Hirdetés

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz jozefgucci1 #10775 üzenetére

    A Collector-os dolgok egy 6 ciklusra felosztott rendszer szerint jelennek meg. Minden Collector-os cuccnál, egy adott ciklusban, ugyan azt a item-et, ugyan azon a helyen, valós 24 órán belül csak egyszer lehet felvenni. Itt van a nemhivatalos Collector-os térkép. Ez mindig az aktuális ciklust jelöli, és jelenti meg a dolgokat.
    Persze a játék ezen része is bugos lett, mert volt már olyan, hogy a térkép jelezte a helyszint, de nem volt semmi. Ilyenkor egy új lobby-t kell keresni, és akkor elvilg megjavul. Viszont előfordulhat, hogy egymás után ugyan az a ciklus lesz. Ilyenkor emlékezni kell, hogy előző nap mikor voltál ott, mert ekkor él a 24 órás limit. AMúgy ez a 24 órás limit vonatkozik minden nem Collectoros, a világban felvehető és elrakható dologra is (konzervek, löszerek, etc.), kivéve a hagyományos növényekre, amik 48 perc múlva újra felszedhetőnek. Vagy lobby váltás után azonnal (Ginseng farom így lobbyváltással kb. 5-10 perc alatt teleszedheted magad velük).

    A nagy szekér meg nem gond, mert így legalább tudsz egyben eladni is 51+ árut (0-25 árú kis szekér, 26-50 közepes szekér, 51-100 árú esetén nagy szekér kell, hogy egyszerre el tudjad adni).

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák