- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Fortunei
csendes tag
válasz ForRedGlory #7099 üzenetére
Nyilván esni fog, én sem azt várom, hogy 100 %-on maradjon.
Nyilván készenléti állapotban is esni fog, mert ez a normális, csakhogy tegnap még ugyanilyen nulla használat mellett iszonyú gyorsan csökkent, éjszaka (8 óra alatt ) 45 %-ot evett.
Most 99 % ( 1 % 4 óra alatt, nem használva) ,ez a korrekt szerintem.
A múltkor pontosan ugyanez játszódott le egy másik app kapcsán.
Ugye nem haragszol, ha most kivételesen én is azt szeretném, hogy ne legyen igazad ? -
pzstm
titán
-
pitimany
tag
Sziaztok!
Rootolnám a telefont, de csak az efs mappa lementéséhez, aztán visszaraknék egy gyári roomot.
Melyik a legegyszerűbb, nem túlbonyolított root kernel és efs mappa lementéséhez melyik a legegyszerűbb program ?
A "hungarianandroid" root explorert, a "pdafan" sgs toolst ajánlja. És Ti szerintetek melyik az egyszerűbb de nagyszerübb? Lehet fizetős is.
Sehol nem találtam még az efs mappa visszaállításának leírását. Valaki elmondaná röviden hogyan kell?
És végül: KF3-ból tudnátok 3 file-os, xeu vagy xeh product code-os letöltési linket bemásolni? -
Sógi
addikt
Ezmegmostmiez?
1 fájlos KF3? Ebben van madzsar nyelv?
Ezt 1.4 liteningre is simán feltolhatom akár?(#7108) pitimany: Sztem root explorer-el szedd le..De minek akarsz vissza tenni gyári romot?
Gyári az csak roottal(#7111) kali: Kösz, ezt a romot inkább nem erőltetem így hirtelen "kezdőként"
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
1 fájlos igen. magyarnak kell lennie benne....szerintem.
Utolsó kérdésedet meg majd valaki okos megmondja, én passzolom....nem tudom ha főzött ROM-ra gyárit raksz mi lesz veleiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
egyeNlőre fel foglak darabolni ha nem tanulsz meg helyesen magyarul
egyelőre viszont én még nem is próbáltam 1 fájlosat, csak a 3 fájlos XWKF1-et
(sorry csak erre allergiás vagyok....én perverzióm)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
legenda
-
-
Sógi
addikt
Kösz, ez most egy nagyon fontos infó volt számomra a későbbiekhez!!!
Lehet enélkül károkat okoznék a jövőben..
Jó lenne egy ilyen haver aki ennyire vágja a témát, egy éjszaka és pár sör mellett szét lehet romolni a telefont + sokat tanulni(#7113) pzstm: Nézd el nekem kérlek, mivel már nem 0%-os a véralkohol szintem
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
nah felraktam a kf3-at
nem tudom hogy gyorsabb-e majd kiderül, de bootoláskor, kapott a telo egy külön kcelles vagy milyen lilaszinű képernyőt...
azaz úgy fogalmazok, hogy ke7-ben ilyen nem volt...plussz csabám linkelésével rootoltam, szóval most ke3-van rajta rootolva, és magyar
ennyi egyelőre )
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pzstm
titán
(#7113) pzstm: Nézd el nekem kérlek, mivel már nem 0%-os a véralkohol szintem
Nyugi ennyire nem volt komoly a helyzet
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
WaterWave
veterán
lehet a kernelverziót elnéztem, mert kf3-hoz nincs még kernel... azaz még nem láttam...
kf3 a build, viszont ke3 a kernel...ez gáz? csináljam újra ?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
de tesztelem, mondom a kcell bootoláskor való képernyőn kívül nagy ujdonság nincs, de majd figyelni fogom az aksi időt...
csak kernel kéne hozzá mert igy nincs rootolva a telom• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ngabor2
nagyúr
eddig a rootolásra azért volt szükségem, hogy a wlan tether menjen. most már alapból megy a T-s rommal is. mik azok a cuccok még, amik csak rootolt telóval mennek?
-
t72killer
titán
válasz ForRedGlory #7125 üzenetére
Én azért jobban érzem magam, ha vissza van téve az eredeti kernel.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
pzstm
titán
válasz ngabor2 #7126 üzenetére
Bizonyos programok...illetve CWM nagyszerű backupja is....valamint titanium backup
amit mar en is tudok meg még gondolom más programok is, amik mélyebben beletúrnak a rendszerbeiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
t72killer
titán
válasz ForRedGlory #7128 üzenetére
LOL, hátigen.
Bevette a szerviz, ugy néz ki +úsztam Azt mondták, ülni akarnak rajta 2-3 hétig, ugyh a nyaralásra nem jön
-
RedCat
senior tag
Ha frissítem a rendszert, 4 file-os verzióval, akkor ugye minden elveszik a telefonról. A kérdésem, hogy ha telefonszámokon kívül a google szerverére készül e backup az email beállításokról? Az emailek nem érdekesek, de a fiókbeállítások igen. Ezenkívül mi mást tárol a google szervere? Mikor csinálja a mentést? Ez automata, vagy nekem kell csinálni?
Az alkalmazásokról hogyan illetve mivel tudok backupot csinálni (ingyenes és "kölcsön kapott" programokról), hogy utána egyszerűen visszatehetők legyenek egy szűz rendszerre. Az ingyenesek a marketből visszarakhatóak, de a többi? -
lespolish
csendes tag
Sziasztok,
ma én is beszereztem a magentás szolgáltató segitségével az SGS II-őt, már nagyon vártam.
Egyenlőre még semmilyen személyes beállitást ne csináltam rajta, a rootolást már elvégeztem.
Kérdés, hogy - mivel még úgysincs semmilyen egyedi beállitás a telón - milyen rom-ot érdemes feltenni rá?
Nagyon megköszönném segitségeteket, mert nekem ez a rom téma még kicsit kinai, de igérem belejövökÉs mielőtt valaki esetleg belekötne a helyesirásomba, tudom lúzer dolog, de az itthoni billentyüzetemen nem állitottam be a hosszú i-t és ü-t
köszönöm az épitő jellegü javaslatokat
...Nehéz látni hogy hol tartasz, ha nem tudod honnan jöttél...
-
legenda
- igen!
- beállítások függvénye!
- beállítások függvényében több adatot/beállítást is!
- ha beállítod/engedélyezed a mentést!
- megfelelő beállítás esetén automatikusan működik!
- megfelelő beállítás esetén a market által megjegyzett, és új/nullázott firmware verzió esetén újbóli telepítésre felkínált alkalmazásokat ismét telepíted, bizonyos beállítás mellett még az alkalmazások korábbi beállításai is visszaállítódnak automatikusan!
fontos beállítások;
beállítások -> védett adataim / mentés és visszaállítás / adatok biztonsági mentése!
beállítások -> védett adataim / mentés és visszaállítás / automatikus visszaállítás!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
CrawLinG
tag
nekem is ma jött , eddig rossz szavam nem lehet rá, előtte htc herot használtam, ég és föld a kettő között a külömbség
-
t72killer
titán
válasz lespolish #7135 üzenetére
Elsőnek valamelyik újabb gyári ROM-ot ajánlanám a samfirmware.com-ról.
Előtte rootold a telót a leírás szerint (pl XDA, itt az Odin-os flashelést is leírják), mentsd ki az /efs mappát, aztán jöhet az új ROM.Én egy időre ki lettem vonva a forgalomból, de a KF1-et és utódait (2, 4 és mostmár 3) szokták dicsérni. Főzelékekből meg a litening-et.
A hosszú í-ért itt senki nem fog megszólni, nekem sem magyar billentyűzetem van, mindíg trükközni kell vele (AltGr+j vagy i amúgy a megoldás kulcsa, a az alapkiosztás magyar)
-
raymundka
csendes tag
válasz lespolish #7135 üzenetére
Válaszd az 1.4-es Litening rom-ot!
Elég up-to-date, egyszerű a telepítés.
Nem igényel nagy tudást a telepítés.
Itt minden (kép is):http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274
Ha zavar a sárga 3szög bootoláskor akkor rom flashelés után felrakhatod az orig XWKF1-es kernelt, az sem bonyolult.
Linkek letöltésekhez:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101671
üdv
raymundka
-
GABOR21
csendes tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mivel nincs itthon semmi wifi lehetőség hogy hogyan lehetne megoldani azt hogy a sima adsl kapcsolatomat megosszam úgy hogy a telefon wifiként lássa. Mi a legolcsóbb megoldás erre? (és persze működő! )
-
t72killer
titán
válasz GABOR21 #7141 üzenetére
Hát, ha valamit wifiként akarsz mutatni, akkor wifit kell csinálni belőle
1. ha van laptopod wifivel, elvileg lehet hotspotként üzemeltetni.
2. Használtpiacon levadászol egy régi wifi routert, sztem 5kFt alatt találsz.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz GABOR21 #7145 üzenetére
Szivesen. Elvileg valahogy a windows beállításokból is össze lehet hozni, de külön progival egyszerűbb.
Amúgy a teló wifi-hotspot funkcióját nagyon komálom, hasznos lehet, ha netet akar osztani az ember egy társaságban.
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Nekem is monitoroz a battery widget pro folyamatosan. Éjfétől reggel 6-ig repülő módban ébresztés nélkül 87%-ról 84%-ra merült..... Szóval nem hiszem, hogy a widget pro a hunyó.....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Csillagkuty
tag
Semmi olyan nem fut, mint eddig. Közben eszembe jutott, ha napokban használtam a google maps-ot, teszteltem a gps-t mennyi idő alatt találja meg a jelet (amúgy néha 10 mp, néha 2 perc szóval változó) és a térkép műholdra volt állítva ráadásul. A google maps-et nem tudom kilőni a futó feladatok közül, állandóan visszajön, de a gps-t kikapcsoltam. Ma éjjel repülőben 2%-ot esett 7 óra alatt (de keveset alszom.....)
A térképet azért átaláítottam műholdról simára, legközelebb úgy tesztelem. Annak nem örülnék, h a gps bekapcsolásával sokat merülne.[ Szerkesztve ]
QE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Sógi
addikt
válasz djapor96 #7148 üzenetére
Igazad van, most 4%-al javult az akkum reggelre (100-88, 8óra alatt repcsi módban) a battery widget monitor nélkül.
Én ezt nem értem...Ezek a widgetjeim: teljes oldalas időjárás, teljes oldalas naptár, sms, google kereső, galéria, születésnap, Gauge battery, egy óra és egy adatszámláló..+Van egy circle launcher és 5 gyorsindító, alkalmazások: chime time, widget locker, sleepmyphone, battery bar, light flow, go sms, rocket dialer, meg pár gyári cuccos..Jah igen, ami még eszembe jutott, az SPB shell 3D launchert használok, az lehet ludas?
Csak bámulok mikor azt írjátok, h 2-3-4% egy éjszaka alatt, nekem 12
Vagy egyszerűen gyengébb az akkum...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest