- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zscca
tag
Egy xy kérdés szóval villog a power led a routeremen mikor sose szokott. Ez mitől lehet? DE attól még müxik rendesen az egész. Engem nem zavar csak még nem csinált ilyet
-
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám Van nekem egy Netgear wgr 614 wifi routerem,és sajna nem tudom beállitani.Elsőnek is simán csatlakozik a nethez ,pedig nem adtam meg a nethez való jelszókat..A másik hogy a roterbe nem tudok belépni hogy megadjam,mert elfelejtettem mi a jelszó,meg a név.a gyárit azt tudom de nem sikerül resetelnem Simán modemmel nem csatlakozik,de routerrel hogyan ha nem adtam meg az adatokat? Tcomos adsl netről van szó. De ha legalább a router menűjébe sikerülne belépnem már az is haladás lenne. Aki tud segitsen légyszi.Köszi.[ Szerkesztve ]
-
ironer
csendes tag
Hello vettem egy TP-Link WR941ND tipusu wifi routert. 300 MBPS-es elvben.
Ámde: vezetékes összeköttetésnél nem igen éri el netem maximális sebességét. (UPC Fiber Power 120: 41/6 ot éri el a 100/6 helyett(Ez eddig a maxom) )
Továbbá a modem eddigi kék lámpája(állitolag akkor villog igy ha a hálokártya is birja a max speedet) helyett a gyengébb jelfogadást jelzö narancs villog.
Van erre vmi magyarázat ötlet? -
dr.bubo
őstag
Ha 120M-s neted van, miért veszel olyan routert, aminek a wan és a lan portja csak 100M-s?
Neked már wan oldalon is gigabites port kéne.
A 41M elég kevés azért annak többenk kéne lennie (kb.70M körülinek.) Esetleg fw frissités javithat rajta. De ezzel a routerrel te a 100-t sosem fogod elérni.
A 300M a wifi részére értendő gyakorlatban kb. fele érhető el.[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
ironer
csendes tag
300/2 is 150 de a z LOL hogy WIFI-n tudja, LANon meg nem.
-
Tutivesztes
tag
Elakadtam, segítség.
Az történt, hogy a routerra (D-LINK DIR-655 rákötöttem a Blu-ray lejátszómat, amit fel is ismert, be is konfiguráltam, hajrá. Ellenben nagyon nehezen és főleg lassan enged adatot küldeni-fogadni a szerencsétlennek. Ha a 655-öt kihagyom, és közvetlen kötöm a netre akkor hasít, ellenkező esetben meg alig éri el a kívánt tartalmakat, már ha eléri. Mit kéne állítanom rajta? (LG BD390) Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni...Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Alex91
félisten
1. UTP kabelt megneznem, lehet az a rossz...
2. WiFi-n se fogod megkapni a netedbol a 120-at WAn port miatt. Ahogy irtak, gigabites cucc kell ide! (Bazz, netet kifizeted jol, de arra mar nincs penzed, hogy megfelelo routert vegyel amivel ki is tudod hasznalni )
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
leon8204
csendes tag
Sziasztok!
Van egy D-link DI-624+ routerem, fibernet 60/6-os netem.
Ha utorentezek akkor percenként megszakad a hálózat, azt írja ki, hogy a hálózati kábel nincs bedugva.Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszi! -
dr.bubo
őstag
válasz leon8204 #3468 üzenetére
A torrentet állitsad be rendesen. Mert az nyirja ki a routered.
Kevesebb kapcsolodási szál, peer és feltöltési szál.
pl. kapcs.szál: 200, Peer: 50, Feltölt.szál: 4Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
leon8204
csendes tag
Sajnos így se működik
-
HaGii
tag
Sziasztok Router Zsenik!
Most váltottunk ADSL-ről UPC 30/3as FiberPower-re.
Vannak kisebb gondok a sebességgel, és az lenne a kérdés, hogy router okozhat e ilyen problémát.
A típusa X-Micro WLAN 11g ( XWL-11GRIX ).
Most éppen 20/2,5 körül van.Ha nem a router a ludas, akkor kábelgond lehet e(néha megvan a 30/3)!?"-Milyen telefon? Androidos? - Nem,sima okos."
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hali
Nemtudom jó helyre írok-e, de remélem tudtok segíteni.Van egy TL-WR340GD wifi router, és wifin keresztül nem komunikál egy HP laptopal.
Látja a laptop, és mindig a Hálózati Kulcsot kéri.
Az oprendszer XP, és felvannak rakva hozzá a driverek is.
Mielött újra lett rakva az XP-elötte tökéletesen müködött.
Tudtok segíteni? -
KicsiUbul
őstag
válasz RaPiDsHaRe #3482 üzenetére
Hülye felvetés, de tuti jól írod be a kulcsot? Esetleg adj meg egy újat a routerben.
Értem én...
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
A Windowsban a hálózati beálításoknál miket álitsak be? Most a hálózati hitelesítés WPA2-PSK, nemtom ez jó-e.
-
Tosee
őstag
válasz RaPiDsHaRe #3485 üzenetére
Vezérlőpult/Hálózati kapcsolatok/Vezeték nélküli hálózati kapcsolat
Általános fül:
használt elemek:
pipálj be mindent
TCP/IP tulajdonságok:
IP-cím: auto lekérés
DNS-cím: auto lekérés
Speciális gomb: auto metrikaVezeték nélküli hálózat fül:
A hálózatot a windows konfigurálja: pipáld ki!
Előnyben részesített hálózat: Hozzáadás
SSID: ide beírod azt az SSID-t amit a routerben adtál meg
Hitelesítés: WPA-PSK, Titkosítás: TKIP, AES, vagy Automatic (a lényeg, h uazt állítsd be mint a routerben), ha nem tud a hálókártyád WPA-t, csak WEP-et, akkor a routerban is WEP-et kell beállítanod
Hálózati kulcs: WPA esetén 2x beírod a routerben megadott Pre-shared key-tremélhetőleg így sikerülni fog!
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a laptopom és a router között (wlan) megszakad a kapcsolat, ha elkezdek vmit letölteni( sebesség kb:750 kb/s) .
Mivel lehet a probléma? Az lehetséges, hogy az Adsl modem( t-online internet) nem birja el ezt a sebbeséget?
Nagyon zavaró, elkezd frissiteni a windows, es megszakad a kapcsolat...
Remélem tudtok segíteni.
Köszönöm.
Gergő -
sfdrakex
nagyúr
válasz Gergőke88 #3487 üzenetére
Próbáld meg valamivel korlátozni a sebességet, net limiterrel vagy bandwith controllerrel, ha alacsonyabb sebességen nincs gond, akkor lehet amodemed nem bírja, bár szerintem 750K-t bírnia kéen a forgalomban lévő modemeknek.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
KicsiUbul
őstag
-
KicsiUbul
őstag
válasz RaPiDsHaRe #3492 üzenetére
Értem én...
-
KicsiUbul
őstag
-
forest.
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy igen érdekes problémám lenne. ADSL netem van, 8mbites. Eddig D-link modemmel használtam egy D-link routert, de a router így 4 év után megadta magát, úgyhogy vásároltam egy TP-link 402M-es routert.Semmi extra, nincs benne wifi, kábellel összekötve használom az összes géppel. Jelenleg egy géphez van hozzákötve, és érdekes dologokat veszek észre az internet használata közben:
A játékoknál (CS:S, SWAT4, stb) alacsony ugyan a pingem (30-50, általában 4en játszunk), de ennek ellenére laggol a játék. A helyzet fordított, ha én csinálom a szervert: nekem tökéletesen megy minden, a barátok meg tépik a hajukat, hogy össze-vissza ugrálnak, annak ellenére, hogy alacsony a pingük (ebben az esetben is olyan 30-50).
Letöltésnél is furcsa dolgokat figyeltem meg: letöltésél (P2P, de van seeder bőven) max sávszéllel töltök, ez az én esetemben 700kb/s, mindig is ennyi volt, az előző routerrel is, azonban néha "megcsappan" a gyorsaság, leesik 500-600kb/s-ra, aztán vissza. A sebesség grafikonon ez nagyon jól megfigyelhető.
A routerrel már minden lehetséges opciót kipróbáltam, eredménytelenül. Nincs rajta bekapcsolva a tűzfal, semmi szűrés, a protok nyitottak, tud csatlakozni, a gépen (VistaX64) sincs tűzfal, csak egy ártatlan NOD antivírus. Firmware-t is frissítettem, a legújabb verzióra, sikerek nélkül.
Remélem, hogy tudtok szolgálni valami hasznos információval, mert lassan az őrületbe kerget a dolog.
Egy képet is mellékelek a letöltésről:
KösziNe halaszd holnapra, amit holnapután is megtehetsz
-
Orked
csendes tag
Sziasztok!
Az a gondom hogy 1 hete vettem egy TD-W8900GB nevezetű modem+routert, de azóta sem sikerült szóra bírnom. Akárhogyan állítom nem tudok vele kimenni a netre. Pingelni tudom. Azon kívül semmi. Már azon vagyok hogy falhoz vágom az egészet és visszateszem az smc routeremet. Ha esetleg valaki tudna segíteni nagyon jó lenne mert a lányom a másik szobában szeretne netezni wifin keresztül, de addig nem tud amíg ezt a szutykot be nem állítom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest