- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
gytibi75n
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, mióta Kies-ről frissítettem Froyo-ról Gingerbread 2.3.3-ra azóta a felső menüsor (Wi-Fi, Bluetooth, GPS stb.) angolul jelenik meg miközben a Galaxy S összes része magyar nyelvű. Mitől lehet ez?
Kösz a segítséget.
-
gytibi75n
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, mióta Kies-ről frissítettem Froyo-ról Gingerbread 2.3.3-ra azóta a felső menüsor (Wi-Fi, Bluetooth, GPS stb.) angolul jelenik meg miközben a Galaxy S összes része magyar nyelvű. Mitől lehet ez?
Kösz a segítséget.
-
gytibi75n
csendes tag
Sziasztok! KIES kiadta a JVQ frissítést, legalábbis nekem felajánlotta. Kíváncsi vagyok.
-
gytibi75n
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos 1hete bootlopoltam a telefonom és egy szervízes srác helyre rakta (még boot képernyő sem volt, el se indult).
Szóval visszakaptam, most nem tudok frissíteni Kies-ben, mert a jelenlegi verzió nem támogatott (I9000XWJVI/I9000DBTJV2/I9000XXJVO/I9000XWJVI). Ez viszonylag gyors, csak néha akadozik, szeretnék egy frissebb gyárit, ami gyors és nem akadozik. Melyik most a legmegbízhatóbb, ha lehet kérnék részletes leírást a frissítésről, olyat amit egy egyszerű telepítésben nem járatos ember is megért.
Előre is köszönöm.
-
gytibi75n
csendes tag
V: és akkor melyik gyári a legstabilabb jelenleg, melyiket ajánlod?
Az elején az 1. hsz-ben írják hogy gyári rom cseréhez nem kell root jog, de ha efs-t szeretnék menteni, ami ajánlott rom csere előtt, ahhoz meg kell, most akkor ha csak gyárit frissítek akkor is törlődik minden, vagy csak a nem gyáriaknál?
-
gytibi75n
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok JVZ-hez valami jó kis odex témát ajánlani. Köszi előre is.
-
gytibi75n
csendes tag
Sziasztok!
Milyen lagfix-et tudnátok ajánlani JVZ-hez az 1 hsz.-ban levőn kívül, és hogyan rakjam fel?
Előre is köszönöm.
-
gytibi75n
csendes tag
Szia!
Semmi baj csak, kellene JVZ-hez Semaphore kernel még kezdő vagyok nem igazodom el ezek között és kérdés:
1. "Ha letöltöttük rakjuk a telefont recovery-be és nyomjunk egy wipe chace-t és egy factory resetet." Ez töröl minden app-ot?
2. "2.7.4sc" változat mindent meghagy? 720p videófelvétel stb.?Már van fent CWM a root miatt, ez nem zavarhat be?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
gytibi75n
csendes tag
válasz lsebestyen #42062 üzenetére
Még új jelszót is csináltam. De azzal is leragad ennél a pontnál.
-
gytibi75n
csendes tag
Sziasztok!
Felraknám a JW5-öt (most JVZ van, ext4-el, Semaphore kernellel). Segítenétek a lépésekben, fájlrendszer visszaállítás, efs mentés stb. Hogy lehet úgy megcsinálni, hogy megmaradjanak a market és egyéb apok?
Köszi előre is.
-
gytibi75n
csendes tag
A Rom három fájlos, akkor nem kell repart, ezt értem, szóval a három fájl odinba a megfelelő helyre és kész? Van egy kernel fájl(Kernel_XWJW5.tar), azzal mit kell csinálni?
A rom telepítése után efs-t hogy állítom vissza? Megmarad a root jogom? Vagy újra kell SU CF-Root-tal? A Titanium fentmarad a visszaállításhoz?
Nem baj az hogy a fájlrendszer most ext4, nem kell romolás előtt visszaállítanom rfs-be?
Tudom sok kérdés, de köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest