- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Egyébként durva, hogy pár évvel ezelőtt egy 8910 még álomtelefon volt, a bluetooth kapcsolattal együtt, imádtam, csodáltam. Ma meg már viszolygok elővenni, annyira megszoktam a Milestonet. Pedig 99%-ban csak telefonálok és sms-ezek, de ott motoszkál bennem a kisördög, hogy a 8910-el nem tudnék netezni, navigálni, fotózni, stb.
Ugyanemiatt gondolkodom erősen, hogy beszerezzek-e egy 6250-et egyáltalán. Abban még bluetooth sincs.
-
KSparrow
őstag
válasz szőröscica #11301 üzenetére
de van benne infra mondjuk nem mész vele sokra.
mondjuk én Nokia fan vagyok, és nem szeretem az érintőt, úgyhogy N82-t és N90-est használok párhuzamosan. ja igen, imádok fotózni. N82-vel meg lehet. ha kell ott van benne a GPS, meg van benne WLAN is, és zenére is gyönyörűen szól.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
-
golya32
senior tag
válasz zorzy4 #11307 üzenetére
Használtan cseréltem EL71+6290t adtam érte, na de én cégesnek használom meg külső gps-el ndrive is fut elég sokat, az meg zabálja, de szeretem jó kis teló.
De majd nézek hozzá új akkut, mer az szar szerintem.
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
aranygim
csendes tag
Hello!
Tudok egy jó játék, akit érdekel próbálja ki:
[ Módosította: Sareth ]
-
pszili8
aktív tag
válasz szőröscica #11312 üzenetére
Köszönöm,a teljes gyűjteményem az aláírásomban szerepel,ez csak töredéke,de a szebbek közül való !A dokkolóban az a legjobb,ha töltöd akkor fehéren világít a Nokia logó Ne hagyj a fiókban ilyen telefont,vitrinben a helye!
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
szőröscica
addikt
-
pszili8
aktív tag
válasz szőröscica #11314 üzenetére
Köszönöm! De ne csak a nokiákat nézd meg
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
KSparrow
őstag
válasz szőröscica #11312 üzenetére
nekem is hasonló, ami a polcon van, csak egy 8910i-vel kevesebb van.
már annyira nem gond, mert van mellette ~200 másik típus..
kicsit beteges..[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zorzy4
addikt
Van egy hagenuk mt200 független töltő nélkül, akku újracellázandó. 4000ft
És egy sony cm-dx1000 szintén független de az akku még talán megy, töltő nincs. 3000ftA világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
Mai zsákmány ksparrow közreműködésével, egy telit gm824 [link] és egy motorola v80.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
csoda120
aktív tag
Facebook: szerelem a négyzeten
-
zorzy4
addikt
Nokia 8310 eladó független akku nélkül vihető 3000ft-ért!
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
golya32
senior tag
Nokia 6820a minimális kopással törés és töltő nélkül
5e3120 független akku és töltő nélkül 3e
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
keresek 6600 középrészt esetleg ház is jöhet.
-
KSparrow
őstag
nekem a napi új teló: Nokia 7260
majdnem ilyen állapotban van, fóliás! (csak Ut.GY., de sebaj, tudom, hol kapni gyárit. 57 órás!)Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Smile8822
senior tag
válasz KSparrow #11336 üzenetére
Motorola Timeport vodás teljessen müködöképes
Esetleg vkit Érdekel! Ez tényleg Retro mobil![ Szerkesztve ]
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Hanzsi
tag
Sziasztok!
Van nekem egy 8110i-s Nokiám, amit néhanapján még szeretnék használni, de sajnos nincs hozzá működő akkumulátorom. Van-e valakinek ötlete esetleg, hogy honnan lehetne beszerezni hozzávaló aksit? Bónuszként nem lenne rossz, ha az eredetivel megegyező méretű lenne, hogy ne rontsa el a dizájnt. De lehet túl sokat akarok, örüljek ha egyáltalán kapok?
Minden ötletet szívesen várok.
Hanzsi
''Aki kitart a saját hülyesége mellett, egy nap bölccsé válik''
-
Hanzsi
tag
válasz #43960832 #11340 üzenetére
Köszönöm, ez már biztató, meg is nézetem a német oldalt, ott is találtam. Csak az a baj, hogy ebben a Ebay témában nem vagyok otthon, PayPal-ban meg főleg nem. Szóval, ha Ebay lesz a vége, keresnem kell valakit, aki ezt lezongorázza nekem. No, de sebaj!
Köszönettel:
Hanzsi''Aki kitart a saját hülyesége mellett, egy nap bölccsé válik''
-
KSparrow
őstag
Most hétvégén, szombaton (azaz ápr. másodikán) OldMobil Fórumtalálkozó lesz, a Bobek kávézóban! gyertek!
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
törölt tag
Ezt látta már valaki? Még ápr. 16 előtt megnézem, elvileg országos turné...
-
Tim82
félisten
válasz #43960832 #11346 üzenetére
Tavaly Kapolcson ott volt, bementünk az akkori barátnőmmel, megnéztük. Nem rossz gyűjtemény, de nem hiszem, hogy a topik törzstagjainak ennél sokkal kisebb vagy gyakoribb darabokból álló gyűjteménye lenne.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest