb volt a megoldás!
Közben megoldották a problémát a SAMSUNGNIZED témával kapcsolatban!A kulcs a elsősorban a DPI! Vagyis csak és kizárólag 210-es DPI-n települ fel rendesen a téma,utána már át lehet váltani 240-re,de előtte nem!
Tehát a leírás(ahogy csináltam,mert nem pontról pontra a fórum szerint csináltam,de működik):
-Rom fent van 240-es DPI
-DPI átírása a build.prop-ban 210-re
-Reboot
-Felállt a rendszer reboot recovery
-Wipe cache,wipe dalvik cache
-SAMSUNGNIZED téma telepítése
-Itt ugyebár elindul a teló ha végzett
-DPI átírása 240-es értékre a build.prop-ban
-Reboot
-Örülés van,egy felessel,vagy egy szem ekivel ünnepeljük a sikert!Az eredeti módszer,vagyis forrás: XDA
Remélem másnak is segít az XDA-s leírás,vagy az én leírásom!
Egészségetekre!
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
bAtt001
addikt
válasz dbalazs123 #11714 üzenetére
-
Twitch
tag
válasz dbalazs123 #11714 üzenetére
210en telepít, átír 240,re, reboot. statusbar sehol. -.-
Samsung Galaxy S [ ROM: TsunamICS 2.5 | Kernel: Devil3_1.0.3_VC | Modem: KB3 ]
-
radicspeter1
őstag
A galéria sokszor fc-zik nálam v5-ön...:+
[LG NEXUS 5]
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #11718 üzenetére
mondtam én hogy nincsenek még kiforrva a 4.2-es appok! nem is véletlenül kérte a google is hogy egyenlőre ne terjesszék ezeket a kiszivárogtatott appokat mert még nincsenek abban a fázisban.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
btomek
tag
"Hosszas" mérlegelés után az Elite mellett döntöttem. Letöltöttem a -ROM JZO54K ANDROID 4.1.2 RC 14.2v5 NEXUS STOCK ROM (02/11/12)-t.
Ezen kívül fog valami kelleni, vagy a leírtak alapján CWM-ből mehet?
Valamire esetleg oda kell figyelni? -
Karee11
tag
4.0 = Ice Cream Sandwich
4.1 = Jelly Bean
4.2 = ? -
Beppe91
aktív tag
Valamiért nagyon nem szereti a telom a slimet, a régebbi slimben minden fczett egyből ment más fel, pedig akkor is másoknak remekül müködött. Most végre már nincs fc, viszont hol a mediaszkenner, hol a térkép, hol az android os meríti a telefont és tartja ébren folyamatosan. Két napja eltüntek az alsó ikonok, reboot után visszajött, ma feltöltés után nem mutatta a százalákot az ikon. Lehet kipróbálom az elitet, lesz most belőle előreláthatólag újabb vagy a v5-t megéri most feltenni??
közbe olvasom a hibákat, célszerűbb egyenlőre a v4-et feltenni? vagy maradjon a slim, majd megunja?
[ Szerkesztve ]
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Beppe91
aktív tag
válasz ktommy91 #11730 üzenetére
Hát énis beírtam googleba próbáltam másikat, elején jó az első 50 megáig kb, aztán halál, most már 3 letöltés megy, az első az márcska 40, második 70, ez most még 300 de kitudja meddig? megőszülök
ohh már 50% és még mindig 300 köszi a linket.
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
Ha az óra appot át lehetne rakni a slimbeanre akkor visszamegyek slimre....jójó ez a v5 is de puritán sztem. Kevés a setting stb. A slim azért jobban átgondolt sztem...
[LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
[LG NEXUS 5]
-
Beppe91
aktív tag
válasz btomek #11732 üzenetére
Ha még mindig nincs írj privátot és feldobom dropboxba neked addig!
Más: Dpi-t nem lehet állítani beállításokba? csak ha leszedek egy addonst hozzá, az extrasba? JVT mennyire jó modem, maradhat vagy érdemes JW1-et visszatenni?
-
porse
őstag
Tegnap már én is feltettem ez a v4 et, eddig szuper, mint minden rom az elején.... Kamera fczik csak néha, nem értem minek kellett bele a 4.2es kamera, ha nem működik megfelelően. de a jb+ camera is se stabil.
De ez a kék nem baráti, és nem igen találtam mit kéne letöltenem, hogy...
A samsungnized közel 100 megás cuccba voltak igen ocsmány dolgok, úgyh az nem pálya. Láttam van csak statusbar is ami samsungos, de az v5 höz, de csak systemui ugyh megnézem azért..[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
btomek
tag
válasz Tarantula33 #11735 üzenetére
Nagyon köszönöm, innen jól jön le!
csampei, Beppe91! Köszönöm a felajánlásokat!!!!!!!
Mindig megállapítom,ilyenkor, hogy micsoda jó és segítőkész csapat gyűlt itt össze!
Bár a legutóbbi hozzászólások most megint egy kicsit elbizonytalanítottak......
Lehet, hogy mégis inkább slim? -
csampei
senior tag
Én nem tudom,kinek mi és miért FC-zik!Én full tiszta telepítést csináltam ami ajánlott is,tehát wipe-ok formatok odin jw8 majd megint wipe-ok formatok,és úgy a V5.Nekem így megy minden rajta,sőt a 4.2-es kamera is az összes módban,de a JB kam+ is szépen dolgozik rajta,mint a videó,mint a fényképezés terén,beleértve a panoráma fotókat is!
Összegezve:Tegnap estétől még FC-be nem futottam,még olyan esetekben sem amikor a CM10-nél már volt FC.A ram is jól muzsikál,bár itt szintén írták,hogy a háttérfolyamatokat célszerű 2,vagy 3-ra állítani(nekem 2-n van).A wifi a GPS,gyors,a mobilhálózat szintén!Akuidő is nagyon rendben van!Lassulások,elhanyagolhatóak főleg 231 telepített app,és 5 oldalon legalább 10 widget jelenlétében!!!!!!
(#11740) btomek
Akkor olvasd el azt is amit írtam!
Amúgy szívesen,bármikor!
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
Tarantula33
tag
tud valaki a slim 2.8-ra inverted gappsot? A super slim packot próbáltam de a gmail nem megy .
Huawei P30 pro
-
Beppe91
aktív tag
Valakinek nincs jw1 modem zip formátumba? tar van nekem, de nincs most kedvem odinozni, és véletlen letöröltem múltkor sdről. Esetleg valaki nem tudna valahova feldobni egyet?
Közbe felraktam a samsunginized témát, és nincs status bar, átállítottam 210 dpi-re, újra feltettem a témát, nem állítottam vissza 240-re jó lenne nekem 210-en is, de még mindig nincs status bar. Mit lehet tenni?
Plusz kamera fc, vagyis galéria... na kezd elegem lenni ebből. lehet megy vissza a slim 2.8
Tarantula33:köszi a linket.
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz Beppe91 #11745 üzenetére
Feltolod ezt: [link] (ez az amit én csináltam ez is a samsungnized téma csak kicsit másabb)
Majd ez alapján jársz el:
Közben megoldották a problémát a SAMSUNGNIZED témával kapcsolatban!A kulcs a elsősorban a DPI! Vagyis csak és kizárólag 210-es DPI-n települ fel rendesen a téma,utána már át lehet váltani 240-re,de előtte nem!
Tehát a leírás(ahogy csináltam,mert nem pontról pontra a fórum szerint csináltam,de működik):
-Rom fent van 240-es DPI
-DPI átírása a build.prop-ban 210-re
-Reboot
-Felállt a rendszer reboot recovery
-Wipe cache,wipe dalvik cache
-SAMSUNGNIZED téma telepítése
-Itt ugyebár elindul a teló ha végzett
-DPI átírása 240-es értékre a build.prop-ban
-Reboot
-Örülés van,egy felessel,vagy egy szem ekivel ünnepeljük a sikert!
Az eredeti módszer,vagyis forrás: XDA
Remélem másnak is segít az XDA-s leírás,vagy az én leírásom!
Egészségetekre!(#11744) Tamás88:
Ez most mi???És miért nekem???Nekem nincs bajom a rommal!
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
paxm
aktív tag
a v4 elfelejtette mindig a csengőhangbeállításokat, úh. visszament a Slim 2.9 , ott minden o.k.! különben a v4-re simán felment az S3 téma a leírás szerint, szép is, csak így ezzel a gonddal nem tudom használni sajnos(mindent kipróbáltam...)
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
Beppe91
aktív tag
válasz csampei #11747 üzenetére
És ez miért jobb mint a sima? plusz nekem a elite v4 van, ez v5-höz van nem? amúgy megcsináltam ezeket a lépéseket. Mármint feltettem nem volt statusbar, leszedtem 210dpi-t extrasban, recovery feltesz elindul, recovery feltettem mégegyszer a témát, és akkor se lett.
Most teljesen újra raktam az egészet, átállítom 210 a dpi-t, megpróbálom egyből úgy feltenni, hátha jó lesz. Csak melyiket tegyem fel amelyiket te linkeltél, vagy ami az eredeti? mi a különbség, jó v4-hez?
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
Most megfingattam a gellery alkalmazást,még képszerkesztéssel is,és semmi sem akasztotta FC-re!A fényképezőt már előzőleg is alaposan leteszteltem mint írtam az összes fénykép funkcióval (a V4-ben még volt FC itt nincs) megosztás,szerkesztés,stb,és nem dobott FC-t!Nem tudom hogy nálad mi lehet a gond!Bár nálam meg ami másnál működik nekem az nem úgyhogy bármi megeshet!
(#11749) Beppe91:
Nem jobb csak áthidaló megoldásként csináltam,de erre is tökéletes,hogy az elveszett statusbar-t visszaállítsa!Ha pedig visszaállította akkor jöhet a leírás szerint a történet!Azaz DPI átírás 210-re,reboot,majd reboot recovery WIPE CACHE,WIPE DALVIK CACHE,flash az eredeti samsungnized témát,és ennyi!Majd ha felállt a rendszer és ott maradt a statusbar,akkor már visszalehet írni a dpi-t 240-re!
Ha frissen telepítetted a romot akkor nem kell az enyém!Csak az átírás,a WIPE-ok,meg a téma feltolása!De ha valamelyiket kihagyod akkor gebasz van!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest