- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Úgy gondolom, hogy nálam a szeptemberi frissítés bekavart valamit a naptárnál, mert beragad az ikonon az előző nap száma. Ha kikapcsolom és vissza a naptárat, akkor helyreáll vagy a teló újraindításakor is. Most töröltem az adatokat, hátha helyreáll! Valaki tapasztalt hasonlót?
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
iceQ!
addikt
Megrendeltem a futárt a TMX-en keresztül. Írtam a Samsungnak de annyira inkompentes volt az ügyintéző, hogy inkább hagytam a francba az egészet
A töltő csati behányt, de keményen. Mikor nincs rádugva semmi, akkor is vironyog a telefon. Nekem ez lesz az első ilyen eset, hogy Samsung telefont szervizbe küldök. Gondolom ez is lesz vagy 100 hét mire megcsinálják, ahogy itt olvasom.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
DefJamHUN
aktív tag
Tegnap egyik pillanatról a másikra a gboardon a beállított billentyűzet méret meg úgy az egésznek a nagysága vissza állt alapértelmezettre. A legkisebben használom a betűméretet és rettentően zavaró, de sehogy nem tudtam újra konfigurálni, hogy jó legyen.
Újraindítás, gyorsítótár törlés, beállításokban való méretezés megtörtént.
Más ötlet?" Vegyetek jót ha tudtok "
-
olajbogyo
aktív tag
Elfelejtettem mondani....
Nem lehet android eszközt csatlakoztatni itt.
Kiírja, hogy sajnáljuk egyelőre még nem lehet android eszköt csatlakoztatni. Vicces, mert pont ő írja, hogy itt tud android IOS eszközt csatlakoztatni.Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
Kiss4ever
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van hogy egy ideje nem működik megfelelően a szemkímélő mód, adaptívra van állítva napnyugtától napkeltéig, régen rendesen már estefelé kezdte szépen melegíteni a színeket szinte már borostyán volt minden, most meg még este 11kor is csak nagyon minimális mértékben látok változást a napközbenihez képest. Mellérakva egy régebbi s10plust mondjuk(uilyen beállításokkal) nagyon szembetűnő a változás.
Más is tapasztalt esetleg hasonlót? Miért lehet ez?Köszi!
-
olajbogyo
aktív tag
válasz golyós #19556 üzenetére
Igen, én is láttam tegnap valamelyik fórumon, hogy win 10 nem tudom melyik frissítése óta tudja.
De, ott is az volt, hogy a win11 lesz a tuti........
Hát, szerintem nem annyira tuti a 11 se....vagy mi vagyunk ekkora lámákSoha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
golyós
addikt
válasz olajbogyo #19557 üzenetére
Az a gyanum, hogy jelenleg te vagy az elrettentő példa 😂 avagy a kivétel ami erősíti a szabályt.
Mindenesetre jó ha ezt tudja majd késöbbiekben.
Nekem ez az FTP- s megoldás teljesen jó lesz, használtam is az utóbbi 2 nap, mert nem szinkronizál így én döntöm el, mit hová akarok menteni vagy másolgatni.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
iceQ!
addikt
válasz kisdobos0111 #19560 üzenetére
Nem kapkodták el. Szerencsére van egy zsír új A55-ös Samu, egész jó teló de azért az S23U jobb...
Ma adtam le az igényt, hétfőn már jön a futár. Kíváncsi vagyok, hogy elég nekik a szervíz mód, direkt bele írtam a megjegyzésbe hogy ne csináljanak már FR-t de ez majd kiderülAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
gjoco1
addikt
Nekem is ugyan ez a kombóm van , mint neked . Az is szitén zsír új A55 . Jó ha van egy a polcon . . . Csütörtökön megkaptam a cserét . Hát bármennyire is vállalható a kicsi , azért már közel három hét kihagyás után felüdülés használnom ezt a vasat . És hab a tortán , hogy az 512/12 es lett az utód . ( igaz picit meg kellett toldanom , de nem bánom )
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
iceQ!
addikt
válasz gjoco1 #19562 üzenetére
Komolyan mondom ez az A55-ös telefon jó. Esü. Nem egy flagship, de az átlag felhasználóknak, irodába vagy privát használatra tökéletes. Míg nem jön meg az enyém ezzel fix hogy el leszek.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok! Jól gondolom hogy ez az akkumulátor idő gyengének számít egy 1 éves készülék esetében? [kép]
[ Szerkesztve ]
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
félisten
-
iceQ!
addikt
-
Skillerz
aktív tag
válasz Plazmacucci #19566 üzenetére
Igen csak az utolsó 2 frissítés óta érzem azt hogy jelentősen vissza esett az akkumulátor időm, és most már kezd zavaró mértéket ölteni, miközben pedig szeretem ezt a telefont.
-
kisdobos0111
aktív tag
Az mitől lehet hogy újraindítás után eltűntek a képeim a telefonról? Az összes. Még jó hogy Google szinkron be van kapcsolva.
-
Arageus
tag
válasz gjoco1 #19574 üzenetére
Párás fürdőszobában tényleg sokat segít a porszemekkel (bár évekkel ezelött tudtam volna ezt a trükköt xD).
Amit nem látok írva, de mikor én raktam fel, raktam egy pici súlyt az üvegre az ujjlenyomatolvasó helyén. whitestone meg pár keretes felrakós szettnél is látni egy kb radir méretű cuccot, amit ujjlenyomatolvasóra raknak uv-zás elött.
Ahogy olvastam olyasmiért hogy ne legyen túlzottan "vastag" a ragasztó réteg az üveg és az érzékelő között, így nem rontja az ujjlenyomat olvasási képességét.
Nem merném rá 100%-ra mondani, de én biztosra mentem.A másik ami segíthet PONT középre illeszteni üveget:
kijelzőn időkorlátot vedd fel 10p, és valami világos homogén képet nyiss meg teljes képernyőben,
így fogod látni pontosan hol van maga a kijelző szélei.
Nekem így sikerült pont úgy középre tenni hogy se az üveg széle, se a sarkai nem lógnak rá kijelzőre, így nincs az a fura fénytörés amikor a kijelző részre rálóg az üveg széle-pereme.
Apróság, de engem pl az ilyen tud zavarni -
-
Pokesz007
senior tag
Párás fürdőszobában tényleg sokat segít a porszemekkel (bár évekkel ezelött tudtam volna ezt a trükköt xD).
Ott is van por,ha ablak van rajta.(kertes haz) Tudom,mert látom,hogy száll.. Lakótelepen más a helyzet.[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Signat84
tag
Életre kelt az a bizonyos harmadik kapcsoló. Jött egy frissítés a gplay-en a Windows kapcsolatokra. Azóta nekem ott van. Aki érintett, lesse meg hátha...
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok! Megcsináltam a Factory Resetet, és mikor beakarok jelentkezni a google fiókomban, a jelszó beírása után, kéri hogy az S23 Ultra készülékemen hagyjam jóvá, de nem tudom jóvá hagyni mert ezt resteltem, ilyenkor mi a teendő?
-
Arageus
tag
Nemkell nagyon extrém dologra gondolni. hisz kb egy radirgumi
De tessék, whitestone hivatalos kisfilmje s23-ról
(Gyanítom nem csak placebo-nak van a készletben)Arra tudok gondolni hogy előfordulhat hogy ha nem terül el az üveg alatt egyenletesen a ragasztó, és bizonyos részeken vastagabb maradhat, és az a pártized-század mm-nyi (vagy mégkisebb) difi pont elég hogy megzavarja az ujjlenyomat olvasót.
-
Skillerz
aktív tag
válasz nagyj74 #19586 üzenetére
Bejelentkezve voltam a gépen, és amikor a telefonba megadtam a jelszót, a kétfaktoros hitelesítés miatt, a bejelentkezéskor kérte, hogy a telefonomon engedélyezzem. Ez ugye lehetetlen lett volna, mert azon akartam bejelentkezni.
Aztán a „máshogyan próbálkozom”-ra mentem, hogy kérek SMS-ben egy kódot, és ennyi. Csakhogy azt nem engedte kiválasztani, mert hogy ennél biztonságosabb módok vannak beállítva. De a „próbálkozom biztonsági kóddal” azt engedte, szóval a gépen a Google-fiók kezelőben generáltattam biztonsági kódot, és azt elfogadta.
-
gippazoid
senior tag
válasz Bferibörs #19476 üzenetére
Ezek az opciók be vannak kapcsolva az autós kihangosítónál. Végigpróbáltam a lehetséges eszköz típusokat is. Other a default, de van Headset és Speaker is. Egyiknél se szólal meg semmilyen értesítési hang a kihangosítón. Média hang megszólal (pl. YT video hangja). Ez minden autós kihangosítónál így van (tehát hogy semmilyen értesítési hang nem szólal meg a kihangosítón), vagy csak a f.s Hyundai-nál?
Gippazoid Novelties Inc.
-
iziboy
tag
Sziasztok!
Sajnos ráejttem egy elég nehéz és kemény tárgyat a kevesebb mint egy éve vett telefonom kijelzőre ami egy elég nagy sebet hagyott rajta de szerencsére még használható. Az lenne a kérdésem, hogy hova érdemes vinni kijelző cserére ahol a lehető leggyorsabban megcsinálják?
Gyorsan a netet átfutva mindenféle szervizek pár órás javítási időt írnak de szívesebben vinném el hivatalos javításra de azokról meg ilyen több hetes horror sztorikat olvastam. -
félisten
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Most telepítettem csak a legújabb frissítést és azt vettem észre, hogy a ceruzás fordítóból eltünt a magyar nyelv. Elő lehet hozni valahogy?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
a1l9o8n6e
csendes újonc
sziasztok. telefonváltás miatt szeretném eladni az s23 ultra 256gb-os telomat. mennyiért mennek ezek mostanában? mennyi a korrekt ár amennyiért eltudnám adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest