- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Lupi1989
csendes tag
válasz ForRedGlory #6251 üzenetére
Ami az aláírásodban van ...* iPhone fanatikusoknak: http://bit.ly/krpCw0 *... xD xD xD
A2618-->3210-->3310-->3410-->3510i-->OT311-->x600-->c390-->3650-->ME75-->C65-->6101-->s700-->N70-->6288-->Samsung F480 -->Nokia 5800 --> Nokia N97 mini --> T-Mobile Pulse --> Nokia E72 --> Samsung Galaxy S --> Samsung Galaxy S2 --> Samsung Galaxy Ace + Iphone 4S :)
-
Sokka
aktív tag
válasz ForRedGlory #6251 üzenetére
Nem kell köszi. Azt hittem valahol neten találtál rá.
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
pzstm
titán
CWM-em van nekem is, csináltam is backupot. Lett már data.img és system.img meg cache.img fájlom is.......gondolom frissítés és root után CWM-ből vissza tudom állítani majd a data.img segítségével az alkalmazásaimat?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sógi
addikt
Most dugtam rá a kínai 2600mah napelemes töltőt a telóra 40%-os akkuszintnél, eddig 10 perc alatt +5%, úgy látom kicsit gyorsabban tölt, mint a hálózati töltő, jó lesz az
Persze, nem iszom előre a...Még jelentkezem, ha feltöltötte teljesen.Jah, ez lyukacsos kemény tok nagyon jól elvezeti a hőt!
[ Szerkesztve ]
-
Thamás
csendes tag
Sziasztok!
A megnyugtatás végett (nem mintha bárki is ideges lett volna), beszéltem egy t-és üzletkötővel. Aki az SGS2-vel kapcsolatosan semmiféle hibáról nem tud. A kijelzővel és a telefonnal nincs semmi probléma. Amit idáig az Ők értékesítettek. egy készülék sem lett szervizes.
A t-és tesztelőket is megkérdezte, nálunk sem volt a kijelzővel gond.
"A jelen időszak egyik legjobban eltalált mobiljáról van szó."Ez volt a válasz.
Szerintem felesleges a pánik keltés. Ez a készülék jó!
-
ERPY
őstag
válasz xtremetuning #6260 üzenetére
Jaj, ne emlegesd őket, mert még a fülükbe jut hogy valami jó, és tesznek ellene hogy ne maradjon az. Még a végén GS2 adót is bevezetik.
-
djapor96
senior tag
Te melyiket vetted meg van egy linked hozzá?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Thamás
csendes tag
válasz xtremetuning #6260 üzenetére
Olyan helyről kérdeztem, ahol nem jellemző a ferdítés. Persze lehet általánosítani. De aki az infót adta, annak tökéletesen mindegy hogy milyen telefont veszek náluk.
És azt gondolom, a vodá-nál sem a vélt kijelzőgond miatt nem lesz. Csak pro és kontra is szükséges ahhoz, hogy valaki dönteni tudjon. -
Sógi
addikt
válasz djapor96 #6264 üzenetére
Ezt vettem meg jó a link?
Töltés: 71%-on (1 óra alatt 31%), tel akku 34 fok, a kis napelemes kütyü sokkal melegebb (mint KE2-vel az S2 ) - csak poén, még mielőtt szétszaggatna vki
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Semmi gond, csak én jobban hiszek egy (pláne sok) felhasználónak, aki folyamatosan nyomkodja, mint egy olyan embernek, akinek bármilyen érdeke (még, ha kicsi is) fűződik az eladáshoz.
De ez semmit nem von le a hsz-ed értékéből. Ne vedd személyeskedésnek.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Sógi
addikt
válasz ForRedGlory #6267 üzenetére
Nekem jobb (!) (embere/igénye válogatja), mert nincs kedvem leszedegetni a hátlapot + tokot is + ha a tartalék akku is lemerül netán + nincs lehetőséged tölteni hálózatról (pl. autóban vagy utazás közben, mert nyomod a netet vagy játszol ezerrel).. Meg ugye ha lemerítetted a tartalék akkut is akkor megintcsak kétszer hátlap le/fel, mivel fel kell töltened mindkettőt..Sok helyet nem foglal és egy kis neon fény is tölti, tehát nem kell full napsütés hozzá
Ja igen, és így nem kell használni az áramot, természetes energiaforrás[ Szerkesztve ]
-
Thamás
csendes tag
válasz xtremetuning #6268 üzenetére
Dehogy is veszem személyeskedésnek. Természetesen a korrekt vélemény az, amit itt átadunk egymásnak. Csak bizonygatni valami olyat, amit aztán sokan cáfolnak, nem szép dolog. Ha annyira rossz lenne a kijelző, akkor ez jóval több helyen megjelent volna.
Sok olyan dolgot tudtam meg tőletek, amiket nehéz munka árán lehetett volna beszerezni. És ez a fontos....
-
csabám
addikt
Igy igaz. Ha mindent lementettel akkor minden vissza is fog allni, appok, system beallitasok, stb. Viszont ha verzio ugras, vagy masik 2.3.3 - as romra allssz vissza akkor ajanlott hanyagolni a systemet es csak az appokat vissza rakni.
Gizmo: nm
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Lupi1989
csendes tag
Sziasztok!
Megjött az USB OTG-m, pendrive-ot simán érzékeli( nagyon király ) viszont elvileg egérrel is működnie kellene...de nekem nem megy próbáltam vezetékessel is meg vezeték nélkülivel is, de egyik sem jó...
Valakinek ötlet h mi lehet a baj?
Vagy csak szimplán nem tetszik a telónak a genius egér ?
szerintetek?
előre is köszi...A2618-->3210-->3310-->3410-->3510i-->OT311-->x600-->c390-->3650-->ME75-->C65-->6101-->s700-->N70-->6288-->Samsung F480 -->Nokia 5800 --> Nokia N97 mini --> T-Mobile Pulse --> Nokia E72 --> Samsung Galaxy S --> Samsung Galaxy S2 --> Samsung Galaxy Ace + Iphone 4S :)
-
pzstm
titán
Ezt úgy tudom megcsinálni, hogy a teljes mappát amit lementett bemásolom majd a megfelelő helyre, csak kitörlöm belőle a system.img-t es minden visszaáll???
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sógi
addikt
Kész a napelemes töltés 40-ről 100-ra 2 óra volt, közben 20 perc telefon.
Kb félig szívta le a töltő akkuját (a led ezt mutatta), viszont már tölti is vissza, estére újra tele lesz a fényenergiától..[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Egy tartós teszt is érdekelne, mert én nekem tegnap jött meg egy 1350mAh -es, de mára be is sz@rt, úgyhogy már kértem az ebay-t, hogy hama-hama vissza a zsetont..... A napelemes része nem tölt, meg az USB-s se....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Sógi
addikt
válasz djapor96 #6277 üzenetére
Én sejtettem, h egyből a legerősebbet fogom/kell megrendelni (valahogy nem hittem, h elég egy 1650-es akkuhoz egy 1300-as akkutároló), nekem most is tölt napelemről és a biztonság kedvéért rádugtam usb-re is, onnan is megy, úgyhogy eddig ok.
majd 5-10 töltés után dobok egy helyzetjelentést. -
Lupi1989
csendes tag
válasz muveszur #6275 üzenetére
Kiírja h usb host connected, aztán semmi amikor rádugtam barátnőm sam. diváját, akkor írta ki h magasfeszültség miatt nem megy v hasonló..
de az egérnél semmi nem mintha annyira kéne,de néha azért jó lenne.A2618-->3210-->3310-->3410-->3510i-->OT311-->x600-->c390-->3650-->ME75-->C65-->6101-->s700-->N70-->6288-->Samsung F480 -->Nokia 5800 --> Nokia N97 mini --> T-Mobile Pulse --> Nokia E72 --> Samsung Galaxy S --> Samsung Galaxy S2 --> Samsung Galaxy Ace + Iphone 4S :)
-
killerjohn
addikt
válasz ForRedGlory #6267 üzenetére
mert nem lehet kapni?
-
killerjohn
addikt
azt tudja valaki, hogy a stock dialer-ben ha beírom hogy Adam, miért b*szik megjeleníteni az Ádámokat? Az ékezettel van baja... Dialer One-t használtam még a HD2-n annó, de ez a stock dialer nagyon tetszik, viszont sajnos az alap gg hogy nem ismeri az ékezeteket...
-
krisz073
tag
Sziasztok.
Öcsém vásárolt egy kártyafüggetlen SG2-t.
Szeretném efs-t menteni, ehhez felraktam SGS tools-t.
Elindítom Apply scriptet, ott utána backup_efs_g_txt akkor csak megy egy karika körbe.körbe és ott megáll a dolog.Valami igazán hozzáértő tudna segíteni privibe?
Előre is THX.Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!
-
Best-Seller
csendes tag
válasz killerjohn #6281 üzenetére
A rocket dialer is ilyen, de mivel van ékezetes billentyűm keresésnél, ezért nem zavar, h á-t írok, ha á-s nevet keresek
(#6282) krisz073: jaja, root kell neki előbb... Pdafan-on korrekt leírás van a rootolásról és romolásról, odinnal lehet..De mi az az odin, mi?
[ Szerkesztve ]
-
krisz073
tag
válasz killerjohn #6283 üzenetére
mivel tudom a legegyszerűbben és leggyorsabban rootolni ?
Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!
-
zillionduck
csendes tag
sziasztok
Valaki tud nekem jó app-okat mondani?
pontos nevet ha tudsz írj
Good Luck :)
-
zillionduck
csendes tag
mivel tudom meg nézni hogy milyen meleg a kicsike?
Good Luck :)
-
pzstm
titán
válasz killerjohn #6281 üzenetére
nekem ha beírom hogy "Ada" már arr ais feldobja őket
-
somnia
őstag
válasz zillionduck #6287 üzenetére
Lázmérő a popsijába, ha nagyobb, lehet a hóna alá.
Csipogósat vegyél, mert a higanyos veszélyes! -
zillionduck
csendes tag
-
ERPY
őstag
válasz zillionduck #6291 üzenetére
Az Elixir is tudja, van widgetje is.
-
somnia
őstag
Most miért vagy dühös?
Én mondtam vagy húszat.
Nem hallottad?
Hmmmm....? -
Richard!
addikt
-
Gizmo94
veterán
válasz killerjohn #6296 üzenetére
Talán azért, mert két hsz. nagyobb helyet foglal, mint egy, tehát szerkesztéssel lassabban telik a topik. De olyan mindegy, ha betelik, nyitnak újat.
Másik ok lehet, hogy kevesebb hsz. mellett kevesebbet kell görgetni, ami nyilván marha fárasztó. 2.5 fokkal nagyobb ujjgörbítés kell az egér kerekén a scrollhoz.szerk: én nem állítottam off-ra, mert minek?.
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Menj fel erre az oldara és nézz körül + droid marketet is ajánlom átböngészni, mindenki más appokat tart fontosnak és használ, ezen a két helyen kiválogatod a számodra fontosakat..
-
Richard!
addikt
-
Richard!
addikt
vki már feltette ezt a ROM-ot? [link]
vélemények?Ma kezdődik életed háralévő része
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.