- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
Hát coolnak cool, de szvsz kevés a sör!
Ha már kaptam a szívlapáttal, én is osztogatnék ezt-azt.
(csak azt ne mondd, hogy kezdhetem a sörökkel...''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
Protoss
senior tag
Ha van kedved és az Isten adta nép elfogadta, akkor aplikáld már be valamelyik sarokba a logót! THX!
PHP BB-nek Csináljunk külön oldalt!
Kezdő lapnak Nimrod alkotása,
Agyasima képét pedig mint screen capture-t be rakjuk és mindenki másét is!
Ma nagyon pihent vagyok.Ne glettelj, a vakolás jobb
-
Nimrod
addikt
-
CsendPenge
őstag
Látom Nimród, már megint nem bírsz magaddal. Ha visszanézed az előző pár oldalt (ha modemes vagy, akkor tuti, hogy nem nézed vissza ) akkor láthatod, hogy egy fénykép albumot csináltál egy topicból. Egy időben annyire normális tudtál lenni. Szóval jó lenne kevesebb off (és pláne az ilyen méretesből kevesebb, amúgy az egyátalán nem zavart, hogy -megint- egy házigazda szólt? hogy ezt ne...) és mégjobb lenne a szakmailag több... Nagy kérés?!
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest