- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz Aliendej #8398 üzenetére
Zarolták a fiókodat, és úgy látom, hogy kaptál egy üzenetet tőlük, 7-én. Arra válaszoltál valamit, esetleg küldtél be dokumentumokat? Ők úgy látták nem, emiatt korlátozták a fiókodat.
Írj nekik fb-on, vagy e-mailt, tedd bele a képernyőfotót és írd meg, hogy szeretnéd megoldani a problémát.
Van másik cset is, vagy csak ez az egy, mert a szövegben azt írják, hogy az üzenetben amiben kérik a dokumentumaidat lehetőséged van továbbra is beküldeni azokat?![ Szerkesztve ]
We were here
-
Aliendej
tag
Nem is láttam hogy írtak üzenetet. Nem vagyok olyan jó angolból, hogy tudjak velük csevegni, igazából nem értem mit írtak, ha elolvastam volna se. Semmilyen pénzmozgás nem volt a kártyán, csak az a 3500Ft amit a regisztrációkor feltöltöttem. és amit ajándékba kaptam tőlük.
Most komolyan arról a 3500Ft-ról kérnek fizetési kimutatást? Mi van akkor, ha szülinapomra kaptam anyukámtól és elfelejtett róla számlát adni?Ha nem küldöm be, akkor bukom a számlán levő összeget és egyszer csak megszűnik a számlám?
-
Tuomas
addikt
válasz Aliendej #8405 üzenetére
Nem, levásárolni le tudod.
Random kérnek, egy algoritmus végzi a zárolást. Ha ajándékba kapod, annak is megvan a módja, mit kérnek. Ha nincs másik üzenet, javaslom a fb-os kapcsolatfelvételt.
Pl. Hello, I have a problem: my account restricted, but I can't able to send any document. I would like to use your services so can you help me to solve this problem? Vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Aliendej
tag
Facebookon ennyi jött: "Hey! Thanks for getting in touch with us on Messenger. To receive help with your Revolut account, please get in touch with our in-app support staff who are available 24/7 to help you! In the Revolut app, go to Dashboard -> Tap on the '?' icon -> Swipe down -> Chat to us. Type "live agent" into chat and an agent will be with you as soon as they are able to. Have a great day!"
Az appban csak a robottal enged beszélni és se ő se én nem értem mit mond. Email címüket nem találtam az oldalukon, de ha neked van akkor írok nekik.
Megpróbáltam saját számlára elutalni, pin kóddal beenged, de a 6 számjegyű SMS-ben küldött kódot nem fogadja el, vagy 10x próbáltam, gondolom mert zárolva van.
Amúgy mit szoktak kérni, milyen okmányt szeretnének az igazoláshoz? Megértem ha százezreket mozgatnék rajta naponta, de semmit nem tettem rá, teljesen értelmetlennek tartom. Mi van ha nincs fizetési lapom? Mondjuk nem dolgozok, tanulok, a szüleimmel élek, ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
laz070
újonc
Tesztvásároltam az új Revolut kártyámmal Ali-n, majd összehasonlításul a K&H-s kártyámmal. A Revolut-os vásárlásnál 292,xx forintot kellett fizetnem 1 USD-ért a K&H-nál 290,xx forintot. Nagyon nem értem hogy hogy van ez....
-
Tuomas
addikt
válasz #95561216 #8408 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a fizikai illetve virtuális kártyával végzett műveletek mennek. Engem még nem zároltak, így konkrétumot nem tudok, de szerintem ilyenkor az appot korlátozzák, emiatt nem tudsz feltölteni, utalni stb, hanem csak a chat működik, de ha a kártyával tudsz vásárolni, akkor esélyes, hogy a pénzfelvétel is megy.
Magyarul a fiókodat (account) korlátozzák, nem a kártyáidat és számládat.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz Aliendej #8407 üzenetére
Ha működik a chat, akkor írd be, hogy live agent, kapsz egy ügyintézőt és írd meg:
My account was restricted, and I would like to solve this problem. What should I do, what documents do I need to send?
Készítsd elő a 3 havi számlakivonatot, bérpapírt, illetve adóbevallasod a legutolsót.
Ezt szokták kérni.[ Szerkesztve ]
We were here
-
xcsabo
senior tag
Asszem zarhatjuk a témát.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz teleahocipöm #8414 üzenetére
A meghívott személynél is megcsináltuk a telefonszám regisztrációt, majd a letöltöttük a Revulut app-ot, most kártya választásnál tartunk és hozzá kellene adni 3500 Ft-ot, hogy egyáltalán kaphasson igazi bankkártyát, de neki se bankszámlája se bankkártyája. Vagy rakhatok rá pénzt az én Revolut kártyámról?
-
Indiant
addikt
válasz teleahocipöm #8422 üzenetére
Igen
-
maroni
aktív tag
válasz lucky07 #8393 üzenetére
Szia! Nekem olyan volt hogy hétfőn belépéskor uj számlát csináltatott volna! Tegnap a félig megcsinált uj akkunton keresztül elértem live embert, kért minden azonosítási adatot azt mondta okés egy kis időbe tellik visszaállítani, de azóta sem történt meg! Most már nem tudok a félig kész revoluton keresztül belépni!A mesengeren keresztül csak egy automata üzit kaptam hogy az appon keresztül kérjem a live agent!
-
agroman
senior tag
válasz teleahocipöm #8422 üzenetére
szerintem meg azert kernek egy sajat kartyas feltoltest, hogy ezzel is tudjak "ellenorizni" az uj regisztralot.
ha te mint ajanlo toltod fel a szamlajat, tobb mint gyanussa teszed magadat is, hogy csak egy kamu regisztracio hogy megkaphasd a 2x3000ft-ot.,[ Szerkesztve ]
------
-
ezoltán
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy más milyen módon tud utalni az én revolut számlámra pénzt?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
teleahocipöm
senior tag
Átküldtem a 3500 Ft és elfogadta, úton van a kártya . Megmondom őszintén azt hittem egyszerűbb lesz a pénzküldés, SMS küldés oda-vissza, saját telefonszámok újbóli beírása, kikeresni a listából az országkódot, mert +44 -el kezd, nem ám az ittenivel. Mindegy megvan , havonta egyszer kibírom. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
anadroid
senior tag
válasz ezoltán #8428 üzenetére
Küldesz neki a Revolutból egy fizetési bekérőt, azt kártyával ki tudja egyenlíteni.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
KTU
addikt
válasz teleahocipöm #8433 üzenetére
Nem adtál hozzáférést a Revolut-nak a névjegyekhez.
A pénzküldés tényleg egyszerű.Felülre kerülnek a "legutóbbiak", alatta a "Revolut-partnerek", itt azt is látod hogy ki fekete Metal kártyás,
ezek alatt akiknek "fizetési hivatkozással" küldhetsz pénzt.Névre rányomsz, már az összegnél villog a kurzor, esetleg devizát váltasz, lehet GIF-et hozzárakni,
és alatta a nagy "küldés" gomb.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Laci.M
senior tag
válasz ezoltán #8428 üzenetére
Én szüleim kártyájáról simán bankkártyás fizetésként tettem rá pénzt. Ismerős esetén akár így is meg tudjátok oldani.
Közös BB hitelkártyát használunk, és hó végén átutalják amit levásároltak belőle. Tranzakciós költség kivédésére lesz majd nálam használva a kártya többek között. Nyilván először csak 20ezret utaltam rá, nehogy zárolják. Nem értenek nagyon az ilyen dolgokhoz, ezért nem kell nekik hitelkártya, nehogy elfelejtsék utalni időben, így ez a win-win megoldás. Én fizetek NFC-vel, ők meg a kártyával.
Aláírás
-
lucky07
aktív tag
Ezekszerint kezd össze omlani a rendszer?
Mert velem sem tudnak mit kezdeni
Be tojok
Hát ez nagyon gáz, pedig bíztam benne hogy végre egy szuper dolog erre meglepetés meglepetés hátán.
Kellemetlen![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
Tuomas
addikt
Egy friss tapasztalat a supporttal:
Augusztus elején lejárt a személyim, kaptam egy újat, most rászántam magam, hogy önként jelzem nekik a változást. Ezt javasolt másnak is megejtenie, ha változik az okmány, Transferwise-on is, és ugye a saját banknál is be kell jelenteni.Ügyintézőt hamar kaptam, a live agent után még a kérdést se volt időm leírni, hogy mi ilyen esetben a teendő, az ügyintéző már kérdezte miben segíthet.
Elmondtam neki mit szeretnék, először megírta, hogy küldjem át ott a képeket. Ezt követően jött egy értesítés az appból, és egy sms is, hogy nem sikerült a személyazonosságom igazolása, emiatt néhány funkció korlátozottan lesz elérhető. Gondolom ekkor törölte a régebbi okmányaimat.
Ezután küldött egy hivatkozást, ami az azonosító felületre vitt (ugyan az, ami regisztráció után jön be), befotóztam a személyi 2 oldalát, újból kért szelfit is, és nemsokkal később jött újból az értesítés és az sms is, hogy a személyazonosság igazolása rendben volt, és újra teljes funkcióval használhatom a szolgáltatást.
Ehhez nem kellett 10 perc, úgyhogy (lekopogom) nekem eddig minden supportos ügyem zökkenőmentesen ment és jól felkészült ügyintézőket kaptam.[ Szerkesztve ]
We were here
-
törölt tag
Megjött a fizikai kártyám, autómatánál már vettem is fel vele pénzt. A virtuálisat már hozzáadtam apple pay-hez, és használtam is, van bármi értelme azt lecserélni a fizikaira?
-
-
aujjobba
addikt
válasz #95561216 #8444 üzenetére
Ott tart, hogy androidon ott van a Wealth kategória, ki lehet választani, például az államkincstár befizetések automatikusan abba kerülnek.
Nálam iOS-en ez a kategória nincs meg, nem is választható, és a kincstári tranzakciók a Services kategória alá kerülnek.
Azóta kijött 2 vagy 3 app frissítés, de továbbra sincs ott. -
aujjobba
addikt
válasz MasterMark #8448 üzenetére
Neked sincs ott, ahogy látom szintén iOS.
-
Tuomas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest