Aktív témák
-
Motaba78
addikt
vagy olyan program ami beépül a hívásokhoz és rá tudok kattintani hívásfogadás után, hogy vegye fel a beszélgetést.
-
Safari
tag
válasz ForRedGlory #27396 üzenetére
melyik kérdésemet? amugy meg mind1 csak ne legyen semmi baja. én személy szerint apple 4, és e között választhattam, és amikor ezt választottam sokáig nem voltam vele elégedett, de ez mától erősen megváltozott
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #27400 üzenetére
JF5-ről dadogsz? pedig még azok is jók voltak...nem, hogy a JMx széria!
ejjj régi szép idők
MÁS:
Személy szerint én Doc 6.x óta akadással vagy gondolkodással nem találkoztam...
az az egy két század másodperces akadás ami a képet húzgálva néha előjön (nagyon ritkán) az semmi... minden gombnyomásra beugrik... én így nem állítanám, hogy ez alapjaiban rossz... (jahhh és ezt rfs fájlrendszeren állítom ...semmi lagfix mellett )[ Szerkesztve ]
-
tombike
aktív tag
válasz ForRedGlory #27400 üzenetére
igazad van, azert vettem, mert szeretem ezeket a mokakat, de elfogulatlanul mondhatom, hogy mezei felhasznalonak kiabrandito lehet a veletlenszeru lassulas, akadozas, persze csak pozitivan mar a sok flash utan nem is tudom, hogy melyik lenne jo, de a cikk alapjan kideteul, hogy ne varjak csodat, hisz a gyokerekkel van a baj
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #27396 üzenetére
köszi így most már megy.
egyébként ez sem az igazi.
nem tud valaki normális magyar ékezetes billentyűzetet?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #27410 üzenetére
már nézem is !
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Lall
veterán
válasz tombike #27404 üzenetére
Valami nagyon el lehet baszva nalad. Veletlen szeru lassulas, akadozas? Szerintem nem egy keszulekrol beszelunk. Az uj firmwarekkel ilyen elo nem fordul (nalam). Mikor a kedves apple frissitett a 4.0ra es a 3GS tulajok fogtak a fejuket, mert ugy belassult a telefonuk mint a szar, akkor hol volt az altalad emliett apple szemlelet. Miert nem teszteltek a 4.0 ios-t a tobbi telefonnal is? Folosleges az osszehasonlitas szvsz az uj firmwarekkel siman felveszi a versenyt az i4el, hasznalhatosagban meg le is hadja.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
B.Ricsike
őstag
válasz tombike #27404 üzenetére
Annyit tennék még hozzá, hogy ne felejtsük el, hogy az almának mindig csak 1 készülékre kell koncentrálnia, és ha ahhoz nem tudnának normális szoftot csinálni, akkor az nagyon durva lenne. Illetve csillagászati összegeket kérnek a készülékükért, ami szerintem, legalábbis itthon eléggé irreális. Valamint ugye a megkötések, mint az itunes is, amitöl pl én a falra másznék.
Itt pedig az SGS oldalon kapunk egy most már az uj fajta ROM-oknak köszönhetöen, egy sebességben szerintem azonos telefont, nekem a stabilitással sem akadt még igazán gondom, föleg a gyári ROM-oknál, árban kicsivel több mint az ájfon fele!!! Ha meg a Pannonos akciót nézem, akkor nincs versenytársa, és teljesen testreszabható, alakítható, fejleszthető.
Szal szerintem ehhez képest az alma ezek mellett a tulajdonságok, és dolgok mellett abszolúte veszett ügy ugy ahogy van.
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #27403 üzenetére
Hát igen, JM5 az volt nekem az etalon 2.1-be. Tényleg, de rohadt régen volt
-
Lall
veterán
válasz ForRedGlory #27419 üzenetére
Ja 2 honapja
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tombike
aktív tag
igen? latom elfogult felhasznalo vagy, aki orul a muszerenek, ez jo dolog, orulni jo, de a teny az teny, akad es nem csak az enyem akad, itt is olvashatod, mindenki ezert frissit orrba szajba, mert akad es elegedetlen
segitek ez az iphone 3g nel volt, a pontossag kedveert
miert kered ki, te is elegedetlen vagy?
nekem is itt lapul az SG, szep jo, de jelen esetben egy veget nem ero jateknak tartom a tokeletesseg kereseset
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
-
tariattila
veterán
válasz HUTCHDB #27417 üzenetére
ebben benne van a magyar bill. is! csak a menüjében be kell kapcsolni
Lalll/FRG/B.Ricske: mindenre +1
amúgy egyáltalán nem akad csak tudni kell mit miért hogyan... én meg a 2-3 napos üzemidőt nem tudom emészteni
Lalllnak a legjobb... neki nem is akad és nem is merül... na ő tud valamit amit mi nem
(hazudni)[ Szerkesztve ]
-
Safari
tag
válasz HUTCHDB #27423 üzenetére
elsőnek az alap szoftvert kell letölteni, azután a magyart, azután megjelenik ott a területi és szövegbeállításokba, azután rámész a beállításaira, azután keyboard, és ott kiválasztod h magyar, meg hogy hogy szeretnéd, azután visszalépsz a terültei és szövegbeállításokba, azután kiválasztod az anysoftot, azután belelépsz mondjuk az ünetekbe azután hosszan megtapintod a középső fehér dolgot, azután kiválasztod, és AZUTÁÁÁN már müködik is
-
tombike
aktív tag
válasz B.Ricsike #27426 üzenetére
ertem
en arrol irok, amit tapasztalok, a dobozbol kivett szuz szerkezetek akadoznak, ez teny, es ez 10bol tizre igaz, gyari firm
de szivesen veszem a gyari firm ajanlatot, amelyikben nem akad
pl a 2.2.1 visszatero hibaja, hogy egyszeruen lehalkul a keszulek es nem eszlelheto a hivas, vagy nem hallhato a navi[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Nekem egy nagyon tuti Ébresztő app kéne
Ajánlat?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Lall
veterán
válasz tombike #27422 üzenetére
Meg1x mondom, hogy megertsd. Nem akad! Mar JM5 + lagfixel sem akadt. Ha tudod mirol motyogok. Lehet, hogy a tied akad, de azert nem kell haragudni, mert az enyem nem. Kosz a helyreigazitast, jogos 3G. Mit kerek ki? Azert peace!
Akkor a szifonosok azert frissitenek ha kijon az uj os, mert akad???
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tombike #27422 üzenetére
Sajnos ebben egyet kell, hogy értsek veled. A Samsung ritka szar romokat készített a Galaxy S-hez és ezzel a hulladék rfs fájlrendszerrel még rá is dobott egy lapáttal. De sebaj, az Android 2.3 már csak ext4-es fájlrendszeren futhat (HWSW-n olvastam) és akkor talán végetér a rompakolgatás és lagfixelés kora.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy egy Galaxy S egy rendes rommal van olyan gyors mint az i4. És ha figyelembe vesszük a testre-szabhatóságát és kötetlenségét is az i4el szemben, akkor nem kétséges melyik jön ki győztesként.
Miközben ezt írtam eszembe jutott az a 4 dolog ami nem tetszik az SGS-ben:
-Recsegő hátlap
-Nincs vaku
-GPS időnként bebugolhat
-Pentile Matrix... bár csak super amoled plus lenne benne RGB-vel...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ForRedGlory
félisten
Volt az több is, vagy csak így rohan az idő frissítés közben?
Más:
Jövök haza este 10 után, a Deákon egy csávó megkérdezi merre van a Nádor utca... Mondom nem tudom. Előkaptam a telefont, belőttem a GPS-t és megnéztem google mapson hogy merre is van... Lesett mint Rozi a moziban. Mondom erre meg arra menjen, de jó hosszú a Nádor utca, készüljön fel rá. Mondja hogy a Nádor utca 34-be megy. Ok mondom... beüssük Google Maps-ba. Csóri szerintem maga alá rakta a barna medvéd, amikor mondtam hogy mi hány méter, merre menjen
Ha navigációra egyeseknek nem elég a GPS, arra tökéletesen megfelel, hogy képtelenség eltévedni vele.[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz tombike #27430 üzenetére
Ez igaz. A Dobozból kivett az akadozik. Viszont ha kiveszed, rászánsz 20-30 percet a frissítésre és a lagfixre, akkor veri az almát, ráadásul spórolsz jópár dabar 20ezrest is, és talán a most létezö legjobb telefont tartod a kezedben!
A JPY pl voodoo-val vagy speedmod-dal teljesen lagmentes volt nálam. ext4.
De amugy értelek téged is, dehát izlések és pofonok, nem vagyunk egyformák, de ebben ez a jó, mindig van miröl beszélni vagy vitázni kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
tombike
aktív tag
válasz B.Ricsike #27435 üzenetére
ezt is ertem, de en hajlando vagyok fizetni a joert, nekem pl nem 29 000 ben van, ettol fuggetlenul nem tokeletes
meggyozheto vagyok de meg most ez nem sikerult
leggyorsabb, legstabilabb gyari firm? JPY nem gyozott megszeretem az egeszseges vitat es orulok, hogy nem durvulasrol szol, hisz nem az a celom, koszonet erte
[ Szerkesztve ]
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz vendingo #27428 üzenetére
igen, most már megvagyok!
egy gondom van vele: miért szól bele a szerkesztésembe? felajánlásokat tesz, és ha nem kattintok rá, akkor idiótaságokat ír. ezt ki lehet belőle iktatni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
B.Ricsike
őstag
válasz tombike #27437 üzenetére
Isten ments a durvulástól, sosem voltam olyan, még gyerekkoromban sem. Ezek az egészséges viták meg jók, mert csak tanul belőlük az ember.
Amugy nemtudom neked miért volt rossz a JPY, nekem jó volt vele nagyon, igaz hajtott a kíváncsiság, és feltettem Doc-ot, Darky-t és most a Hamster van, ezek valamivel még a gyárinál is gyorsabbak, és teljesen smooth-ak.
-
mexel
veterán
válasz tombike #27398 üzenetére
Van benne igazság. Kicsit úgy érzrm magam mint amikor linuxot tanultam. Kérdésnél sok olvasás sok oldalról sokféleképpen, mindenki másra esküszik, és sokat kell ekecselni hogy jó legyen. Aki meg nem kocka az csak telefonáljon ha tud És mindennap jönnek új kernelek amiket ki kell próbálni. itt a felhasználó van a kütyüért
-
vendingo
veterán
válasz ForRedGlory #27439 üzenetére
Arra jó, hogy lelkileg felkészít a kelésre egy kis madárcsicsergéssel....
(#27440) HUTCHDB
Nekem is felajánlja a bugyuta szavakat, de ha nem választok közülük, aakor marad az, amit írok. Próbáld állítgatni valahogy.Nem tudja valaki, hogy hol kell beállítani, hogy amikor pofára fordítom a telefont, akkor elnémuljon a következő hívásig/jelzésig?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tariattila
veterán
válasz HUTCHDB #27440 üzenetére
menüjében kapcsold már ki az összes inteligens szutykot és minden bajod megoldódik!
Grammar alatt
auto capitaization
show suggestions
auto select suggestion
mind mögül vedd ki a pipát!keyboardsnál english és hungarian pipa!
tweaksnál nekem mind pipálva van
user interface
layout change keys (ékezetes/nem ékezetes és szám átváltó gomb mérete) Bigkb ennyi beállítani rendesre
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #27447 üzenetére
így igaz!
tökéletes!
köszönöm!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #27449 üzenetére
tényleg szuper!
még egy jó call recordert ajálhatnál, ami automatikusan rögzít a háttérben, és nem kérdezősködik, sem a beszélgetés elején, sem a végén, csak teszi a dolgát a háttérben." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs