-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
xiaomi.eu stable, lassan egy hetes
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
Az eu a kínai romra épül, ezek szerint abból már van stabil (nem próbáltam, deven vagyok). Egyszer majd lesz global is
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
starr
őstag
-
vince
őstag
8.9.6-ra gondolsz? Abból kijött egy új verzió, épp az sms app összeomlása miatt, itt van ingbrzy releváns posztja.
A Biztonság / Akkumulátornál nálam is az optimalizálás kezd lefutni.
Nekem nem átlátszó a redőny, olyan, mint eddig."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
Alap téma szintén És először én is az sms összeomlós verziót tettem fel, majd utána a javítottat
-
arnyekxxx
veterán
EU 9.5.3.0-ról érdemes váltani az uj 10-re, ad valami hasznosat?
-
vince
őstag
Így hirtelen én sem tudnék több újítást felsorolni. Ja de, béna hangok bármi törlésekor és a néma módból való kilépéskor. Szerencsére mindkettő kikapcsolható az eu romban
-
vince
őstag
Nem te vagy a béna, én vagyok az, mert nem ellenőriztem, hogy santonihoz kiadták-e, csak belinkeltem.
Elnézést, minden korábbi híresztelésemmel ellentétben Redmi 4X-hez nincs még stabil miui10-es rom!
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
Lineage OS Pie 2018-09-11 by Swapnil Soni
- updated to latest LineageOS sources (android-9.0.0_r7)
- Fixed WiFI+Bluetooth at same time
- Fixed Camera
- Fixed Goodix FP reset
- Fixed Hotspot(Your data will die when you turn off hotspot, Will Require a Reboot to fix)
- Mtp works from Developer Options (not from status bar)[ Szerkesztve ]
-- Aux armes, citoyens --
-
siddis
őstag
válasz bodnar10261 #23827 üzenetére
Igen. Csak ki kellett próbáljak rengeteg kardioid stúdiómikrofont mostanában, nem tudok sok mindent mondani még róla, de az automatikus fényerő az már megy.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Valami jól bevált autós töltő ajánlatotok van aliról? Egyben cucc lenne a legjobb, amihez van ilyen ,,rugós" kábel.
-
zsoltex70
csendes tag
Sziasztok! Kicsit szomorú vagyok, tegnap 1-2 másodpercre úszott egyet a 4x-em , hagytam száradni , de nem úgy néz ki hogy magához fog térni van még esély rá , hogy feléled? Ha mégis cserélnem kellene, melyik xiaomi tipust ajánljátok hasonló árban , 45k körül? Köszi
-
zsoltex70
csendes tag
Így hirtelen az Emag-on néztem szét, Redmi note 4x, 5, 5A, 5plus, 6, 6A, S1, S2, MI A1 igaz hogy már 50k fölött vagyok, de fene bánja, imádom a márkát melyiket ajánljátok? Akkuidő, stb alapján? Vagy várjak pár napot, kiszárad annyira a 4x-em hogy használható lesz?
[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
válasz zsoltex70 #23837 üzenetére
Amikor a lányomé "úszott" akkor másnap vittük szerelőhöz, aki kinyitotta ês úgy kiszárította.
Utána csak a töltő elektronikát kellett cserélni (pár dolláros tétel Kínából) és jó lett.
A kinyitást meg tudod magad is oldani, nézz utána.
Ha esetleg van kompresszor a közelben, akkor fúvasd ki.PS: kettőt vettem az elektronikából...
gyulaszu
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
A telefon órájához keresek valami progit ami rávenné, hogy óránként csippantson egyet mint egyes karórák tudnak. Megoldható ez valahogy?
köszi előre is a segítségeteket.
Józsi -
fradi81
veterán
Ha átköltöznék másik xiaomi telóra, de lehet hogy később még visszatérnék erre, kell valamit tenni átköltözés előtt a 4x-en?
moto g72, Ninebot d28e
-
siddis
őstag
Van új RR 2018.09.15 Final az AFH-on csak most nem tudok linket benyomni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest