- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITechnic
csendes tag
50-55K körül a most érkező HD 7"-osak valamelyikét ajánlanám. 1280×720 felbontást még a ZT 10"-on sem tud .
Netezésre, levelezésre ideálisak, a hirdetéseimnál találsz bővebb infot. 51K a műanyag, 55K a fém házas.
+ szerintem az integrált billentyűzetes tok baromi hasznos tud lenni!ImportTechnic
-
ITechnic
csendes tag
A szállító csúszása miatt csak ma veszem át őket, este szánok rá egy kis időt, hogy kipróbáljam mindegyiket, utána tudok nyilatkozni róla, hogy elég-e a 128 MB RAM.
Nevet / márkát azért nem tudok írni, mivel a hangzatos "epad, apad, scipad, hipad, irobot... stb." neveket nem a gyártó adja nekik, hanem a nagykeres kérésére lézergravírozzák rájuk. De erről már írtam.
Szerintem a most érkezők ütősek lesznek. De majd úgyis írok kicsit bővebben róluk.ImportTechnic
-
ITechnic
csendes tag
Megnézem, hogy lehet-e frissíteni az OS-t.
Szerintem a műanyag házast hardveraprósoknak megszámítom olcsóbban (Mielőtt valaki rákérdezne: nem azért mert rossz! Eddigi tableteim mind "teszt" célzattal jöttek, hogy megtaláljam a legjobbat, nyilván az árat is szem előtt tartva. Ez a keresgélés most úgytűnik a végéhez ért, így amelyekre nincs szükségem, besz.áron továbbadom).ImportTechnic
-
KisApám
addikt
Azért 60 000 alatt GPS-el nem rossz :-)
Kár, hogy kapacitív a kijelzője,
de legalább egy ÚJ rezitív kijelzője van, de sajna nem multitouch...
habár gondolom van valamiféle nagyítási funkciója valahol....Mivel nekem nem sűrgős (van egy iPod Touch 32 GB-os gépezetem) megvárom a tavaszt...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Dancorleone
csendes tag
"Én azt kérdezném tőled, hogy mi a helyzet az e-könyvekkel , mit tud az e-book olvasója?
Próbáltad-e, esetleg más programot érdemes rátelepíteni, mint ami gyárilag rajta van ?
Nálam ez lenne az egyik legfőbb szempont, hogy az e-book olvasás gördülékenyen menjen.
!
Esetleg a fényerősséget lehet-e állítani rajta ?"Van rá egy nagyon jó program: Aldiko Premium
Tökéletesen működik rajta, és mindent be lehet állítani. Fényerő, éjszakai mód, betű és háttér színe. Letölthetőek rá könyvek online, csak regisztrálni kell a honlapján. Ha nem sikerülne akkor a pc vel letöltött könyvet is be tudja konvertálni. Ez az egyik kedvenc alkalmazásom rá. Kikapcsolt wifi vel, éjszakai módban majdnem nyolc órát birt. Kezelőfelülete kísértetiesen hasonlít az iPad eBook olvasójához. Annyi a különbség, hogy nem úgy lapozódik, csak oldalra scrollozik. Szerintem megbocsájthatóhttp://www.aldiko.com/
-
ITechnic
csendes tag
Sikerült kicsikarnom némi infot a gyártómból a karácsonyra megjelenő tabletekről, lesz 1-2 finom darab.
Pl. 8" 1GHz procival, 512MB RAMmal és 2.2-es OS-el, 4GB belső memóriával, HDMI kimenettel és gyári bőrtokkal. Mondjuk ez 65 körül lesz, de az előzetes alapján ígéretesnek tűnik.ImportTechnic
-
balpeter04
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest