Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Plata #12866 üzenetére

    Ebből tényleg PS4/5 lesz :D. Ott is van STO.

    De amúgy tegnap óta nagyon hülye itt Xbox-on is. Főleg BH-k esetében. Elég sokszor előjön az, hogy vagy el se indul, a mission, vagy ha igen akkor egyből el is bukom (elmenekült a target), vagy már eleve halott). Még üres lobby-ba is. Van olyan, hogy is pl. hogy vonaton lett volna az emberke, de mikor a közelébe értem, akkor sokkal messzebb jelezte azt. Odaértem, és ott volt a target, körbeveve az összes bandataggal. De ott volt az is amikor a mexikói csajszi volt a target (La Loba), de mikor odaértem, akkor egy bajszos fehér katona volt. Mondjuk ez Fort Wallace-nél történt, ahol elég gyakoriak a bugok (pl. láthatatlanok a célpontok, sőt van, hogy nem is jelzi őket neked, max. egy posse tagnak).

    Amúgy most a héten minden ingyen van a Barber-nél (fodrászat). Még a női karakterek esetében az összes elérhető Hair Accessories-ok is.

    Amúgy PvP-ben elég érdekes dologra lettem figyelmes. Elég gyakran futok bele olyan játékosba akinek mintha össze lenne téve több Dead Eye kártya. Mármint ezt úgy értem, hogy alapesetben mindegyik ilyennek Slippery Bastard van beállítva (ezt jelzi, hogy ha megnézem a kártyáikat). viszont pontot lőnek távolról olyan fegyverrel is, amin nincs távcső (pisztoly, revolver, shotgun).

    És sajnos az a baj, hogy nyárnál hamarabb (valószínűleg július vége) nem nagyon lesz update. De jelenleg éhezhetően döglődnek a motorháztető alatt (vagyis egyre bugossab az Online).

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák