- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raverke
tag
Sziasztok!
Egy ár összehasonlító oldalon kezdtem el nézegetni a robotporszívókat és érdekes, hogy ennyire sok márka van és ennyire különböző árakon. 30 ezer forinttól a csillagos égig.
Itt is elolvastam ki mit ajánl, de nem egyértelmű hogy melyik lenne nekem a legjobb.
Otthonra szükségem lenne egyre:
- 100nm-es lakás
- kutya van, hullik a szőre!
- küszöb nincs
- szinte csak szőnyeg van, kevés helyen járólap (felmosás funkció nem fontos)
- Dokkoló az automatikus töltéshez fontos lenneKérdés, hogy melyik gyártó melyik terméke lenne a legjobb?
-
raverke
tag
válasz Silent77 #8114 üzenetére
Attol fugg milyen alternativak vannak, melyik tud plusz olyan funkciott ami nekem jo.
Mindenki a Xiaomi-t emliti itt, neztem is a gen1 es gen2-t,de nem tudom hogy megeri-e pl a gen2(130ezer),mivel pl a felmosast tuti nem hasznalnam soha.Es persze kivancsi lennek milyen egyeb markak vannak, amik szinten jok vagy jobbak az s50-nel...
-
raverke
tag
Sziaszok!
Ki mikor használja a porszívót?
Én akkor szeretném, amikor nem vagyok otthon, tehát a porzsák ürítése nem megoldható. Mivel 100nm-es lakásról lenne szó, tele kutyaszőrrel, így elég hamar megtelne.
Van olyan dokkoló, ami automatikusan üríti a porzsákot( Irobotnak találtam csak)? Őszintén szólva nem is értem ez miért nem terjedt még el minden gyártónál..hiszen ha valami automatikusan takarít, akkor ahhoz ne kelljen hozzányúlni minden 30percben -1 órában...
Előző kérdésem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
raverke
tag
válasz tomazin #8158 üzenetére
Egy heti porszívózás után 1 nappal már van kutyaszőr mindenütt. 100nm-es lakásról van szó, és nem hiszem hogy szűk réteget érintene az automatikus porzsák ürítés, mivel a Xiaomi s50-nek mindössze 0.5 literes a tartálya, ami kb 1 vicc.
Ha hazaérek kitakarítom kézzel, ok, de kérdés hogy képes-e végigmenni az egész lakáson anélkül hogy közben megtelne a porzsák. -
raverke
tag
Sziasztok!
Egy Xiaomi S50 mellett tenném le a voksomat.
Kérdés: Honnan érdemes beszerezni? Külföldi oldalakon csak pár ezerrel olcsóbb és kérdés hogy meghibásodás esetén hogyan érvényesítem a garanciát.
Szóval első sorban itthonról venném meg, 2 év garanciával (nem 1-el ahogy sok helyen láttam).
A xiaomishop-ot sokan szidták garanciális ügyintézéssel kapcsolatban ezért őket kizárnám.Én egyenlőre csak őket találtam, nem tudom kinek mi a véleménye róla: [link]
Van esetleg más bolt ahol olcsóbb/biztonságosabb?
-
raverke
tag
Sziasztok!
Egy S50-el szemezek, de azt olvastam, hogy a kefét nehéz tisztítani, mert az állatszőr feltekeredik(nálam van bőven). Ha jól tudom, akkor ezt a hibát a Roborock S6-ban (vagy S60??) már kijavították.
Kérdés hogy kompatibilis-e a 2 gép, mert akkor aliról S6 kefét rendelnék majd bele.
-
raverke
tag
Sziasztok,
Valaki felvilágosítana hogy a Roborock S50 és S55 között mi a különbség? Én azt hittem eddig hogy csak a szín. Vagy ez az oldal full kamu?: https://homedorks.com/roborock-s50-vs-s55/
Azért érdekelne, mert itthon az egyik boltban elfogadható áron árulják az S50-et, de S50 Black néven!
-
raverke
tag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi S50-es porszívóm, nagyon régi firmware-al (mivel eddig minden nagyon jól működött és nem akartam kockáztatni hogy valamit hazavág az új verzió)Kérdés: A szőnyeg fekete foltjaira van valami új megoldás, opció, esetleg a software-ban? Vagy még mindig az, hogy leragasztom az érzékelőket?
-
raverke
tag
válasz humigabi #13358 üzenetére
Szia!
Nekem egy egy Xiaomi S50-es porszívóm van, kicsit feljebb pont kérdeztem, hogy van-e valami megoldás a fekete részek porszívózására, mivel nekem kikerüli a cliff sensor miatt. Azt hiszi hogy lépcső, vagy mélység van alatta.
Ha valakinek van megoldása a letakaráson kívül az ne tartsa magába!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- 2 db újszerű Schwalbe Big Ben raceguard performance line kerékpár külső 50-622 (28x2.0)
- BONTATLAN PHILIPS EP2220 KÁVÉFŐZŐ JÓÁRASÍTVA
- IKEA LEDSJÖ LED-es falilámpa
- 2 darab GLOBO PACO 15185-3D mennyezeti lámpa LED izzókkal (10000 Ft/db)
- Új, bontatlan SENCOR SHF 3000WH párásító készülék - 2 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest