Aktív témák
-
bossvico
senior tag
Ezt úgy érted hogy ha nem kéred meg őket, akkor a lezárt doboz helyett így jön meg a cucc:
Na ezt má , abban ott semmi garijegy nem kéne hogy legyen.
Azt én szeretem felvágni. Persze ezt is lehet hamisítani oké.
De szépen oda van írva: ne vedd át ha sérült.R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
TwentySix
aktív tag
Ez elsodlegesen PDA, nem telefon, ennyit bir, ekkora kijelzovel, processzorral, es a hozza tartozo sallangokkal. A netbookom hasonlo parameterekkel, csak kicsit nagyobb kijelzovel (10"), ugyanekkora procival par orat bir csak.
Ha lebutitod telefon szintjere, akkor 2 napig megy, de akkor minek ez a kategoria??Minden este fel kell tenni toltore, es kesz. Ez van.
En pl vettem 2 db potaksit, letojom hogy hol merul le, hasznalom minden funkciojat. Egyebkent nalam meg gyorsabban merul, kamionsofor vagyok, folyamatosan megy a jobb adotorony keresgelese menet kozben, ez meriti rendesen.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
bossvico
senior tag
Hány napos a telód?
Egyre többet bír, nekem az az észrevételem.
A 3G folyamat bekapcsolva tud fogyasztani pedig, én APNdroiddal kilövöm ha nem kell.
Telefonáláshoz gyakorlatilag fölösleges is.
Próbáld ki, és meglesz a 2 nap.Más:
Mivel tud többet ha bekapcsolom az usb hibakeresést? Mi változik?
Nekem megy anélkül is. Driver kell hozzá azt ennyi.
Ja meg az usb beállításnál rákérdezésre állítottam. Ott én választom ki hogyan legyen, azt csatolás.[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
TwentySix
aktív tag
válasz bossvico #5654 üzenetére
Tudsz rendszerszintu parancsokat, utasitasokat bevinni a telefonodba a PC-drol, gyakorlatilag nem szukseges, ha nem hasznalod az Android SDK-t.
A masik modszer van a hetkoznapi usereknek, mint mi vagyunkSamsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Alien!
senior tag
Hi All!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy 16gb-os sd kártyát a telóba, de egyik widget sem mutatja a növelt tárhelyet, csak a 6gb-ot.. .Ez tényleg így van, vagy csak én b*sztam el valamit?!?
-
Stema
tag
Hát sok szívás van ezzel a bolttal. Hogy lehetne imei számról megtudni h az most gyári garanciás független telefon-e?
-
Kari1
aktív tag
Sajnos az appok a samsungnál a 6gb-t érzékelik úgy mintha sd kártya lenne. (én idáig még nem találkoztam olyan app-val ami sd-t is mutatta volna) de ha a saját fájlokba belelépsz akkor az sd mappa jelenti a kártyát vagyis ha valamit ebbe másolsz bele akkor az valójában az sd kártyára kerül.
-
CHIPman
nagyúr
Akkor ezek szerint bármilyen appot fel akarok tenni virágboltból, akkor azt a belső memóriára kell tennem, és minden flashelésnél backupolni?
Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a "netbookom" egy ideig(mivel másra nincs pénzem, hogy ezt megvettem), netezés(és kb minden más) terén így pár óra használat után is megváltásnak érzem. Egyes jelerősségnél is pillanatok alatt behoz bármilyen oldalt, állítva is lehet minimális félregépeléssel írni, rengeteg, addiktív és szórakoztató, szép játék, és még írhatnék ódákat.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Sonek
tag
válasz bossvico #5654 üzenetére
A teló már megvan kb 3 hete, és valóban sokat segített, amikor az elején csináltam teljes lemerít-feltölt ciklusokat.
TwentySix: igazad van, ez több mint teló, az üzemidő, mint első kompromisszum a Nokiám után meg simán vállalható
Az extrák kikapcsolásával meg még játszanom kell kicsit, hogy azért lenyugtassam magam uptime témakörben
Sonek
-
bossvico
senior tag
Na mivan, mindenki a telót nyomkodja?
azt itt elszabad árulni hogy a nokiaprogramok is nyitott androidos részt?[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
ForRedGlory
félisten
Valaki nem tudja, mi van a droidfanz oldalával? Több mint 1 hete semmi frissítés, kezd hiányozni.
-
tomp
félisten
Tud valaki egy hivatalos samsung webshop-ot? Vagy honnan érdemes megvenni? Honnan a legbiztosabb a vétel?
-
cousin333
addikt
válasz jolenetudni #5648 üzenetére
Állítsd médiatárra (vagy mire), nekem Win7 alatt minden külön driver nélkül elsőre felismerte tárolóként a telefon belső memóriáját (SD kártyám nincs, arra nem tudom, hogyan reagálna).
Ide tartozik, hogy lehet "szinkronizálni" tartalmakat a Windows Media Player könyvtárával. De nem javaslom, mert nem egyszerűen felmásolja, hanem előtte WMV-vé konvertálja(!) a videókat, aminek a lejátszása nálam pl. akadozik.
"We spared no expense"
-
CHIPman
nagyúr
válasz cousin333 #5667 üzenetére
Mi a különbség a médiatár és a háttértár között a playeres szinkronizáláson kívül?
Egyébként ismerős holnap felviszi Pestre, megvárja a cserekészüléket, holnapv isszahozza, és vasárnap, mikor hazaérek, már itt lesz a független.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
cousin333
addikt
Más:
Mi most a legfrissebb gyári (nem moddolt) firmware, és van-e valami komolyabb ismert problémája(nyilván volt róla szó, de elég sok itt már a hozzászólás. Köszönöm)?
A T-s szoftverek miben különböznek a függetlentől?
T-s boltban mennyire sanszos, hogy egy friss szoftvert kapok (tényleg, elvileg ha beviszem nekik, ingyen felnyomják rá a legfrissebbet, nem?)? És Samsung márkaboltban (T-s szoftvert)?
"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
válasz CHIPman #5669 üzenetére
Passzolnám a kérdést (szerintem "rendes" háttértárral is megy a szinkronizálás). Nem tudom, a médiatáras verzió mennyit láttat a készülék fájlstruktúrájából, de zenék, filmek felmásolására elegendő.
Különbségnek meg annyit tapasztaltam, hogy a médiatáras minden hókusz-pókusz nélkül felcsatolta háttértárként a telefon memóriáját (5,7GB-os tároló) a háttértár meg nem (kiírta, hogy sikertelen volt az illesztőprogram telepítése). Nekem ennyi elég is volt. KIES-sel majd később próbálkozok
"We spared no expense"
-
cousin333
addikt
válasz verser233 #5593 üzenetére
Üdv!
Egyszer megpróbálkoztam a dologgal, sajnos nem sikerült. Este is megkíséreltem párszor a létező fiókkal, de a helyzet változatlan.
Addig is, amíg ez a gond megoldódik, ki tud olyan oldalt, ahol friss, megbízható (nem vírusos, meg ilyenek), ingyenes alkalmazásokat lehet letölteni (apk kiterjesztésű fájl), tehát nem link vagy QR kód (amihez jelenleg nincs is olvasóm), hanem maga a program kellene.
"We spared no expense"
-
bossvico
senior tag
válasz cousin333 #5672 üzenetére
Eztet mindenképp töltsed le, meg mindenki.
kőhajigálós, rombolós.R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
cousin333
addikt
válasz ForRedGlory #5673 üzenetére
OK, de hol van a letölthető apk fájl? Amennyire ezt az oldalt ismerem, itt max. szinkronizálni lehet, ha letöltöd az Android Market-ből a saját szinkronizációs szoftverüket. A Market-hez viszont egy Google fiók kell, ami nekem van is, de nem akarja elfogadni.
CharlieDrop: Tudom, hogy van. De azt próbáltam - a jelek szerint kevés sikerrel - magyarázni, hogy én nem tudom elérni, mert a hozzá szükséges Google fiókomat nem akarja elfogadni (pontosabban mintha nem tudnak hozzá kapcsolódni).
Ha valamiben tévedésbe vagyok (pl. a Markethez nem kell Google fiók), akkor javítsatok ki. Mint írtam, netem van, böngészőt, Maps-et tudom használni (WiFi-n keresztül egyelőre), csak a fiók regisztráció nem megy.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
t-real
tag
-
babosmiki
addikt
válasz cousin333 #5676 üzenetére
Ha valamiben tévedésbe vagyok (pl. a Markethez nem kell Google fiók), akkor javítsatok ki. Mint írtam, netem van, böngészőt, Maps-et tudom használni (WiFi-n keresztül egyelőre), csak a fiók regisztráció nem megy.
Nekem is volt ilyen gondom, nyomtam egy romcserét és megoldódott!
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
cousin333
addikt
válasz CharlieDrop #5677 üzenetére
Semmi nem működik, amihez Google fiók kellene (pl. névjegyzék szinkronizáció), mert nem tudom a telefonhoz hozzárendelni az évek óta létező Google fiókomat (vagy hogy mondják ezt helyesen).
Szóval rákattintok a Market ikonra, bejön egy varázsló, hogy Google fiók így, Google fiók úgy, beadom, hogy már van ilyenem, megadom az adatokat (név, jelszó), szöszöl kicsit, majd közli, hogy nem tudott biztonságos kapcsolatot kiépíteni a szerverrel, próbáljam meg később.
Mindezt nem a mobil hálózaton (ahoz még nincs rendes adatcsomagom, szóval drága mulatság lenne), hanem WiFi-n keresztül, de így is működnie kellene, nem?
babosmiki: Nem emlékszel, melyik ROM volt fenn? Amúgy #5670-re valaki?
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok.Érdeklődnék hogy a youtube videói miért olyan rossz minőségűek és kicsik? van rá megoldás?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
gabesz839
senior tag
válasz ForRedGlory #5686 üzenetére
Köszönöm,így máris jobb lett.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
tomp
félisten
Erre tud valaki valamit?
A Westendben lévő Samsung Mobile üzlet mennyire korrekt? -
CHIPman
nagyúr
Szerintem ha újonnan, nem ilyen jogi okosságokkal veszed, akkor nem lehet gond. Speedshop pl. Bár ahogy olvastam, külföldön vannak Orange függő SGS-ek is, közben Orange-nál meg sem jelent, és kis hazánkon kívül nem hiszem, hogy bárhol is el akarnák simlizni az ÁFA-t.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
F1rstK1nq
aktív tag
Sziasztok !
Feliratos filemt hogyan tudok nézni? Úgyértem létezik hozzá vmilyen androidos videolejátszó (pl: bsplayer vagy vlc ) ami lejátszhatná!?
Másik kérdés, hogy hogyan tudok háttérképet bekovertálni, mert töltöttem le direkt samsung galaxy sre háttérképet, pont olyan méretben wolt, és feltettem amikor be akarnám állítani háttérképként, ugye nekem kell méreteznem és nem engedi a teljes képet.... le kell vágnom és ocsmány lesz a felbontása, plz help! ty
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
verser233
senior tag
-
Másik Zé
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne felétek.
1.
A t-mobilnál kapható Galaxy S I9000 és az itt szereplő Galaxy GT-I9000 között mi a különbség?2.
A HTC Desire ellen hogy viselkedik a Samu?Válaszokat előre is köszi!
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
-
Másik Zé
tag
válasz CharlieDrop #5699 üzenetére
Köszi a választ!
Nézegettem pár tesztet a jútúbon....de azokból én sem jöttem rá,hogy melyik a jobb.
Úgy vettem észre,hogy nagyon sehol sem maradt alul a Galaxy.Asszem becsekkolok egyre....
Ezt nem mobilról küldtem el.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- Autós topik
- PlayStation 5
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- OLED TV topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest