- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Flashhh
tag
válasz killerjohn #20750 üzenetére
En is, kommentkent tudtam addolni csak
-
Laraxior
titán
válasz zeroo5ux #20752 üzenetére
jah..tudom..minek nekem ilyen telefon...
ezt kérdezték amikor bringát vettem.. mert azzal sem járok a hegyekbe, csak Aból B-be.
és ugyanezt fogják majd kérdezni amikor autót veszek.. Szóval olyanmindegy"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
WaterWave
veterán
nem rossz a kernel...
viszont... kintvan az új batista... 3.7.3
-WIPE
-New theme Mix of Claer Glass By esk02k and BlueOcean By Antonda
-Added bluetooth-fix
-Kernel updated to v 2.1.3
-Framework recompliled
-Added new keyboard MultiLing
-Added MetaMorph to install my themes
-New status-bar
- New icons of pop
- Samsung All-transparent widgets with the same transparency
- Added calendar widget
-Added zip-sdcard / Snakes theme, to be installed by MetaMorph for stock animation ... (compatible with all firmware)
-Fixed the colors of the Gtalk (not all gray) and added emoticons such as SMS
-New icons for phone, contacts, internet, sms
-Fix market
-CSC default KH3• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
solarenqu
csendes tag
válasz Flashhh #20701 üzenetére
Sziasztok,
uj vagyok a sgs2 flashalgetese teren, azt szeretnemkerdezni hogy jelenlegtok gyari a telefon, XXKDJ rom van fent. t-mobileos. teljesen elegedett vagyok, igy is viszont rootolni szeretnem, mert egy ketto alkalmazashoz kellene.Felraktam az elobb odinnal a XWKDD_insecure kernelt. elindul a telo, sarga haromszog oke, nem nagyon zavar de a *#1234# beirasa utan ugyanaz a pda: KE2. es nincsen superuser ikon sem
Szerintetek ha erre a gyari romra felrakommost az elso hsz.bol a CF-Root SDS2 Xx oxa kernelt, akkor rootolt lesy a telo?
vagy esetleg mit javasoltok? keressek valamit a samfirmweren es rakjam ujra az egeszet? nem akarok cyanogent, meg semmi mas cutom romot, gyarival teljesen elegedett vagyok, csak root jogok kellenek
Koszi elore is!
-
Sógi
addikt
válasz solarenqu #20756 üzenetére
Ezzel kell rootolnod KE2-őt, ami egy nagyon elmaradott, régi rom, de ha neked megfelel, akkor használd egészséggel.
Pda csak akkor fog változni, ha romot is cserélsz, ez csak a kernelt cseréli..(#20758) solarenqu: Milyen passwordról beszélsz?
Rootold a telefont a linken található kernellel és lesz benne cwm, ahonnan be tudsz lépni recoverybe ill. a telefon kikapcsolt állapotában felhangerő+home+power gomb folyamatos nyomásával is oda jutsz.[ Szerkesztve ]
-
solarenqu
csendes tag
illetve, ha a recoverybe szeretnek bemenni, akkor milyen passwordot kell megadni neki?
nem tudjatok esetleg? -
solarenqu
csendes tag
most ugy dontottem hogy a elso hsz alapjan felrakom a KG2-ot. most tolti a masik gep, amin megy az odin.
vagy esetleg aKG2 helyett is mast kene? vagy jo az?szoval akkor ahhoz lesz jo a CF_root.tar file?
bocs a hulyesegek miatt, sgs2-ben nem vagyok naprakesz eddig spicam volt
recoverys password dologgal kapcsolatban van valami otleted esetleg?
nagyonkoszi!
-
Sógi
addikt
válasz solarenqu #20759 üzenetére
samfirmware-ről töltsd le a KH3-at, az a legújabb rom. kicsomagolásnál a jelszó: samfirmware.com.
Azt tedd fel odinnal az 1 hsz alapján, de előtte mentsd le az efs mappát, tehát előbb rootold a ke-őt azzal amit linkeltem."recoverys password dologgal kapcsolatban van valami otleted esetleg?" ahogy feljebb is írtam, nem tudom miről beszélsz...Ez nem spica
Töltsd le a superuser apk-t a merketről, de ha cf root kernelt használsz akkor lesz su ikonod is...[ Szerkesztve ]
-
solarenqu
csendes tag
nah, a recovery: megnyomom a hang fel + home gomb + bekapcs gomb akkor bejon egy haromszog az a tipikus android recovery, de aztan 1masodperc es bejon egy keyboard, es ker egy kodot...
magyarul nem erem el a recoverytoks akkor amit linkeltel azzal, rootolom a regi romot, aztan lementem azt a mappat.
de ha nemmentem le akkor csak annyi tortenik hogy elveszik minden a telorol nem?
(ez nem lenne gond)illetve tudnal adni akkor a KH3-hoz valo, pda helyere valo .tar-t?
koszonom!!
[ Szerkesztve ]
-
solarenqu
csendes tag
KG2 lesz most inkabb, varnom kellene fel orat a letoltessel
-
Sógi
addikt
válasz solarenqu #20761 üzenetére
Előbb inkább tényleg rootold KE2-őt cf root-al, aztán lesz recovery.
Az efs mappa tartalmazza a telefon alapadatait, mint pl. imei, ha ez eltűnik véletlenül akkor többet nem fogod a telefont telefonálásra bírni, ez csak egy biztonsági mentés, ha esetleg egy romfrissítésnél eltűnne, de ilyen még nem történt.KH3 letöltés, elolvastad az 1 hsz-t, hogyan kell és mit tallózni majd odinba?(#20762) solarenqu: Nincs fél órád? Inkább felteszel egy régebbi romot? Ennek nincs sok értelme, de hajrá, ahogy érzed
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz solarenqu #20762 üzenetére
Szerintem érdemes a KH3, eléggé jobb lett az akkuidőm
automata fényerőn, állandó wifi mellett de az adathálózat üzemmód kikapcsolva, volt benne egy próbatorrent ami kb. 1 órát ment, volt kb. 20 perc játék, videolejátszási próbák kb. 10 perc mit hogy visz, pár fénykép meg elég sok internet. A kijelzőhasználatra 4 és fél órát ír.
Az előzőt ugyan nem figyeltem meg ennyire mennyit bír, de érezhetően jobb lett.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Sógi
addikt
válasz solarenqu #20767 üzenetére
Tessék : KH3 cf root...Jól döntöttél, h megvárod
-
ERPY
őstag
Na én meg a tesztelgetések folyományaként átálltam Criskeloról DlevROM2 Version 1.0-ás romra. Nagyon de nagyon tetszik. Sógi, ha egyszer nagyon unatkozol próbáld ki, megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Na jó, feldobom, ha annyira jó Erre gondolom rá lehet tolni bármelyik deodexes témát, ugye?
Már rég túl vagyunk bőség zavarán(#20770) solarenqu: Az efs-t másold le, és mentsd le a pc-dre és az sdcardra is, több helyen legyen meg. De nehogy kivágással csináld, csak egy másolat kell róla és elviekben nem lesz rá szükség visszaállításhoz.
[ Szerkesztve ]
-
medium84
aktív tag
Hello
Melyik a legjobb Samsung BT headset? Nekem a hangminőség és a hangerő a lényeg, sokszor dolgozom zajos környezetben.
-
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
szeva sógi ujra online telepités folyik,csak hajrá
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
72mviktor
senior tag
Találtam egy progit,nevezetesen aSportyPalPro
Tökéletes bringázáshoz,futáshoz,túrázáshoz.Rögzíti az útvonalat,megtett km-t,sebességet,magasságot stb.Ráadásul igyenes,és tud magyarul.Ezt délután csináltam próba képp:Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
Laraxior
titán
válasz 72mviktor #20777 üzenetére
feltettem..jól jön majd bringázásnál
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sógi
addikt
Nekem lett egyből egy bugom, beállítások - kijelző - képernyő - képernyő lezárás háttérképe - háttérkép galéria kényszerbezárás...
+ ha bemegyek egy mappába, ahol sok fájl van, úgy lagol, mint állat
De ez ugye KG6? Érdemes lecserélni az alapsávot KH3-ra?
Maga a rom tetszik, csak nem pörög és az a háttérkép bug van másnál is?[ Szerkesztve ]
-
solarenqu
csendes tag
meg egy gyors kerdes, amikor kitomoritem, a rar-t abban van egy .pit file azt nem kell beloadolni az odinban?
spicanal regen .ops file volt. az kellett oda. itt nem kell?
koszi!
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
A Sygic Aura vajon miért eszik ennyit, ha el sem indítom? Le van téve a telefon, és az akksi adatok szerint a fogyasztás 32%-át az adta.
Dive ever, work never.
-
solarenqu
csendes tag
para van... odinban felmentminden es amikor inditani akarom akkor ker valamilyen jelszot, nem bootol be meg semmi, hanem jelszot ker..
ez a samsung dive nem lehet?
szerk:
bocs, azt a kodot keri ami a kepernyo feloldo kod, kemeny, jo tudni ha ellopjak akkor meg ha leszedik a szoftvert sem tudjak hasznalni feloldo kod nelkul....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Felvehetnék vkit msnre, hogy segítsen majd az alapvető dolgokat, progikat, rootot felrakni?Látom itt nagyon más már a téma a kezdő kérdésekhez képest
-
Laraxior
titán
válasz #93966848 #20790 üzenetére
ugyan..nyugodtan írd be mit szeretnél.. segíteni fognak. Ha azt kérdezed hogy hogyan kell telefonálni azt is leírják a fiúk...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DjBlero #20793 üzenetére
2n. Nekem elég is volt annyi. Olvasgatom folyamatosan mit írtok...
Mihelyst hallok valami újról úgyis jelentkezem Márhogy érdemben új."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
solarenqu
csendes tag
nah en koszonom mindenkinek, mukszik fent van az uj rom.
Nagyon koszi meg egyszer!!! -
törölt tag
Egyelőre nincs sok kérdésem(MÉG ).Annyi, hogy elég sokat nyúznám a telót 12órában(éjjeles műszak)Akksi idő tényleg sokat javul a rootolásokkal?Eddig csak Symbianos telefonom volt, jelenleg egy Nokia 5800-át cserélnék le, szóval androidszűz volnék
[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
válasz #93966848 #20796 üzenetére
a rootolásal még nem javul az aksi idöd,de ha romot cserélsz pl:kh3 ra akor javulni fog és még a melegedés is kissebb lesz
[pda fan club] itt minden le van irva de 1hsz ist olvasgasad
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
-
72mviktor
senior tag
válasz #93966848 #20798 üzenetére
Tessék :Alapfogalmak
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest