Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TomPack

    őstag

    válasz Dr. Oid #5837 üzenetére

    Pl néha amikor feloldom a kijelzőt, nem olyan sima átmenettel megy át az animáció mint ahogy szokott. Mintha valami mélyalvásból keltettem volna fel a procit, aminek nem volt elég ideje felpörögni.
    Vagy amit lejjebb írtam; amikor felmelegítem mert éppen töltöm mert a háttérben fut egy energiaigényesebb app ami igényli a töltést (vagy ha azt az appot egy másik telefonomon futtatom akkor a HotSpot megy ezen, de az is kábé ugyanúgy melegíti mint az appom) és még mellette gyötröm egy kisablakos YouTube-nézéssel és emellett még böngészgetek, social media alkalmazásokat is nézegetek akkor 10-20 perc alatt tűzforró lesz az egész kijelző, és a kamera melletti területen egyenesen tojást lehetne sütni. Olyankor azért darabosabbá válik az alkalmazásváltás, de messze nem olyan borzalmas a helyzet mint az S22Ultrán volt ugyanilyen felhasználásnál.
    Használtam i12-őt, és SE2020-2022-őt is, ott nem jött elő a gyötrésre a teljesítmény ilyen szintű visszanyesése.
    Ott 1-2 havonta éreztem hogy a feloldás utáni kissé darabos a működése, de olyankor mindig kiderült hogy már régóta (1-2 hónapja) nem volt újraindítva a telefon, -de amilyen sűrűn érkeznek rá a frissítések így ez nagyon ritkán fordult elő mert ott ugye újraindul az iOS. És ebből kifolyólag ezt a fajta iOS-röcögést az újraindítás mindig megoldotta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák