- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz 72mviktor #18620 üzenetére
Nézd csak
Znagy te még emlékszel Hát meséltem pár szót már. Én nem szeretnék semmi romot futtatni. Láttad tegnap felraktam pár screent, pár sort irtam rola, én szeretem. Ma van aki teszteli, én nagyon kiváncsi vagyok a véleményekre. Én a dizájna miatt (is ) szeretem, mert minden app különleges benne, és tetszik. 3 napja van fennt nekem, még nem akadt. 3 hsz- el ezelőtt valakinek már vmi nem jött be, ami nekem simán. Záró lockscreen. Én ezt fogom használni ujra, amig számomra (az álltalam használt appokkal ) kiválóan működik. Nem ajánlottam senkinek, csak vki rákérdezettt milyen rom ez milyen ikonok? Igy kezdődött. Vannak pici hátrányai, picit több a meló vele telepités után, de én szeretem alakitgatni. Tudom, sokat nem segitett neked, de sztem 2 teszter is ir majd, amire én is kivi vagyok. Nálam teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz 72mviktor #18630 üzenetére
Lehet ilyen dolgoknál számit a teljesen tiszta alap. Amit tegnap sztem veled beszéltem. Teljes gyalulással kell esélyt adni sztem minden romnak. feldobtad az uj kernelt? Dobj priviben egy emailt, átküldök egy apk csokrot, abban az is benne lesz.
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-
-
atiapa
tag
válasz 72mviktor #19447 üzenetére
Meséljétek már el hogy hol laggol nálatok?Nekem még egyetlen egy rommal sem volt ilyen jellegű problémám,pedig szinte mind volt már fent az s2-őn.
Üdv!
Nem mindenkit zavar, de aki látott már más telefont, az észreveszi, hogy a hardverhez képest a képernyőlapozások bizony szaggatnak. Bár eddig én csak a sajátomat, és egy másik S2-t láttam, de mindekettő ugyan úgy laggolt.
A megoldás nálam Batista+LauncherPro duó lett, erre már azt mondom, hogy OK. De pl. a Shell 3D ennél romnál is laggol. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, valamelyik romoló egyszer hátha rájön és kikavítja.-----Ivy-----
-
Sz.Miki
őstag
válasz 72mviktor #19513 üzenetére
Android Verzió 2.3.3
Alapsáv verziója I9100XXKE7
Kernel 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555root@dell101#2
Build gingerbread.xwkf3
Kies nem talál frissítéseket, azt már olvastam, hogy borzasztó ritkán frissítik.
Viszont szeretnék hivatalos úton maradni, mászóval nem szeretném ha a garanciám ugrana.
Da ha tudtok ajánlani egy nagyon friss hivatalos frissítést amit itthon is meg tudok oldani akkor megpróbálkoznék vele szívesen, csak írjátok le, hogy mit honnan szedjek le.
Főzött mókolt szoftwerek nem érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
-
Sógi
addikt
válasz 72mviktor #20237 üzenetére
Jah, persze, ha használod rendesen, akkor öröm, ha hazaérsz vele
Én nem 3g-zek, csak wifi..de sztem azért használat közben is számít a kernel, ha már 10%-ot spórolsz egy nap, az is vmi + az sem mindegy, h készenlétben mennyit zabál...(#20238) Soound: Az a baj, h sokan nem szeretnek olvasni, egyszerűbb bekérdezni a topicban
Hányszor ajánlottuk már az 1 hsz-t...ami egy gyári romcseréhez bőven megfelelő leírást nyújt
De az ötlet jó és egyébként támogatom[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz 72mviktor #20237 üzenetére
Az nem mindegy, hogyha leteszed az asztalra, akkor 3g-n szinkronizálgatással 1 vagy 3%-ot eszik óránként. Korábban már számolgattam, de gondolj bele:
-reggel 7-kor lehúzod
-este 11-kor visszadugod, ez 16 óraHa ezalatt 3%-ot eszik óránként, az már önmagában 48%! Ha ugyanezt az időszakot megúszod 16, vagy akár 24%-ból, azzal további 1-2 óra aktív használatot nyersz.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
happy555
aktív tag
-
Laraxior
titán
válasz 72mviktor #20777 üzenetére
feltettem..jól jön majd bringázásnál
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
válasz 72mviktor #20805 üzenetére
Már az email címem sincs meg.Sztem csinálok egy másik acc-ot
Picit írjatok a telóról.Mi tetszik, mi nem.Jelenleg kb 1000 hszt olvastam át ebből a topikból, egész onnantól h még nem jelent meg.Aztán a sok sírás h T-nél mikor jelenik meg, mér nem jön a futár stb Kíváncsi lennék a mai véleményekre -
xtremetuning
addikt
válasz 72mviktor #20814 üzenetére
A srác, aki csinálja (LG_X_Modderer) együtt dolgozik a Sky romos BmwPokerAce gyerekkel. Tehát olyan rossz nem lehet...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
ForRedGlory
félisten
válasz 72mviktor #21438 üzenetére
Az eliras pusztan, de a lenyeg ertheto. A PIT csak akkor kell, ha masmilyen particios meretu tablara akar frissiteni a rom. Ez SGS alatt volt jellemzo az elejen, tobbfele PIT volt.
SGS2 eseten a PIT egyaltalan nem kell alapesetben, mert minden rom ugyanolyan meretu particios tablara ir, igy felesleges mindig betallozni. Olyan ez hetkoznapibb modon leirva, mint egy windows telepites. Nem kell minden uj telepitesnel NTFS-re particionalni, ha az volt elotte is.
A masik dologra visszaterve, szerintem ugyanazt erjuk el, ha betallozzuk a PIT fajlt, mint amikor formazzuk, a cachet, datat es systemet. A PIT betallozasa utan ugy gondolom ugyanugy formaz mindent a cucc. -
Laraxior
titán
válasz 72mviktor #21801 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
andersen32
csendes tag
válasz 72mviktor #21808 üzenetére
72mviktor:
Én ezt másképp látom. Már a butább telefonok is tudtak évekkel ezelőtt fotózni, az okostelefonok meg pláne. Ezt a funkcióját a telefonoknak reklámozzák a gyártók, tehát van ilyen funkciójuk, ezért igenis legyen elvárásaink a minőségével kapcsolatban.
Nekem mint írtam, elsősorban fotózásra és videózásra kell mobiltelefon.
Ez a videó végleg meggyőzött, hogy egy 150+ ezer forintos csúcsmobil nem nekem való, sajnos:
http://www.youtube.com/watch?v=_W6crgCNgW0&NR=1
Az összes általam jelzett probléma látható rajta, brutális ahogy nem képes szegény optika rendesen fókuszálni
Kár, mert reméltem, hogy az idáig látott videókon csak bénán videóznak az emberek, de úgy néz ki, hogy szegény telefon videó ügyben csak ennyit tud.
Nincs mese, akkor várnom kell tovább, csak már unom az évek óta tartó várakozást arra, hogy normális kamerás telefont, nem kivezetés alatt álló oprenszerrel hozzon ki egy gyártó.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
válasz 72mviktor #22772 üzenetére
Lg GT540-hez volt ilyenfajta tokom, és háth semmi jót nem mondhatok el róla...
Össze vissza karcolta a telefon hátulját / oldalát, a ki-be húzogatástól, mert ugye műanyag a keret amibe belerakod.
Teháth huzamosabb ideig ne használd, vagy ne vedd ki sose mert megkopik rendesen a telód majd.
gws580 Az jó, hogy az a fajta legalább nem karcolja a telefont ( mint ahogy fentebb írtam )
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
válasz 72mviktor #22776 üzenetére
És abból nem esik ki ?
Úgy értem, hogyha mondjuk ki akarod venni a zsebedből akkor nem jön ki a teló a képernyőnél lévő nagy lyukon ? Érted hogy mit akarok kérdezni nem ?
cundeyy Érdekes. Köszi. Nem találkoztam még sose ilyennel azért nem is tudtam, hogy miről van szó a rádióban.
Holnap ki is próbálom
[ Szerkesztve ]
-
-
ch003067
addikt
válasz 72mviktor #22779 üzenetére
Nahh, akkor az úgy jó is. Rontani biztos nem ront, sőt. az az egyetlen bajom a szilikonnal, hogyha pl leejtem a telt, semennyire nem enyhíti a telefon ütődését, meg háth ugye a képernyője sincs eltakarva ( jó tudom hogy ez nem megoldható az ilyenfajta tokoknál, de akkor is. )
Amúgy jó mert aránylag olcsó is. -
Sógi
addikt
válasz 72mviktor #22779 üzenetére
Végül is ez még elég tűrhető...Sőt lehet rámenne a vastagabb hátlapos telefonra is, rendelek egyet, ennyiért nem pénz...
Ez például miez a hülyeség: 600 huf a tok és 2500 huf a szállítás Ez a magyar ebay, nem túl költséghatékony Persze van olcsóbb is....
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest