Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
emeritus
tag
válasz teleahocipöm #22896 üzenetére
A betéti kártyával végzett feltöltés (topup) ingyenes függetlenül a kártya tipusától. Szabályosan a saját névre szóló kártya használható. Alappal remélhető, hogy ez így lesz a belátható jövőben is.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
petir
senior tag
válasz focvis #22904 üzenetére
Próbáld ki kisebb összeggel de nagy az esély, hogy kártyás vásárlásnak fogja venni. Voltak bankok akik szórakoztak de a BB nem volt köztük.
Vásárolj nyugodtan ! Használd bátran! Amit tudni illik , hogy amelyik országba mész annak az országnak a devizájába legyen az az összeg. Tehát nyiss olyan "alszámlát".
Pl :
Horvátországba mész akkor HRK-ra váltsd át.
Olaszországba mész akkor EUR-ra váltsd át.Annyi , hogy amennyiben ezt nem teszed meg mindig azt az "alszámlát" terheli amin a legtöbb összeg van.
Értsd:
Van 104729 Ft és van 10€ Te vásárolsz 15€ akkor a forintot terheli be.Én igazából ha külföldön használom mindig a teljes összeget átváltom mivel nincs plusz költség...
Jaaa hétvégi váltás extra díj ... Nem éri meg beszopódni -
AXisBOLD
addikt
nem, HUF elszámolású, de ezt az oda-vissza váltást nem értem.
viktorhu ezt írta alább: CHF --> EUR --> HUF, ha jól értettem.Hol lehet ennek utána járni, hogy konkrétumokkal tudjak számolni (az árfolyam mozgást figyelembe véve természetesen)?
(#22858) viktorhu: ok ebben még ki kell okosítanom magam.
(#22862) JóGéza: ezt se tudtam eddig, kösziAurea mediocritas
-
MrPeekaboo
senior tag
Twitter-en olvastam, hogy nemsokára lehet rendelni megint szivárványos kártyát. Tavaly is volt akció, akkor ingyen lehetett kérni, de elég hamar elfogyott. Idén elvileg nagyobb készlettel fognak rendelkezni.
-
Brandynew
őstag
válasz SzabóTamàs90 #22899 üzenetére
Nem biztos, hogy hazudik, szimplán nem érti, hogy mi történik körülötte. Van egy verziója, egy sztori, amit az átlagfelhasználó fejével felállít, megért, de a Revolut álláspontját nem ismerhetjük az egyes ügyekben.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz focvis #22914 üzenetére
Melyik hitelkártya pontosan?
De lehet mcc kód mizéria miatt újra adhat akkor..
Jógéza: ezt sem tekintik annak hirdetmény szerint. Szűrik tavaly ótaHitelkártya kedvezményszabályzat hirdetmény:
2019.08.08. után a kedvezmények nyújtásával kapcsolatos általános szabály, hogy a Budapest Bank a következőekben meghatározott MCC kóddal rendelkező kereskedők esetében nem biztosítja a hitelkártyás vásárlás után járó kedvezményeket: 6010, 6011, 6050, 6211, 6529, 9399, 4900, 6540, 4829, 7801, 7995. 2019.11.21-től a havi kedvezmények nyújtásával kapcsolatos általános szabály, hogy a Budapest Bank a következőekben meghatározott MCC kóddal rendelkező kereskedők esetében nem biztosítja a hitelkártyás vásárlás után járó kedvezményeket: 6012 (Bankon kívüli egyéb pénzügyi szolgáltatások , pl. Curve kártya feltöltés ), 6538 (Mastercard kártya-kártya közötti pénzküldés és fogadás ).
A Budapest Bank nem vállal felelősséget a hitelkártyát elfogadó bank kereskedelmi kategória kód besorolásának helyességéért.Kedvezmények nem vonatkoznak a következő tranzakciókra: Első vásárlási tranzakció, Részletformáló Szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bigdady #22919 üzenetére
"Budapest Standard Hitelkártya", mezei piros színű.
Azt tudom hogy állampapír vásárlás (Magyar Államkincstár applikációban) után nem fizeti a forintos 1% bónuszt.BTW: A készpénzfelvételi limitet a kezdetektől 1 Ft-ra állítottam, így nem számolhatja kp-felvétnek. A 2% visszatérítés csak a hónap végén derül ki majd, a kivonatból.
-
bigdady
nagyúr
válasz focvis #22920 üzenetére
Elvileg hirdetmény szerint nem ad a Revolut 4829 mcc-re. Vagy megint változott az mcc?
Kp felvét limitet hiába állítod ez nem az ha annak tekintik is más banknál már volt belőle hiszti itt írták is. De asszem végül panaszra visszaadták a díjat talán erste[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Vettünk egy autót, és ennek az értékét szeretnénk átutalni Magyarországon belül. Mivel nagy összegről lenne szó érdeklődnék, hogy van e utalási költség ebben az esetben, illetve nem zároljál e a számlám ekkora összegnél?
-
-
veterán
válasz bigdady #22919 üzenetére
Ugyebár új vagyok a témában... de az jutott eszembe, hogy nekem VISA Revolut kártyám van, esetleg emiatt nem hisztizik a BB és adta a 2%-ot?
A BB kártya "természetesen" MasterCard.Még kérdeznék:
Feltöltöttem a 350 k-t, a mai világban elfogadható 350 HUF / EUR árfolyamon át tudnám váltani euróra. A Booking.com szerint EUR-ban kell majd fizetnem a szállást Horvátországban. Tegyük fel átváltom ma, lesz 1000 euróm.
De ha esetleg mégis HRK-ban terhel a szálloda, és én nem váltom át előre az EUR-t HRK-ra, akkor mi van?
- Felszámolják a 0,5%-ot?
- Esetleg rosszabb árfolyamon vált a Revolut?Tudom, hogy apróság, de ilyen a természetem. 🤗
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz AXisBOLD #22911 üzenetére
Nézd meg a számlakivonatodat egy nem eurós külföldi (akár online) vásárlás után.
Ott lesz az összeg euróban plusz az euróárfolyam, amivel számoltak, ami a deviza eladás, de nem a vásárlás napján élő, hanem amikor a külföldi partner ténylegesen lehívta az összeget (kb. T+2 nap, de lehet akár egy hét is).
-
vmarci21
tag
válasz Brandynew #22892 üzenetére
Igen, van üzletszabályzata, amiben megtalálható ez a mondat:
"Cégünk egyéb okokból is dönthet úgy, hogy megszünteti vagy felfüggeszti az Ön számláját. Mielőtt erre sor kerülne, a Revolut appon keresztül legalább két hónappal előre értesítjük Önt."Senki sem mondta, hogy tilos utalgatni, de elfogadtad regisztrációkor, hogy ha a Revolutnak nem tetszik amit csinálsz, akkor 2 hónap felmondási idővel, indoklás nélkül felmondhatják veled a szerződést..
És abban igazad van, hogy az csak találgatás, hogy azért tiltanak embereket, mert csak készpénz kivételre / utalásra használják a Revolutot, de több esetben olyanok írtak fiókmegszüntetés miatt, akik nagyjából csak erre használták azt, így azért elég jó tippnek tűnik erre gondolni...
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
viktorhu
veterán
-
senior tag
válasz focvis #22925 üzenetére
vagy pont ebben az esetben van egy olyan opcio amely pont az enyemnek a kontrasztja,
jopar hsz-el korabbrol, ha curve ala beszurod a revot, es curve-on belul adod meg,
hogy milyen valutaval terhelje az adott kartyat a tranzakcio.
pl euroval, akkor csak euroval fogja lemarni, nem kell valtanod semmit, es nem nyul bele a masik zsebbe. ez is egy pocio..Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
-
zerodot
aktív tag
válasz geryboro #22930 üzenetére
Ebben az esetben a Curve fog váltani (pl. ha HRK-ban terhel az árus és te EUR-ra állítod a Revolut kártyát a Curveben), vagyis ugyan ott vagy, mert hétvégén a Curve is feláras; sőt az alapkártya díjmentes váltási limitje még alacsonyabb is, mint a Revoluté.
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Tud valaki segíteni abban, hogy ha előfizetek Premiumra, akkor bukom a jelenlegi MC kártyáimat? Van egy sima, meg egy beta MC-m. Vagyis csak Visa igényelhető? Junior miatt fizetnék elő, azzal kapcsolatban pedig az a kérdésem, hogy a neten 2 féle kártyakép látható, de állítólag 3 féle van. Elérhető a 3. képe is valahol?
Köszönöm szépen!
-
oOKitsuneOo
tag
Sziasztok, egy account zarolas meddig szokott tartani? Azt irtak hogy furcsa dolgot eszleltek ezert kell par adat. Egy selfie mai datummal egy lapon, hogy kaptam e fura uzeneteket....
Uj telefonra koltoztem, ez lehetett a baj?
-
veterán
válasz bigdady #22933 üzenetére
Telefonáltam ma a BB-nek, hogy írjak jóvá a pontjaimat, 19 7XX Ft lett. A június végi kivonaton 12 8XX szerepelt, a különbség 68XX pont (Ft). Tehát nem kaptam meg a 2%-ot, ami 7000 lenne, de valamit - gondolom 1-et - egész biztosan, mert nem költöttem ennyit 2 nap alatt.
(Annyira bátor nem voltam, hogy megemlítsem a Revolut feltöltést. )@ Boti: Thx!
[ Szerkesztve ]
-
Broki1
tag
válasz MrPeekaboo #22912 üzenetére
Lehet is rendelni! Most nem ingyenes, mint tavaly.
-
madrac
senior tag
válasz gattolino #22796 üzenetére
Szia,
Jó híreim vannak. utánanéztem a CPE, LPI részvényeknek, és ha minden igaz rákerültek a NYSE nem teljesítő cégek listájára, amiket bizonyos feltételek nem teljesítése miatt nem listáznak a new yorki tőzsdén. Na most elvileg relatív friss hírek szerint lekerültek a listáról, vagyis úgy néz ki ismét eleget tesznek a feltételeknek. Ezért arra számítok, hogy ismét vásárolhatóak lesznek ezek a papírok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest