Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed3r_X_

    nagyúr

    Emberek, mit vártok el egy első szárnypróbálgatástól? Mindenki tudhatta, mikor megvette, hogy ezzel lehetnek bajok, mivel Intel, kevésbé kiismert, első ilyen ZTE készülék. Ha ennek ellenére bele mertetek vágni, akkor ne csodálkozzatok. Lett volna S Advance helyette, de elmondom, mivel olyanom is volt, hogy az bűn gyenge sz*r annyiért. A GPU benne egy vicc, szó szerint, a TW meg megzabálja a RAM felét, hogy az alkalmazásoknak alig marad valami. A JB-vel sokaknak csontra fagy az Advance, ennyire jó lenne? Sokak szabadultak meg attól is, mert laggos lett a JB. Nem tudom javították-e már, de ott hiba volt még, hogy a tárcsázóba kb. 5 mp-et kellett várni, mire belépett.

    GPS-re GPS-t kell használni, én azt mondom. Egy telefon sose váltja ki az adott céleszközt, bármennyire próbálják is. Egy olcsó kompakttal még mindig jobb képet csinálsz, egy 10 ezres GPS-el jobban navigálsz, egy butafon jobban bírja a strapát. Az akkumulátora tovább bírja, és lehetne még sorolni.

    De akinek rossz a telefonja, vigye vissza, kérjen újat, és adja el. Nem logikus? Ehelyett mazochista módon magatokat őrlitek, hogy így szar ez, úgy szar ez. A frissítés meg elviekben úton van, én nekem tökéletesen megfelelt az első Grand X In is, nem vártam tőle többet, mint amennyibe került. És azt meg teljesítette. Most Tegra 2-es Grand X-em van, és ezzel sincs semmi gond, a touch érzékel rendesen, nem fagy, pedig ebbe csak 512 RAM van, így gyengébb is.

    A lilás kijelzőt meg hagyjuk is, tűző napfénybe amúgy se sokat láttok a telefon kijelzőjéből. De ha éppen valami fontos lenne, ott a keze az embernek, a telefon fölé rakja, ez ne legyen már gond.

    Na mindegy, de ez így kibukott már belőlem. Adjátok el, ha nem jó, ez lenne a megoldás. Saját idegeitek feszítitek ezzel. :U

    [ Szerkesztve ]

    “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Új hozzászólás Aktív témák