Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Mike #16015 üzenetére

    Részemről elkövettem azt a hibát, hogy a "beleszólás" szót használtam, ami így eléggé félreérhető volt. Játékfejlesztésben nem mindig jó dolog, ha egy fejlesztő azt csinál és addig ameddig csak akar. Egy egészséges kontrol azért kell, mind maguknak a vezető fejlesztőknek (khmmm... Kojima), mind mind fejlesztő cégnek (khmmm... Rockstar).

    Pl. a Sony esetében van meg az az urbanlegend, hogy ott minden csapat azt csinál amit akar és a Sony-nak 0 beleszólása van. Ez így ebben a formában nem igaz, mert ott megvan az normális egyensúly mint ami a Nintendo esetén is (mármint, hogy ott is a legtöbb játékukba elég erősen beleszól azért Miyamoto, hogy milyen legyen).

    Sajnos az MS esetén most látjuk azt, hogy mi van akkor ha azt mondjuk a stúdióknak, hogy: "Itt a világ összes pénze, csináljátok azt amit akartok, nincs határidő se). Nagyon látszik, hogy olyan gyorsan növekedett a Microsoft Game divízió, hogy nem a különböző stúdióikhoz nem találtak megfelelő kreatív kontrollal rendelkező vezetőket, menedzsmentet.

    Mert ahogy írtam kell. Anno a Halo-ból se lett volna semmi, ha nem lépnek a t*kükre anno. De Rockstar példát is felhozva, valószínűleg a Red Dead Redemption-ből se lett volna semmi ha a fejlesztés utolsó évében nem ültetik a Rockstar San Diego nyakába Leslie Benzies-t.

    Vagyis itt simán megtehetné a Take-Two, hogy "rászól" a Rockstar-ra, hogy de igen, csináljatok rendszeresen tartalmat az RDO-hoz!
    Amúgy frissült, a tegnap linkelt IGN-es interjú, ahol Take-Two konkretizálta, hogy ők az Online támogatást folyatása alatt azt értették, hogy a kiszolgáló részt (szervereket) továbbra is üzemeltetni fogják (ahogy eddig is, hiszen ők az RDO/GTAO támogatásban ezt a részt vállalták). A tartalomgyártás támogatása az továbbra is Rockstar-on múlik! Tehát ha soha többé nem jön tartalmi frissítés, akkor a Take-Two nem igazán tehet semmit.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák