- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerzol
senior tag
Ha jól értettem neked 4.3-as gyári DBT van fent, ha nem rootolod, vagy cseréled a recoveryt, csak simán odinnal felteszel egy gyári 4.3-as romot pl. a NEE-t nem fog ugrani a számlálód.
Gyári 4.3-as ROM-ot rakosgathatsz oda vissza, csak vissza ne rakj 4.1.2-t, vagy főzött ROM-ot, ne cserélj recovery-t és ne rootolj, akkor nem ugrik a számláló.
Én is kipróbáltam több stock 4.3-at és nem ugrott a számláló.
Ja,és a gázt sem zárták el.
Természetesen utána FR!
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Mondjuk az nem derül ki, hogy mit frissítettél: a Telekomos 4.3 rom ment fel OTA, netán valamelyik távol-keletit toltad fel?
Csak azért merem ezt leírni, mert van olyan rom, amiben a 4G LTE néven jelenik meg a felső sávban.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
szerzol
senior tag
Lehet hogy elég lenne egy Factory Reset is.
Amúgy biztos hogy Mobil online 1 GB a csomag neve, mert nem találtam ilyet.
Csak azért írom, mert nemrég így jártam a mobil online flexi csomaggal hogy volt 4G-m, aztán minden értesítés nélkül kivették ebből a csomagból a 4G sebesség elérhetőségét és nagy nehezen ebben a pdf-ben találtam meg hogy nincs benne 4G, így aztán váltottam a 2 GB+Deezer Zene csomagra mert ebben van 4G és úgy néz ki elég is a 2 GB egy hónapra, mondjuk a Deezer-t nem használom.
Díjcsomag váltás után ROM csere, meg FR nélkül automatikusan lett egyből 4G, úgyhogy a szolgáltató is lehet a ludas.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest