- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz infectedmann #750 üzenetére
2.02
-
vinyl83
csendes tag
Sziasztok!
2 napja bújom a google-t, de sehol nem találom a megoldást, remélem itt tud valaki segíteni.
Olyan problémám lenne, hogy a gép által irányított autók semmi pénzért nem akarnak kiállni tankolni. Log-ból visszanéztem, olyan mintha amikor új kört kezd megint max. üzemanyaga van.
Előre is kösz a segítséget. -
vinyl83
csendes tag
Itt egy kép a log-ról. Ha ez segít.
[ Szerkesztve ]
-
BeriHampeR
aktív tag
Helllo
Most jelenleg rFactorral játszok azon belül is F1RFT 2008 3.1 es verzióval.
Billentyűzettel vezérlek s az a gondom h kigyorsításnal megindul a hátso fele a verdának, szal tulzottan alulkormányzott, erre tudtok vlm megoldást? esetleg tudnátok küldeni SEUPokat minden maphoz, nagyon hálás lennék mert szeretek F1 ezni csak SETUPolni nemtudok
Ha tudtok küldeni akkor vegyetek fel MSN re : bhr1989@gmail.com
esetleg játszhatnánk egymás ellen is
Köszi az olvasást.
üdv.
-
-Mike-
addikt
válasz BeriHampeR #755 üzenetére
Nem csak a setuphoz, de magához az egészhez nem értesz mert ha megindul a hátulja akkor túlkormányzott. : P
Egyébként ha billel nyomod akkor rakj rá kis TC-t (traction control= kipörgésgátló) akkr jó lesz. Hogy billes irányításhoz mennyit hoz egy jó set nemtudom, majd valaki biztos küld.: )) -
PazsitZ
addikt
válasz BeriHampeR #755 üzenetére
Szvsz ilyen esetben vedd kisebbre a diff beállításokat, szerintem ezért pörögsz ki főként.
DiffPumpSetting
DiffPowerSetting
DiffCoastSetting
DiffPreloadSetting+ küldtem privát üzenetet.
- http://pazsitz.hu -
-
Ale27
csendes tag
Szevasztok !
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy rFactornál hogyan lehet olyan szervert létrehozni, ahol mindenki ugyanolyan setuppal megy ! Vagyis senki nem nyúlhat a verdához !
És ezt csak rF-nél lehet megcsinálni vagy máshol (gtr2, f1c, lfs...) is ???
Előre is kösz !
-
Ale27
csendes tag
Ezer Kösz !!!
-
infectedmann
őstag
Reggel megjött a Logitech G25. Nagyon komoly szerkezet, komoly gyakorlást (edzést ) fog igényelni míg teljesen megszokom.
A görgős székkel viszont kell valamit kezdenem, mert a pedálok használata közben elugurlok a szomszéd szobáigEsetleg valaki tudna ajánlani valami kényelmes, de nem görgős széket ajánlani?
-
Imperator999
aktív tag
Tudnátok mondani/ajánlani ligát, ahol lehet játszani online?
Egy év kihagyás után újra lenne kedvem játszani.
Fizetős NEM érdekel! -
SimaSuna
csendes tag
HRC-Team.hu
Maszim.hu
VSR.huezek a nagyobbak...
simsporttv.com - ligák menüben találsz még jópárat
-
-Mike-
addikt
válasz Imperator999 #764 üzenetére
Vagy ha külföldi: racedepartment.com
-
MODERÁTOR
Én állítok be/csinálok valamit rosszul, vagy milyen gép kell ennek? Adott az adatlapomon lévő gép, rfactor 1250lite, FSONE08 mod, ehhez való pályák. Ha megyek egy tesztet, akkor sima 60fps, de most hogy egy futamot akartam nyomni, beállítottam, hogy rajtam kívűl 19 kocsi legyen, ne csak 10 amit alapba beadott, megyek ki a boxból... illetve csak mennék, mert ugy befagyott, hogy öröm volt nézni.. se esc, se alt+tab nem reagált, ctrl+alt+del is fél óra után hatott..
Mit csinálok rosszuk? Vagy törődjek bele, hogy 20 autóval ne akarjak futamot nyomni?
Everybody lies.
-
Iron Funeral
őstag
Érdemes külön trackpackot letölteni minden modhoz vagy (ha van persze) akkor tökéletesek az ISI pályák? Mostanában ütötem fel megint az rF-et, CTDP06 mod, most éppen Silverstone-ban körözgetek de mindegy hova feszengek, 1:24 alá nem tudok menni (sőt lehet, hogy 1:24 is alig van meg, azt nem figyeltem ). Lehet hogy másik páylán jobban menne? Setupom nem a legjobb de a kocsi stabil vele, nem csúszkál össze-vissza, és a végsebesség is 305km/h felett van. Jut eszembe, más modokban mennyivel tudjátok bevenni az 1-es kanyart? mert én kb250-el, de néha, nem tudom hogy 270+ a sebességem ott (ezzel mopst arra céloztam, hogy tök béna vagyok az 1es kanyarban
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
PazsitZ
addikt
válasz Iron Funeral #769 üzenetére
Nekem RFT2008 V3.1-ben RFT V3 trackpackben lévő pályán 1:22.148 a legjobb időm.
Az első kanyart 271-274-el veszem be.- http://pazsitz.hu -
-
Iron Funeral
őstag
1:23:362 első nekifutásra, MP4-21, a 2006-os Brit nagydíj csomaggal. Az ISI pálya sokkal nehezebb, a kerékvetők jóval magasabbak azon, itt pl simán rárongyolok az első kanyarban a kerékvetőkre, az ISI pályán ha ezt tenném már repülnék is, itt meg az 1. kanyar 7es fokozatban padlógázzal, 280km/h . Na majd holnap adok még neki, cél az 1:21
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
MODERÁTOR
Senki nem tudja, hogy mit kéne alkotnom(akár sw akár hw ügyileg), hogy 20 autóval ne álljon be mint katiba a gyerek?
Everybody lies.
-
frame>24
addikt
válasz Barthezz2 #772 üzenetére
Szerintem vedd le az opponent car detail-t. Box utcában, vagy ahol még sok kocsi van(rajt) nálam is lejjebb megy az fps, de ugyanezzel a moddal jól fut. (rfactor 1255 verzió)
Nem lehet, hogy a 7600 GST nem túl combos hozzá?[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
PazsitZ
addikt
válasz Barthezz2 #772 üzenetére
Szerintem is a grafikai beállítások levételével kezd a tesztelést. Nekem a kevés memória miatt csinált ilyet korábban (512MB volt, most már 1GB, így már jobb), 20 ellenfeles versenyt mondjuk még sosem próbáltam. (általában online játszok, vagy egyedül tesztelek)
- http://pazsitz.hu -
-
MODERÁTOR
Köszi mindenkinek!
Való igaz, hogy a vga-m nem a legizmosabb, csak azért is tartom érdekesnek, mert egy autóval meg 60 vagy afeletti fps-t produkál. Mondjuk a GTR2 is hasonlókat produkál, ha több kocsi van, és ott a grafikát is hiába vettem le, sok javulást nem hozott, viszont annál észreveettem, hogy bekajálta mind a 2 giga ramot..
Ősszel szeretnék beruházni plussz ramra, és uj vga-ra is(most akartam a monitor mellé, de nem jött össze ), addig meg akkor csak kihuzom valahogy..Everybody lies.
-
infectedmann
őstag
Tudtok esetleg valami magyar Setup Guide -ot az rFactor -hoz kiindulási pontnak?
Google keresgélés nem vezetett sikerhez. Találtam egy angol leírást, de nem erőltetném a gyenge angol tudásomat.Előre is köszi a segítséget.
-
pbalu
aktív tag
válasz infectedmann #777 üzenetére
''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
Blue@X
senior tag
Nem tud valaki nyílt, ingyenes szerver címeket, ahol lehetne körözgetni?
Továbbá setupokat az FSOne2008-hoz, mert Hungaroringen az istenért sem tudok lemennni 1:22:5 alá. -
Blue@X
senior tag
Jah és még azt kérdezném, hogy milyen programmal csináltok telemetriát? És hogy ez képes-e a gépi versenyzők köreinek adatait is megjeleníteni?
-
pbalu
aktív tag
Én a MoTeC nevű professzionális elemzőt használom, van egy plugin és egy program része. Fék-motor-gumi hőmérséklet, benzifogyasztás stb. Szerintem csak a saját adataidra jó.
''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
pbalu
aktív tag
-
infectedmann
őstag
X -edik ismétlés:
http://rfactor.bloglog.hu/2009/05/23/setting-upavagy-hogyan-keszitsunk-setupot-vol-1/Én még eléggé kezdő simes vagyok és inkább elolvasom többször a guide -ot amitt itt és egy másik fórumon kaptam.
[link] (GTR2 -höz van, de az rFactor motorja ugyan az mint a GTR2 -é)
Ahogy olvasgattam a fórumokat érdemes gyakorolni a setup készítést még ha nincs is hozzá olyan nagy érzéke az embernek. -
-Mike-
addikt
válasz infectedmann #785 üzenetére
Először is megkell érteni, hogy a csillapítókon át a difin keresztül az utánfutásig milyen hatással vannak az autóra. Ha ezzel tisztában vagy, akkor lehet kipróbálni mindennél a szélsőséges értékeket és máris látod, mi lesz az adott pályára a legjobb és hogyan befolyásolja az autót. Persze elengedhetetlen feltétele az egész setupkészítésnek, hogy tudj folyamatosan azonos köröket autózni, legyél stabil, csak így van értelme az egészbe belefogni.
-
Costel
csendes tag
Sziasztok! F1 2009 RL módot nyomom,sajnos a PC-m nagyon gyenge.
Most vettem egy Laptopot /1,8 Mhz 2 magos procival,2 GB memóriával,8600 GS videokártyával.
A kérdésem az lenne,hogy Vistán futna-e a játék?Ha igen,mit kell beállítanom?/Gondolom a DX 10-et nem szereti./ -
MODERÁTOR
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Most akarom kiprobálni az rfactort és az lenne a kérdésem hogy,hól találok olyan modót mint a 2009-es versenyek(kers,slick gumi)ilyesmikre gondolok,és esetleg valahól magyaritás a game-hez található
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
-
Motion_Blur
félisten
130 karika után ez a leggyorsabb köröm a Nürburgringen: 1:27.397
Utolsó kanyarkijáraton buktam rendesen
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ádyz
addikt
Udv.
Lehet, hogy bugyuta kerdest teszek fel, de a jatek most ingyenes vagy meg kell venni?
A jatek honlapja alapjan nem tudom eldonteni. A menuben a legelso link a buy-ra vezet.
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz Motion_Blur #799 üzenetére
Akkor nem marad mas mint, hogy lehuzzam a...
bankkartyamrol a penzt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest