Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz han_lev #1008 üzenetére

    Ha már a sufnituning megy, akkor a szigetelőszalag helyett ajánlanám a kábelkötegelőt hosszanti irányba, pont elfér még a dugaljban,és nem lesz szélesebb tőle az átalakító sem, hogy bemenjen.

    Egyébiránt pedig 3 éve már használok egy 2 portos QC-s BW töltőt, plusz fél éve egy 5 portos BW töltőt és hanyagolom a direkt nem EU-s átalakítós töltőket.

    Kínai átalakító dugvilla maradt benne a falba? ;) Csak, mert a dugalj, ami dugaszolóaljzat, a dugaszolóvilla pedig amit bedugunk, csak, hogy tuti értsem miről van szó.

    Az meg, hogy benne maradt, na pont ezért nem ajánlják ezeket. Szerencsére a műanyagházra, ha nincs rajta repedés nem eshet feszültség, simán ki lehet húzni.. Vagy pedig visszadugni a dugvillát és azzal együtt kihúzni.

    Egyik EU-s BW töltőmet is offoltam már le, hogy beakadt a lábam az USB kábelbe, és konkrétan kiszakadt a dugvilla része és csak a fázis nulla vezeték lógott ott. :N Vigyázni kell, az áram nem játék.
    Hány helyen látom, hogy kiszakad a dugaszolóaljzat, mert a kedves delikvens úgy tépi ki a dugvillát, hogy nem fogja közben meg az aljazatot, hogy stabil ellentartson.. :(

    Egyébiránt pedig mindenki használjon szabványos EU csatlakozókat!!!

Új hozzászólás Aktív témák