- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
Aktív témák
-
lefkosia
őstag
The Truth Is Out There
-
Nordik
őstag
Mennyit érnek kb. a T-s, júniusi vásárlású SGS2-k gyönyörű állapotban? 110e?
-
HXY
addikt
Milyen ingyenes diktafon létezik, ami nem kér sokat enni?
Most ezek vannak fent nekem:
Rom: I9100XWKJ2 stock
Kernel: Siyah v2.1
CF-Root-SGS2_XW_XEF_KJ2-v4.4-CWM4És ezt találtam az XDA-n:
[DIALER MOD][ALL ROMs]>>Calls Recording<< now MULTILANG
CWM-ben törlöm a Dalvik Cache-t, majd install ZIP. Szépen feltelepül, de amikor elindul a rendszer, akkor a hívás és az üzenetek program összeomlik, és kényszerbezárásra kerül sor...
Valaki használja ezt, vagy mást?
-
Eli577
senior tag
válasz Nordik #33560 üzenetére
Ha már váltasz, akkor az nem egy rossz megoldás, mondjuk szerintem a kijelzője nem valami jó, akkor inkább ajánlom a Neo-t.
Megy a kitchen...nagyszerű hír...mondjuk lehet maradok egyenlőre a turkbey-n, mert közel 20 órányi használattal fogyasztott 23%-ot, 3g-n, 1 óra zenehallgatással és kb 25 perc telefonálással. Nem rossz.....
-
Nordik
őstag
Néha zenehallgatás, böngészgetés, facebook, RSS, Viber, netmegosztás és néhány widget.
Az a baj, hogy az SGS2 hihetetlenül jól teljesít mindenbe, de én az előbb felsorolt dolgokon kívül nem nagyon használom másra. Igaz amit akarok azt gyorsan, minőségien hajtja végre. Suliba egész jó unaloműzőnek, de lassan meló, ott nem lesz ilyen telefonnyomkodás. -
R2D20208
addikt
-
WaterWave
veterán
annyit érnek amennyiért megveszik...
kérhetsz 200k-t is ha nem tudod eladni...
minden annyit ér amennyiért megveszik
szerintem legalábbis• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
R2D20208
addikt
-
Gabbana
aktív tag
valamiert nem megy az mms kuldes se a fogadas...tmobile... nem tudja vki mi lehet a gond? uzi el nem ment ha kapok akkormeg hiaba nyomom a letoltest nem jon le vagy nemtom hova
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
CyberSoma
tag
válasz Nordik #33560 üzenetére
Szia,
Nekem van mind a kettő. A mini -ben az a jó, hogy nagyon pici. Futáshoz, zenehallgatáshoz azt használom. Viszont fotózáshoz, netre, játékra sokkal jobb az S2. A fotókról csak annyit, hogy a mini 8-900 kb-s képeket csinál, az S2 3-4Mb-t. A mini -nek sokkal gyengébb a kijelzője...szóval kell mind a kettő
-
ERPY
őstag
Aki diktafont szeretne, annak ajánlom a HQ-MP3 Recorder-t.
-
Varszegig
veterán
válasz Gabbana #33582 üzenetére
az mms a mobilnetet használja, de annak adatforgalma nem kerül számlázásra külön. Ezért nem nyerő letiltani, de ha nem tiltod le, és nincs előfizetésed, akkor meg jön a netstartos nagy számla. Akkor már jobb kézzel elrontani a mobilnetes apn-t, és az mms-est meghagyni
-
xnace
őstag
Valakit esetleg egy itthon vásárolt, garis dokkoló érdekel? <-PM!
Illetve nincs valakinek eladó 2000-es gyári akksija?
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Richard!
addikt
az új török romba van egy olyan alkalmazás,hogy android applanet.net.ott amik vannak game-ek és alkalmazások ingyenesek??a fizetősöknél ki van írva az ár,de viszont át van húzva.és engedi simán letölteni.ezért a későbbiekben kell fizetnem?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Gergőkee
aktív tag
válasz Nordik #33566 üzenetére
Ajánlom a htc desire-t vagy a desireS-t
-Olcsóbb
-Gyorsaságban nem veszel észre különbséget (főleg az s-nél).
-Pont annyival kisebb, hogy nem féltéglának néz ki.Mellesleg szerintem a legszebb okostelefon a piacon (főleg az s).
Spec én használtan szolgáltatós telefonért egy fillért sem adnék. Szinte biztos, hogy részletre vették, és nem fogják fizetni egy idő után. (Nehogy magadra vedd, de ez az általános,,,)
-
R2D20208
addikt
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
scapegt
őstag
Nem tudom mi lelte az S2-met, de ma reggel 6.30-kor húztam le töltőről és 6%-ot merült 21.20-ig Durván 15 óra használat alatt...ami azt jelenti, hogy 2,5 óránként merült 1 %-ot..egyébként kb 20 perce esett le 94%-ra, addig 3 óránként merült 1%-ot. Ez elég, jó, nem? Mondjuk wi-fi meg 3G kikapcs, igazából ma alig használtam, de akkor is szép teljesítmény egy kétmagos telótól
-
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest