-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
azért ezzel eléggé mellélőttél
Eleve BB10-et és WP7-et használok. tableten meg Win8-van, szóval...
Note 2-je meg neked van.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
quailstorm
nagyúr
-
MurdR
veterán
Nincs valakinek eladó működő kommunikátora?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
stufen2
aktív tag
válasz korcsillio #27811 üzenetére
Bemutatót vettem, szóltak, hogy van.
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
zorzy4
addikt
Így hülyének nézni másokat. [link]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Earl_Muttley
őstag
Uraim!
Az normális, ha a kedd d.e. feladott ajánlott levél még nem futott be? (Nyíregyházáról Bp-re)
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
zorzy4
addikt
válasz Earl_Muttley #27816 üzenetére
Normális. Akár két hát is lehet. És te mikor futsz be hozzám?
-
stufen2
aktív tag
válasz zorzy4 #27814 üzenetére
120 ezer forintos csereár , annyit se ér, mint amennyin most áll, a képek alapján tényleg gagyi, ahhoz képest hogy a Vertunál a gombok rubin csapágyazásúak, elég rendesen lóg a joystick gomb, ja és az előlapon is el van csúszva balra a ló...
[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Earl_Muttley #27816 üzenetére
Ha csak sima ajánlott, akkor lehet jó sok idő. nem is biztos hogy a héten megkapod!
Mindig beszéld meg a feladóval, hogy inkább fizetsz 200ft-al többet, de adja fel elsőbbségi,ajánlott levélként!
Az általában a feladást követő munkanapon nálad van! Én mindig így kérem!https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
stufen2
aktív tag
Van még olyan hülye ember a Földön aki 2-3 évvel ezelőtt 218 ezret fizet egy Iphone bőr tokért? Igen, van! Erre szokták felénk mondani, pénze van, de esze az nincs!
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Na megvan a drágaszágom
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
srácok a 3310 mennyi volt újonnan anno? most egy emberke írta hogy 52 ezer volt a westelnél, de én azt durván sokallom.
Üdv
-
orion1025
őstag
Pannnonnál 40000 tájékán.
Más:
S60-s telókra lehet saját romot készíteni?Értem ezalatt azt, hogy gyári dolgokat kivenni belőle, hogy kicsit meg legyen pucolva a sok körítéstől.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
MurdR
veterán
-
zorzy4
addikt
Én teszteltetem az elsők között 3310es az országban. Nagyon a végén a forgalmazásnak, letehet megvenni feltöltőkártyásan 29990ftért, de már 39990ért is sorok álltak. Én is akkor vettem a vodánál. Mikor bejött függetlenül 80000ft volt. Nekünk tesztelőknek, felajánlották potom 60000ftért. A fizetésem nem sokkal volt több minta fele.
-
Sucuka
senior tag
-
MurdR
veterán
válasz korcsillio #27834 üzenetére
Nokia logo manager kell neked, 4sharedről pl.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zorzy4
addikt
válasz bunkomen #27843 üzenetére
Nem lehet belenagyítani. De ha jól látom a dátum 2002 közepe. Akkor meg már kezdett kifutó modell lenni a 3310, meg látom ott 3330 is. Pedig addigra volt 3410, és 3510is.
A mobil telefónia legszebb, legjobb időszaka volt!!!
[ Szerkesztve ]
-
ferret77
aktív tag
válasz orion1025 #27846 üzenetére
Kettő is van:
Nokia Firmware Editor
Nokia Cooker -
ferret77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest